7

Истината

преди 12 години

Дотам ни докара правителството Борисов до просешка тояга!, коментират привърженици на Станишев и БСП.Жив да го оплачеш! Бившият ни премиер ходи със скъсани и опърпани дънки! Сергей Станишев доста е позанемарил външния си вид и се разхожда с дупки по крачолите, видяха колегите ни от .....Папараци на медията щракнали окаяния вид на Станишев и недоумяват как един експремиер си позволява да бъде в този вид. По дрехите посрещат по ума изпращат! Представете си, щом бившият министър-председател на България изглежда така, какво е положението на гражданите в страната!?Запознати отдават неугледния вид на Станишев на промененото му семейно положение. Нормално е да го раздава неглиже семейният живот кара мъжете да се отпускат, коментират в медийното пространство. Факт е, че Серго даже е пуснал коремче покрай спокойния живот с Моника, но очевидно Йосифова не се грижи за външния вид на мъжа си.В същото време настоящият премиер пък няма такива проблеми Борисов поддържа добър стандарт на живот, винаги е спретнат, изтупан и с маркови дрехи за десетки хиляди левове. дрехите на Бойко са ръчна изработкаЛичи си кой държи кацата с медаДотам ни докара правителството Борисов до просешка тояга! Скоро целият народ ще тръгне бос и гол.Коментират масово гражданите.

6

ichko0o0

преди 12 години

БСП приласкава сините за вота. И синият лидер с мазната си муцуна ще се съгласи. Нали пак може да има далавера, а тя не е за испускане ?

5

Справедлив

преди 12 години

Какво стана с мотото: Гласуваш за Борисов,получаваш Костов ?Та кой какво получи сега, СМЕХ А ???????Това приласкаване си кръвосмешение .

4

NIE OT BSP

преди 12 години

A NA DOGAN SE NADUPIHME

3

БСП+ДСБ

преди 12 години

КРАДЕЦ ПРИ КРАДЕЦ ОТИВА

2

истината

преди 12 години

престъпна болшевишка ***---и червени и сини.САМО ГЕРБ И БОЙКО.

1

Математика

преди 12 години

БСП, ДПС, НДСВ сега като прибавим "С(в)инята коалиция" и картинката за изборите се очертавааа...