412

Анонимен

преди 13 години

На Ивайло Калъфа и говора му не е що требе...*** мазното лаино...тоя даже немога да го гледам колко е отвратителен. Наи много да спечели да духа на Борисов.

411

Анонимен

преди 13 години

съществуването на дпс и бсп е вредно за българия.

410

до 417

преди 13 години

Че ти и преди 2 години си гласувал за ГЕРБ.Ко са прайш ся на ощипана мома?Такива тънки агитки кът твойте са ми пределно ясни.***.

409

Стоилов

преди 13 години

аз съм млад вишист завършил МИО /международни икономически отношения/не мога да си намеря работа в никое посолство или консулство, всички места са заети от червената номенклатуравсички посланици са комунисти, назначени от Гоце, а те назначават в посолствата само свои хора, роднини или познати, така е от годиниединственият ми шанс е ГЕРБ да развали това статукво, надявам се, затова аз и всичките ми колеги от специалност МИО гласуваме за ГЕРБ

408

Анонимен

преди 13 години

Абе да не съм пропуснал нещо. На предните избори Бойко обеща да накаже Доган и Станишев щот били уж крадци.Чудя се, да не ги е окошарил, наказал и опандизил, а да не съм разбрал...щото иначе човека(ББ) уж все истини говори...и убедително, с финес...сутрин-едно, на обяд-второ, а вечер-трето и четвърто.Само глейте по изборите кво бръщолевене ще падне, кви обещания, кви закани...направо цирк, абе 100% оригинал кълбета в стил ББ и ГРОБ, извинете ГЕРБ!

407

Гошо Тъпото

преди 13 години

Калфин много е...учил,а един мой...чичо в Кривунделово казваше:Учи,учи;бръмбар...бучи.Дали е прав не...знам,но тези които сме го...послушали не се оплакваме от...главоболие,аритмия,загуба на съзнание,анорексия,сомнамбулизъм,импутентност,кривогледство,алцхаймер,хипохондрия,скорбут,морбили,заекване,напикаване и още 5-6 болежки на...латински.Така че,който избере Калфин;рискува всичко...това да повлияе на държавата,защото е...абсурдно чичо ми да греши.

406

ШОПЪТ

преди 13 години

Арогантната и дива посредственост в атака.Това се вижда от реакциите на герберите.Защо? Защото Калфин е всичко,което те не са и никога не могат да бъдат.Затова бълват откровени лъжи,гнусни обиди и шамански заклинания.Калфин е високо образован,интелигентен човек,с редица западни специализации- те харесват мутро пожарникари.Калфин свободно владее четри езика-те трудно се справят с родния си.Калфин има сложна мисъл ,облечена в сложна реч.Те предпочитат простащините на Боко,защото в тях са в стихията си.Разликата между Боко и Калфин е един вагон книги минус Винету.А много от тиквопоклонниците са прочели само личната си карта.Калфин е добре приет в ЕС,а Боко е палячото на Европа,съизмерим само с другия шарлатанин-Берлускони.Калфин е античалга човек с профил на интелигент.Как да го харесат анаболните ***,перхидролните силиконки,дим дуковските мъжкари,ритнитопковците ,наследниците на магураджиите? Няма как да го харесват и това е радостно. Различията са цивилизационни,а не просто политически. И тук се обръщам към много от десните избиратели: да ,Калфин не е вашият политически кандидат,но като културна,гражданска визия е много по-близо до Светльо Малинов,отколкото до Цв.Цв. или ББ ,или Фидосова,Цачева и тн.А днес борбата е да запазим ,най-ценното ,което отвоювахме след 89-та правото да сме свободни. ИЗВЪН СЪМНЕНИЕ Е, ЧЕ ГЕРБ Е ПАРТИЯ НА ОМРАЗАТА ,РАЗДЕЛЕНИЕТО И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО. Днес техен ВРАГ (не опонент) са социалистите,утре ще сте вие. Та се изживяват като месии,като самодостатъчни политически мизантропни богченца.Да върнем *** там,където им е мястото в ъгъла на историята.

405

до 414

преди 13 години

Янев,Костов,Станишев и Доган са опозицията на ГЕРБ.При такава опозиция,с тези "лидери" начело, нищо друго не ми остава,освен да отида и да пусна гласа си за Бойко и ГЕРБ!Алтернатива засега са Станишев и Доган.Трябва да съм луд,за да гласувам за някой от тях!

404

DIMATA

преди 13 години

АЗ СЪМ С ВИСШЕ ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ, АЗ И КОЛЕГИТЕ МИ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ, ЗАЩОТО ГЕРБ СЛОЖИ КРАЙ НА ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА И ТОЛЕРИРАНЕТО НА БЕЗДАРНИЦИ ТАКА УПОРИТО НАЛАГАНИ ОТ БСП И ДПС. ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА НАЗНАЧЕНИЕ ХИДРОЛОГА ДОГАН ПРИБТА 1 МИЛ. И КАКТО ТОЙ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ПАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ГЕРБ СЛОЖИ КРАЙ НА ВСИЧКО ТОВА И АЗ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ. БЛАГОДАРЯ ТИ БОЙКО ЧЕ НИ ОТТЪРВА ОТ ЧЕРВЕНО ТУРСКИТЕ ПАРАЗИНИ.

403

ФАШИСТ

преди 13 години

КОМУНИСТИ УМРЕТЕ - СВЕТА ОСВОБОДЕТЕ

402

До 411

преди 13 години

СПОКО, СПОКО!ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН, НАЛИ!ИДАТ ИЗБОРИ. САМО СТОЙ И ГЛЕДАЙ :)))ФИАСКОТО НА ГЕРБ И ПОПУЛИЗМА.

401

Анонимен

преди 13 години

хахах тоя мазен гъзолизец...ще спечели ама другия път...тоя даже няма добро произношение в говора, а за президент го гласат...кеф!!!

400

Озадачен

преди 13 години

Абе, БЪЛГАРИНО, толкова ли си ***, толкова ли си сляп, толква ли си късопаметен, ЧЕ ТАКА БЪРЗО ЗАБРАВИ КАКВО ПРИЧИНИХА КОМУНИСТИТЕ (ПЛЮС НОВИТЕ - ТЕЗИ НА СТАНИШЕВ) НА БЪЛГАРИЯ!? КАК Е ВЪЗМОЖНО ВЪОБЩЕ ТИЯ *** ДА СА ВТОРАТА ПО СИЛА ПАРТИЯ В ДЪРЖАВАТА?? "НЕ НАРОД - А ***"!!!

399

до 404

преди 13 години

напротив пич, бъркаш сеточно младите хора с образование гласуват за ГЕРБзащото ГЕРБ сложи край на партийните назначения на червено/турската шайка дето бяха окупирали всички сладки местенца за свои хора

398

ЧЕ ГЕВАРА

преди 13 години

ЕДИН ВИЦ ЗА РАЗПУСКАНЕ.ПРОВЕЖДАЛ СЕ КОНГРЕС НА КПСС,ЗА БЪДЕЩИЯТ ПЪТ НА РАЗВИТИЕ НА СССР.ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩИЯТ КАЗАЛ-ДРУГАРИ КОИТО Е ЗА КАПИТАЛИЗЪМ ДА МИНЕ ОТДЯСНО НА ПЪТЕКАТА,КОИТО Е ЗА КОМУНИЗЪМ ДА МИНЕ ОТЛЯВО НА ПЪТЕКАТА.САМО ЕДИН КОМУНИСТ СЕ РАЗХОЖДАЛ ПО НЕЯ И СЕ ЧУДЕЛ.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ КАЗАЛ-КАКВО СЕ ЧУДИТЕ ДРУГАРЮ,АМИ ИСКАМ ДА Е КОМУНИЗЪМ,АМА ДА ЖИВЕЯ КАТО ПРИ КАПИТАЛИЗМА.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ КАЗАЛ-АМА КАКВО СЕ ЧУДИТЕ,ЕЛАТЕ ПРИ НАС В ПРЕЗИДИУМА. ПРОДЪЛЖАВАИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТАКИВА ХОРА ,NO PASARAN

397

406

преди 13 години

НаучИ правописа,пък после коментирай.*** и неграмотниците!

396

до 401

преди 13 години

ГЕРБ ви би шута,другарче!Ще има да подсмърчате с Гейчето още дълги години и да се чудите защо хората ви изритаха от властта.Крадяхте и с *** си-ето затова!

395

Анонимен

преди 13 години

404Феновете на ГЕРБ не реват като комуноидните, че ББ им е виновен за световната икономическа криза. Търсим си работа, оправяме се и искаме само едно : закон и ред!

394

ДО 405

преди 13 години

А аз съм космонафт!

393

Счетоводител

преди 13 години

до 400добре де, кажи кои данъци е увеличил Дянковаз съм счетоводител, но не се сещамили си приказваш просто така за пропаганда