44

до 38

преди 13 години

Ами излез ти бе да гласуваме за теб!Разбирачи, а за 5 ст. работа не вършите!

43

ПРОФЕСОР ВУЧКОВ

преди 13 години

АЗ СЪМ То на *** народ какво му трябва, тарикат водач.

42

2121 до 33

преди 13 години

По време на Косовската криза, когато шиптарите нахлуха в Македония и стигнаха до нашата граница, ЕС поиска да отворим границите за тях! Костов отказа!Ако на власт беше "европееца" Симеон, безгръбначния Сергей или Мадам Йес щяха моменталически да клекнат на ЕС и да отворят границата! Щяхме да се сдобием с ново малцинство *** 300 - 400 000 !Сега ти ще трябваше да ходищ навън с телени ***!

41

до 26

преди 13 години

Не всички бяха комунисти, да за да станеш шеф трябваше партийна книжка, но тя вървеше със задължението да правиш мръсотии, интересите на партият /земеделците бяха притурка на БСП/ бяха пред истина, чест, морал, достойнство, човечност. Пример-част от партийците знаеха за последиците от Чернобил, но мълчаха и се предпазваха както успеят, а на партийните величия се внасяше незаразена вода и храна от чужбина. Затова най-трудно беше да си непартиен, а най-страшно да си изключен от партията.

40

някой

преди 13 години

Тия седесари са големи ***! Как могат да препочетат престъпната мутра на Румен Христов пред интелигента Светослав Малинов?

39

До 27Ало ало

преди 13 години

Ясно е че Синята коалиция продължава да печели доверие и това е факт. Ето още малко за този факт Необичайно висока избирателна активност беше регистрирана на предварителните избори в няколко ромски махали във Варна, Видин и столичния квартал "Факултета".В 17.00 ч. в избирателната секция във "Факултета" урната беше наполовина пълна.Злоупотреби бяха отчетени и във Варна. По неофициална информация компактни групи роми са били водени да гласуват в секциите до най-големите ромски махали в града.

38

Анонимен

преди 13 години

Предшествениците на синята коалиция (неслучайно си менят имената) през няколко години унищожиха земеделието , разпродадоха индустрията , по тяхно време се появиха днешните "бизнесмени" кой е луд да гласува за тия ? Време е да се разтурват вече ... и все пак КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ГЛАСУВА ОЩЕ ЗА БСП изкуфели поклоници на Русия, *** с 2 кебапчета в стомасите и изкуфели бабички ... онова лукавото турско мекеренце вече няма кой да го вкара в играта и то ще избледнее лека полека и ще изчезне.

37

Анонимен

преди 13 години

На крив х...вълната му пречела,и на коалицията работата същата.От жажда за власт мозъците им се замъглиха.

36

Антон Кутев

преди 13 години

Указания до платените критикари:1. Никъде и по никакъв повод да не се хвали БСП и лидерите и , защото толкова са опротивели на всички, че ще бъдете смачкани!2. Да се плюе наймного срещу ГЕРБ, понеже те държат властта и ни създават проблеми с финансовото ни състояние!3. Поради известно надигане на Синята коалиция , част от плюнките да се насочет и към нея!Аванса за м.юни ще се изрлаща днес между 14 и 16 ч. на ул. *** 20.

35

вдигни очи

преди 13 години

До 29Това е само Вашето скромно мнение,Другарю.

34

преди 13 години

Крадливата... пардон, Синята коалиция на другите парламентарни избори е АУТ!!!

33

бхтр

преди 13 години

Провала на Костов е успех за целият български народ.

32

Анонимен

преди 13 години

"Вашето време отмина господа-другари. Вие ни излъгахте и ние няма да ви го простим. Сбогом на синята идея!"То лесно това "сбогом", ама да върнат откраднатото.

31

Анонимен

преди 13 години

Вашето време отмина господа-другари. Вие ни излъгахте и ние няма да ви го простим. Сбогом на синята идея!!!!!!!!!!!

30

дзвер

преди 13 години

27 не оспорвам предварителния избор.Така трябва да се прави.Виж за доверието-имам друго мнение.В София гласували 20000, а в страната-60000.Има сведение, че в изборите са участвали и хора които не са "сини", веднага следва мисълта колко са сините.Та за това казвам-един файтон хора.

29

Полковник от ДС

преди 13 години

Десните партии нямат бъдеще в България.

28

Анонимен

преди 13 години

СК се превърнаха в чалгарите на политиката

27

Ало ало

преди 13 години

Моля,драгите редактори да не търсят под вола теле.Това е демократичен акт,при това модернистичен,бих казал.Освен това е нормално да има патардия в едно състезание.Синята коалиция продължава да печели доверие и това е факт.

26

blackradio

преди 13 години

А стиа глупости а ? Кво каканижете само комунисти, червени нам кви си. Ваште любимци да не са други а ? Нал за д астанеш нещо по онова време е трябвало да имаш червена книжка. И ако си я взел само и само да станеш нещо значи си лицемер и кариерист. Невежи хора. ВСИЧКИ са били комунисти.

25

дзвер

преди 13 години

След осребряването в пачки, Синята идея умира бавно с много болка.Сините Прошляци влезли в политиката сега са бизнесмени и несменяеми лидери.Един файтон хора, защото за повече няма да стигнат парите.А идеята е в сърцата на идеалисти, от които нищо не зависи, било заради малкия им брой или за това, че са за гъби в изборния ден.