254

Шаро

преди 13 години

Много правилно. Разни *** - вън! Собствеността не може да му се отнеме, но правото на ползване, защо пък не.

253

Анонимен

преди 13 години

Interesno shte e da vidim ako v edin vhod jiveiat 75% bg i se opitat da izgoniat 30% ***!!!!Togava iskam da vidia kak shte talkuvat tozi zakon???

252

до 243

преди 13 години

Лошото е , че аз съм напълно нормален, но живея междутакива откачени като теб, които не се осъзнават.Ако живеем в нормална държава мене ще ме приемат, а теб ще изгонят

251

Ppppppp

преди 13 години

Виж закона за етажната собственост и закона за собствеността. Виж кога са приети. Ползвай интернет-търсачка, ако искаш

250

до 236

преди 13 години

Ами ако реша да си дам жилището под наем на едно *** семейство с 12 деца какво ще стане?

249

Ужас

преди 13 години

Все повече ми се струва, че някой има интерес да стане гражданска война в тази държава или поне да се съкрати населението и тук да останат само скотове и тотални простаци! Чел съм за плана Ран-Ът и не ми се вярваше, т.е. не исках д аповярва, че е възможно такова нещо! Но сега виждам едно тотално анти-българско правителство, по-зле даже от предишното, по-алчно, по-нечовешко, по-лобистко и т.н., само неадекватни предложения, само простотия! Мисля, че няма да изкараме още много така...ще става нещо

248

Анонимен

преди 13 години

Do 236!!!V CIAL SVIAT 4ASTNATA SOBSTVENOST E NEPRIKOSNOVENA!!!TI SI NIAMASH PONIATIE KAK E NAVAN!!!Nikoj ne moje da ti otneme nishto!!!!! (osven ako ne si dlajnik)

247

Анонимен

преди 13 години

Значи 33% могат да вземат заем и който и аз трябва да плащам:) Хайде бе! ще има кютек!

246

TheMadHatter

преди 13 години

До 234: "прави оргии" и какво като не те е поканил да го гоним ли кво? Аман от моралисти бе, аман аман аман. Аз правя оргии в нас и комшията (Ибрахим) хич не иска да ме гони, знаеш ли как любезно ме поздравява. Какво лошо им има на оргиите?! Освен ако НЕ СИ ПОКАНЕН. Тогава са мноооого лоши оргиите. Аман от злейки като тебе...

245

236

преди 13 години

Личи си, че си *** гербав и не си минавал оттатък Драгоман :). Точно тия глупости ги слушах от Лъчо Мозъка и оная тлъстата Фидосова :)). Само да те светна никъде в света няма подобно нещо (за Китай и С. Корея не знам). Второ по Конст. собствеността е неприкосновена. За малоум като теб да отбележа - собствеността съдържа два елемента - корпус и анимус които обхващат следните неща - никой да не ти пипа собствеността, да я ползваш и да се разпореждаш с нея. Всяко засягане на който и да е от тези три елемента е нарушение на правото на собственост - демек накърнява нейната неприкосновеност. По-просто, като за *** гербав не мога да обясня :)

244

Анонимен

преди 13 години

Този закон ни връща в средновековието, дай да го запалим на кладата, а пък ако не е магьосник ще изгори или вещиците не потъват във водата дори и с камък на врата.

243

ЦИГАНИН

преди 13 години

Много добър закон браво семейството ми има към 300 човека ще ги регистрирам на адрес и почвам да гоня българите хем ще им опикаваме вратите на апартаментите хем ще ги гоним прости българи

242

Анонимен

преди 13 години

А ако някой изгонен взриви блока кво ша праим:)

241

Анонимен

преди 13 години

А другарски съд:)

240

Анонимен

преди 13 години

239 - Я го покажи тоз чзакон и член, че да го видим и ние!

239

do 202 от 182

преди 13 години

Май нещо здраво не те слуша главата. Аз не мога да живея сред други хора? Аз който мога да търпя шума на съседа, а съседа папардак не може че даже и пуска подписка срещу нашия съсед понеже вдигал врява един път на седмица..да го разкараме живущите от входа??!!! Върви се прегледай бе, умник! Май не можеш да осмисляш написаното от други хора, шматка изпростяла!

238

АБСУРД Е

преди 13 години

Нима всичко друго сме оправили че тези наши управници са стигнали да ни оправят етажната собственост. И както отива работата ще връщаме Татово време.Никой няма право да изгони собственик на имот от даден жилищен блок. Ако имат неразбирателство между живущите, има си съд там да си ришават проблемите. Всичко е да самосъзнанието на човека, трябва да си решават проблема и да живеят нормално като комшии, защото много е важно какъв комшия имаш. Затова когато купуваш жилище винаги питаш кой е комшията.

237

Анонимен

преди 13 години

do 234shtom ima pari da varti orgii, ima pari i vas da kupi i davi izgoni!!!

236

Анонимен

преди 13 години

236 - Е! Аз бях в Англия и там нямаше такова нещо, така че не говори за цял свят! Ако твоят свят е само Долно ***, то....:)

235

Pppppppp

преди 13 години

Ми то и досега беше така в закона, кво лаете толко