72

АЗ

преди 13 години

ВСИЧКИ ЗАПАЛЕНИ И ПОТРОШЕНИ ДЖАМИИ У НАС СА ДЕЛО НА ТУРЦИ..ОТ ПЪРВАТА ДО ПОСЛЕДНАТА !!!!!!!!ЕДНА ДЖАМИЯ БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ДОКОСВАЛИ !!!!!ВСИЧКО Е ТУРСКА ПРОВОКАЦИЯ

71

123

преди 13 години

Волен Сидеров - Демироглу.

70

до бай Колю

преди 13 години

Ти беше ли там на мястото на събитието? Ако не гледа ли подробно книмките и клипа? Имаш ли идея кой кого би изобщо?Или понеже Атака са имали протест са виновни по презмпция? Или самият ти си мюсулманин или не ти пука за правата на хората всички ,както и живеещите наблизо. Вероятно не живееш и в София ,защото няма начин да не те подразни това ,че пет пъти на ден ,не може да се минава от там... Първата молитва ако не знаеш е в ПЕТ сутринта. Сигурно с удоволствие ставаш по това време...

69

смет на София

преди 13 години

Много правилно. Кмет на София=Смет на София! Фъндъкова е смет на София.

68

62

преди 13 години

С удоволствие ще видя какво ще направиш, когато утре построят до вас една джамийка и завариш пред входа няколко килимчета. Ама не ти е дошло до главата, затова дърдориш празни приказки.

67

Дедо Гаджа

преди 13 години

Ксенофобия ли? Време е някои хора в България да реагират.Родопите се напълниха с джамии, странни хора бродят там и необезпокоявани от никого се опитват да убедят българи - мохамедани, че само защото се молят на Аллаха са турци.В Европа няма високоговорители пред джамиите. В София се слагат с една едничка цел: построяването на нова, хем по-голяма, хем на едно определено место в полите на Витоша.Даскалице, събуди се най-сетне и престани да бръщолевиш празни приказки!

66

до 63

преди 13 години

Въпрос към теб: Одобряваш ли на ЛИТУРГИЯ, народа да е ограден като овце от важенца а само Първаноглу с охраната си да отиде и да запали свещ през това време? Или Първаноглу е някакъв светец? Някакъв цар?

65

Дреп фъндъчен

преди 13 години

Не ислямски килимчета, а чипровски килимчета, на които да направим седяща безсрочна стачка пред *** кметство на София. Сега ми става ясно защо една полуграмотна прогимназиална учетелка по руски беше поставена за смет на София. Защото е полуграмотна, нищожна марионетка, която дори не може да чете на български език наредбите на СОС, които трябва да изпълнява!!!

64

АЗ

преди 13 години

ПОТРОШЕНИТЕ ЧАСТИ НА ДЖАМИЯТА СА ОТ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА,А ТАМ АТАКА НЕ СТИГНА..СЛЕДОВАТЕЛНО..КОЙ ТРОШЕШЕ ДЖАМИЯТА - САМИТЕ МЮСЮЛМАНИ !!!!!!!!

63

gdf

преди 13 години

Истинско чудо е, че все още има хора, които си мислят, че освидетелствания Болен защитава някакви национални идеали. Тази дребна душа е най-обикновен интересчия, с нищо по-различен от досега познатите ни политически престъпници. Умело се върти като фурнаджийска лопата в политическото пространство, и когато не прави каквото му е угодно, прави каквото му наредят големите. А вие, които си мислите, че гамено-фашистка формация като АТАКА може да помогне на родината, извинете ме, но сте ***.

62

Анонимен

преди 13 години

Бай Кольо, ако нямаше високоговорители и килимчета на тротоара, както впрочем е във всяка християнска държава- да си стоят вътре и да си се молят, нямаше да има и озвучаване и скандирания от страна на АТАКА. Просто нямаше да има митинг на АТАКА....К'во да ти обяснявам, ти си изкуфял и нищо не ти влиза в празната кратуна.

61

някой

преди 13 години

"... да хване хубавеца с ножа, който не беше един ..."Ей тази част от изречение ако някой може да ми я обясни - какъв е смисъла?Един хубавец, пък не бил един! Ама това е май за специалистите по психиатрия от МБАЛНП "Св. Наум" - на четвърти километър се намира в София.

60

АЗ

преди 13 години

НА ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА ВИДЯТ БЪЛГАРИЯ РАЗДЕЛЕНА НА ФЕДЕРАТОВЕН ПРИНЦИП С МЮСЮЛМАНСКИ АВТОНОМИИ - ЕДИН ГОЛЯМ СРЕДЕН ПРЪСТТОВА ВИ Е ГОЛЯМАТА МЕЧТА..АМА ЩЕ СИ Я ОТНЕСЕТЕ В ГРОБА

59

Ishmael

преди 13 години

Чудно племе сте, атакистите - някой като не е съгласен с вас и го обявявате за "турчин". Така проявявате омраза към собствения си народ.С други думи - вие сте лъжепатриоти!

58

The Greens

преди 13 години

Въпрос към членовете на АТАКА и техните симпатизанти.......одобрявате ли отношението на лидера Ви - Сидеров, към Негово Светейшество Максим ?

57

до 43

преди 13 години

Да нашите политици работят за затриването на Българската нация и взех да се съмнявам в тяхната етност е това е като сме били 500 год .под турско няма начин да не носят и мюсюлманска кръв.

56

до 57

преди 13 години

Абе каква Европа какви зачитания на правата, като в една Франция забраниха фереджетата. Тук можеш да се опашкулиш даже очите ти да не се виждат и няма да ти направят проблем.

55

Caleb

преди 13 години

52 - Не може да се въведе "жителство", защото то нарушава човешките права. Всеки човек има право сам да избира къде да живее и работи в рамките на собствената си държава.

54

Анонимен

преди 13 години

До 57 че то кажи го направо майната му на всички и хвани гората. Демокрацията е за хората а не за говедата

53

АЗ

преди 13 години

МАЙНАТА Й НА ЕВРОПА И НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ,ДЕМОКРАЦИЯ,ХУМАНИЗЪМ - ГЕЙСКИ КЛИШЕТА,КОИТО НЕ СА ПРИЛОЖЕНИ В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА ПО СВЕТА..НАЙ МАЛКО ПЪК В ТИЯ ,КОИТО ГИ ПРОПОВЯДВАТ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА