90

Пепо

преди 13 години

ГЕРБ са най-смешното и лаишко правителство в историята, комунистите не ги броя, защото те не са хора

89

бас

преди 13 години

Бойко,ти си силен мъж,Господ здраве да ти дава и да те пази от тройната обирджийница до октомври,после мнозинството българи ще им покажем къде им е мястото на тези ***.

88

за 88

преди 13 години

Какво се учудваш? Другарят Лостов е спящ руски агент. И понеже губернията прояви признаци на събуждане рашките му дръпнаха кончето.....

87

Цветан Караилиев

преди 13 години

Че и този вот на недоверие нема да мине,е ясно.Нека да си джавкат скритите зад псевдономи платени драскачи-правителството ще си изкара манда та !

86

Анонимен

преди 13 години

Междудругото, Сергей е най-свестният политик в БСП! И се чудя на какво се дължи това... Може би защото е само наполовина българин...

85

антикомунист

преди 13 години

БКП-БСП и СДС в братска дружба. СДС се върна при партията-майка. И това доживякхме. Избитите по концлагерите антикомунисти сигурно се обръщат в гробовете си. Това е пълен позор!

84

Анонимен

преди 13 години

Снимка на два ***. Няма ли кой да ги......изтрие?

83

електорат

преди 13 години

ВСИЧКИТЕ ВОЖДОВЕ ГЛЕДАТ КЕЛЕПИРА!!! ДО СЕГА НАЛИ ТЕ ОПРАВЛЯВАХА 20ГОД.И ЗА ТОВА ВРЕМЕ НЕСМЕТНО ЗАБОГАТЯХА, А НАРОДА ТОТАЛНО ОБЕДНЯ. КАТО ТОЛКОВА МИСЛЯТ ЗА НАРОДА ДА ПОЛУЧАВАТ1000ЛВ. ЗАПЛАТА ,И НИКАКВИ ДРУГИ ОБЛАГИ. ТОГАВА ЩЕ ИМ ПОВЯРВАМ!!!!

82

Анонимен

преди 13 години

Този абсолютен *** откъде се пръкна?Впрочем всички от ГЕРБ са на това селяндурско ниво!

81

Киро

преди 13 години

БАЙ КОЛЮ,сменяй дилъра,че си се изпържил :)

80

народа

преди 13 години

В името на народа заявявам че напълно свалям даденото ми доверие на б.б Откакто ги докарахме на власт нищо хубаве не се случи а напротив.от работни станахме безработни а тези които работят се трудят за дребни стотинки.Ние сме хора без никаква сигорност поради калпавата им пенсионна и здравна реформа .Те господата само се оправдават с предишните но това е заблуда в очите на хората .Знаете ли че най- скъпият ремонт на път в света е правен в София 1 километър. струва 4 ,2 милиона евро Ако тава не е корупция то какво е .Те господата какво ли не обещаваха само да се домогнат до власта .Какви ли не звезди сваляха ,а то какво излезе . Горките гербери били калпав материал по рождение и от там ни идват всичките злини .Най добре е да се махата защото ако така продължават то след тях няма да има жив Българин .Махайте се .

79

до 57

преди 13 години

Всичко е абсолютна истина, ти също можеш да провериш и да се увериш. И още един интересен факт: Ал Гор, бившият вицепрезидент на САЩ също построи един мВЕЦ в България. Ако си дадеш труд да мръднеш до Триград например, малко под селото река Триградска също е напълно пресушена от мВЕЦ. Там, където излиза от Дяволското гърло. Но като помисля, едва ли ще си дадеш труд да провериш нещо. Пред клавиатурата ти е добре, но някой хора обикалят из България и знаят как стоят нещата - всичко е видяно, снимано и документирано. Един приятел, работеше в министерство на околната среда, та той отиде при шефа си и му каза: В България има над 8000 незаконни сметища, имам GPS координатите на много от тях, а шефът, един такъв като теб, дето не е мърдал от бюрото му вика: Ти нормален ли си? Това не е възможно и нещата така си и останаха.

78

въпросителна

преди 13 години

За БСП е ясно че са пред разпад , още по интересно е дали ДПС са в същото положение

77

за 74

преди 13 години

Гонил съм куманазите с камъни на барикадите 1997...а сега ??!??! Лостов ни продава вече 20 години.;.....

76

Анонимен

преди 13 години

В ръководството на СДС са само комунисти. Те са съюзници на БСП. Вече им лъснаха дрисливите ***. Найден Зеленогорски (зам. председател на СДС), освен че НАПЪЛНО разсипа и унищожи Плевен, е син на активен борец против фашизма и капитализма, комунист от село Садовец. Самият Зеленогорсски е завършил като рабфаг, и степендиант на НХК (бившата Плама).

75

Киро

преди 13 години

На гейберите им плащат на буква,а не на мисъл,Нямам друго обяснение защо коментари като 72,67 и 63 се повтарят по 234234 пъти :))))

74

за 68

преди 13 години

Г-н измамнико 1, ако вие сте гласували поне веднъж за синята коалиция ще си го отрежа и ще го ритам 1 ден на жълтите павета пред НС.

73

Супер ГЕРБЕР

преди 13 години

Чакам с нетърпение общата снимка на лостов и хамстера. Ще стане страшен предизборен плакат. :)))Заглавието ще е - Заедно срещу България!

72

Анонимен

преди 13 години

Срам ме е, че съм членувал в СДС и че съм вярвал на тия ***, лъжци и комунсти. Излъгаха надеждите на милиони хора и на няколко поколения българи.

71

БАЙ КОЛЮ

преди 13 години

ИЗЧЕЗВАЙ ПЛАТЕН БОЛШЕВИШКИ ЧЕРВЕЙ