19

зрънчо

преди 13 години

не е така.през соца имаше огромни пазари ,следователно се печелеше.а това с безплатните образования и т.н. е било нормално защото парата не е отивала в джоба на олигархи и чужди компании,както сега,а в ХАЗНАТА затова е нормално да сме имали безплатни екстри.парите ги изядоха след 89та,а не преди това,НЕДЕЙ ДА ЗАБЛУЖДАВАШ ХОРАТА ПРОСТЬО !!!

18

ТОВА Е НОВИНАТА!

преди 13 години

ЕП прие с голямо мнозинство доклада на Карлуш Коелю за готовността на България и Румъния за Шенген

17

bb

преди 13 години

На всички пенсионери ще вдигнем кръвното...

16

ДО 2

преди 13 години

КОЙ ТИ КАЗА НА ТЕБ ЧЕ НАРОДА НЕ ИСКА ГЕРБ.АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕР И ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМА ДА МИ ВДИГНАТ ПЕНСИЯТА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ЗАЩОТО ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО НЕ МОЖЕШ ДА УПРЕКНЕШ ЗА НИЩО.

15

Нели

преди 13 години

Приятели,ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ИМА, без да се застрашава макрофинансовата стабилност!!! Много е просто...1. Заплатите в България са 2 пъти по-ниски спряма производителността на труда ни2. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда..., значи декларираната печалбата е 22 милиарда... (истинската е по-голяма)Целият бюджет на държавата е 24 милиарда...!!! Следователно..., печалбите от ТРУД у нас, са фантастично високи дори за представите на Американците. За да излезем от кризата ТРЯБВА:1. За инвестирана печалба - данък от 5%...(за миналата година са реинвестирани - 2 милиарда...)!2. За останалата печалба данък 37.5% (колкото са удръжките и за работна заплата) - тогава в бюджета ще влязят още 10 милиарда, които сега се изнасят зад граница... и НЕ СЕ ИНВЕСТИРАТ от честните частници!!!Защо да се увеличи данъка върху печалбата ли...Защото нереинвестираната печалба е ЛИЧЕН ДОХОД и трябва да се облага както и доходите на всички българи, а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!!!Печалбата ТРЯБВА да се облага като личен доход и защото тя е направена за сметка на СЪЩОТО ТОВА общество, от позицията на ИКОНОМИЧЕСКИ ПО-СИЛНИЯ!!!

14

Вдигнете заплатите,

преди 13 години

че не останаха хора да работят и да плащат данъци.Пенсиите са изядени от любимия ви соц,за да има 'безплатни' образование и здравеопазване и евтини домати,като се поддържа неефективна и неконкурентноспособна икономика,за сметка на външния дълг.1943 сме шести по БВП на глава от населението преди Австрия,Белгия и Португалия и далеч преди Гърция и Турция.Просто ви давам факти,иначе знам че като промит червен народ ще ми давате минуси...Все тая.

13

постна баба

преди 13 години

да ви "облажат" при мама и тате, дано!Пари да имате - ръце да нямате да ги пипнете, очи да нямате да ги видите!"Блажно" да имате - уста да нямате да го хапнете!

12

Беззаконие! На съд !

преди 13 години

Колко пъти ще си променяте решението ? Ако вдигнете постоянно пенсиите само за част от пенсионерите, ще ви дадем на съд ! Това е абсурдно и противоконституционно решение !Това се нарича "Пълзяща уравновиловка" ! Значи, дайте да работите по-дълго и да внасяте в хазната по-големи вноски за пенсионно осигуряване, а после - ще прехвърлим част от вашите пари в пенсиите на ония, които са работили и внасяли по-малко ! Значи ако някакъв ***, който е работил и внасял минимална вноска отвреме-навреме, сега "ще му преизчислявате и актуализирате" пенсията само на него, защото бил социално по-слаб ! Ами да е мислил навреме ! Никога няма да гласуваме за такива *** като вас !!! Цялото правителство да си ходи !

11

Бай Танас

преди 13 години

Хахахах вие сте само едни популисти които лъжете хората...Аз наесен ще гласувам против ВАС и после напускам страната форевър-буклуци мръсни

10

.

преди 13 години

Ако той е примиер и е за пример, какъв трябва да бъде народа??? След като този, именно този човек се толерира с лицемерието си и безмозъчност, също така безсърдечност и се подиграва с цял народ.

9

ИЗТЕРЗАН

преди 13 години

ЖАЛКО ЗА СТАРИТЕ ХОРА, ВЧЕРА УЖ ЗА ВСИЧКИ...ДНЕС ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ....УТРЕ ???? СРАМНА РАБОТА...ЖАЛКО ЗА ВСИЧКИ

8

...........

преди 13 години

най-ценното в тая държава е, че още има гламави на които им потичат лигите като видят и чуят тая лъжлива тиква. ценно е, щото благодарение на тях е забавно иначе ще умрем от скука. герберинките, за вас говоря, скачайте да слагате минуси, стига сте дрямали по бюрцата :))))))

7

Varbanov

преди 13 години

.. Парламент, не Комисия. Моля за извинение

6

Анонимен

преди 13 години

какво облажване бе докога ще лъжете народа и си кажете че ви комадват от вън

5

Varbanov

преди 13 години

Днес, за решението на Европейската Комисия за Шенген, кога ще пишем?

4

faust

преди 13 години

по- важното е ,че ти и другите гепачи ще се облажите нали

3

да-бе

преди 13 години

ууууу-популист !!!

2

Анонимен

преди 13 години

Долу Герб да си ходят народа не ги иска не ги иска не ги иска

1

123

преди 13 години

Мдааа, едно облажване ще падне...