319

хитлер до 346

преди 13 години

пак ли бе бойко.ти откога имаш коомп.не ли в народното събрание а ***

318

Анонимен

преди 13 години

Бг *** гласуваха за Банкянския *** Боко.ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА.Селяците в Бг си имат държава.

317

Анонимен

преди 13 години

Аре на бас, че Борисов ше бие Хитлер на канадска! И на спаринг ше го потроши, щото оня е некъв гърчав ***, дето си е умрел в кожата...

316

Анонимен

преди 13 години

ДО 318 За мен ми е ясно,че това са платени драскачи по форумите,но ти лично какво мислиш за този факт и това поведение на гербаджийте , за безусловна подкрепа ва Турция за влизането и в ЕС и строенето на джамии с народна пара за новините на турски и за воя на джамийте и за мълчаниетот , за тракийските имоти и за отказа да признаят арменския и българският геноцит!!!

315

Боко до хитлер

преди 13 години

Не съм ти дал думата, *** мустакат! Марш обратно в гроба!

314

хитлер до 342

преди 13 години

не гербер ти си голям капиталист а аз *** за вашия вожд бойко.вие сте вечните хора нали.

313

ГЕРБер

преди 13 години

Тук някакъв червен циркаджия ми използва ник-а и се опитва да провокира.Много е жалък!По тематиката на постовете му ще го познаете.;)

312

Българин

преди 13 години

Прав е ПАТРИОТ, Ахмед Доган е нашата единствена алтернатива за справяне с кризата. Единственият мъдър,честен, почтен, способен и милеещ за България политик

311

Анонимен

преди 13 години

Хитлер - ***! Сергей и Яне - два!

310

Реалист

преди 13 години

Изминаха две години от парламентарните избори. Това е повод отново да оценим свършеното от Правителството на ГЕРБ. 8. Обещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено!9. Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии.Неизпълнено!10. Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено!11. Обещание. Премахване на безконтролното следене в Интернет от МВР. Неизпълнено!12. Обещание. 10-12% икономически растеж годишно. Неизпълнено!13. Обещание. 20% ръст на доходите годишно. Неизпълнено!14. Обещание. Средна работна заплата 1500-2000 лева. Неизпълнено!15. Обещание. 15% ДДС. Неизпълнено!16. Обещание. Премахване на данъци върху наследството и дивидентите. Неизпълнено!17. Обещание. Отпадане на минималната работна заплата. Неизпълнено!18. Обещание. Намаление на пенсионната осигуровка от 23 на 10%. Неизпълнено!19. Обещание. 7% данък върху доходите и 1000 лева необлагаем минимум. Неизпълнено!

309

Анонимен

преди 13 години

Борисов е 10 пъти по-легитимен премиер отколкото Станишев, който бе избран с един-единствен глас в повече "за" отколкото "против" - най-вероятно платен в последния момент

308

хитлер до 336

преди 13 години

коментирам в други статии не в тези

307

E, ами...

преди 13 години

прави са червените в критиките към Борисов, той сам им дава повод !Бедноста е ужасяваща, безработицата се увеличава, младите хора не виждат бъдеще в България.За какви успехи може да става дума ? Къде е икономическият екип, защо министрите са всеки за себе си и против останалите?Кадровите недоразумения и далаверите край нямат и всичко се замазва...,естствено че БСП ще се възползва...За мен разлика м/у ГЕРБ и БСП няма ! Произхода на всички е БКП и крадат като за световно !

306

Анонимен

преди 13 години

Абе хората в Холандия строят по 70 км. пътища на ден, а тиквата за две години построи 30 км пътища и ми се хвали ***.

305

ХИТЛЕР

преди 13 години

УВАЖАЕМИ,,320'' ДОСЕГА ТЕ НЯМАШЕ НИКАКЪВ,ДАЖЕ И С МАЛКИ БУКВИ.

304

Патриот

преди 13 години

Единствената алтернатива е ДПС. Доган е доказал, че е мъдър, честен и способен политик и може да изведе България към едно по-светло бъдеще

303

Иван

преди 13 години

Ако няма за какво да ги реже - просто няма да го прави А ТО ИМА - РАБОТИ СЕ, СТРОИ СЕ И ТОВА Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА БСП. А ТЕЗИ КОИТО ИМ ПОДГЛАСЯТ ПОКАЗВАТ ЧЕ ТЕСТОТО Е ЕДНО - ЧЕРВЕНО.25 месеца се пропукват от злоба че с връзки и ходатайства са завършвали какво ли не и къде ли не по света а един пожарникар им показва че като има воля и няма мераци за далавери може да се променят нещата.А милите гладни за европейски парички са готови на всичко да се докопат до властта.Но то не е лесно.

302

ГЕРБер

преди 13 години

Явно на някои комунисти им се иска да провокират.ГЕРБ не желае джамии!Само комунистите са толерантни към фесовете!;)

301

Анонимен

преди 13 години

Построили спортни зали и стадиони!ахахахахаНа гол ***-чифте пищови!Построили нещо, некасаещо зле живеещите хора, в същото време разрушили държавата!Пълно безумие, че се и хвалят.Зорът беше мутрата да се докопа до властта и да я предаде на Златевци и тям подобни на него ***.Отврат!

300

хитлер

преди 13 години

герб има свой електорат чалгаджии *** и необразовани хора