8

Анонимен

преди 13 години

"Но никога, никога не бихме завели децата си на който и да е български стадион, не просто защото няма какво да видят, а защото е опасно."Правилно, могат да видят само гелосани чобани да се ритат, да си спират топката по такъв начин, че тя им бяга на 2 метра...да гледаш симулативната игра на поредния играч в комбина с черното тото... Друго няма какво да видим на терена.

7

преди 13 години

Отчайващ ход! Кой ти гледа порнографията в България! Предпочитам да отида на селски мач поне е истински!

6

каносан ром

преди 13 години

Следващата стъпка на БФС е под строй и ходом марш към стадиона .

5

Д.Георгиев

преди 13 години

Тактиката на БФС ще е в събота, когато често има големи дербита от останалите първенства, да сложи най-безинтересните мачове от българското първенство и да блокира тези часове. В неделя, когато имало "по-интригуващи сблъсъци" от А група те можели успешно да се конкурират с останалите първенства и да вземат голям процент от рейтинга. В крайна сметка кому е нужно в събота да няма НИКАКЪВ футбол, а в неделя така или иначе да си избираш? Сложете си българските "дербита" в неделя и всеки да избира!

4

ЗапаЛямцо

преди 13 години

С две думи евала на сателитната телевизия. Да дойде вкъщи Перуката да ми погали ***аците :D

3

запалямко

преди 13 години

Пак върнахме комунизма. Нали живеем в демокрация още. Демокрация не значи ли всеки сам да избира какво да гледа, чете, без някой друг да му казва какво е "правилно" .Какво да им гледам на ЦСКА, Левски и другите шайка алкохолици за който е по - важно да се натряскат в студентски град?А?Не мерси....

2

Анонимен

преди 13 години

"адреналинът е на мах. Дори и когато падаме."ВИЕ не падате, *** такъв :) Отборът, на който симпатизирате губи в една отявлено просташка игра, а Вие подскачате като ***, мислейки си, че вашата подкрепа, викове, крясъци и селски псувни имат нещо общо с изхода на играта. Нещо повече - вие си мислите, че сте част от отбора. "Падаме". Хаххаха. Молумен индивид.

1

Бай Хой

преди 13 години

Да гледаш Бг футбол, това е равносилно на китайско мъчение !!!!