10

Анонимен

преди 13 години

на месец, но за него по важни бяха цифрите, които дава на вятъра в края на месеца - демек заплати. Аз си събрах нужния стаж, подадох си документите в бюро в чужбина, работя си по специалността и си скъсвам *** - ама шефа земен, 13-та заплатка, бонусче, намаления, държи се с нас като с равни - няма я тази дистанция шеф, *** бачкатор. Та за Бога как да се държи с нас като ние му изкарваме хляба, а и той на нас - положителния омагьосан кръг!

9

Анонимен

преди 13 години

Омагьосан кръг. Работил съм колкото да не заспя и съм работил без да спя - резултатът беше един и същ - от към заплащане. Виждах как аз и колегите ми си скъсвахме задниците, докато шефа скъсваше задниците на малки п...ки и сменяше немски возила редовно. След откази за повишение заради финансови затруднения и възлагане на нови и нови отговорностти, започнах и аз они ми плащат колко да не умрем, я работим колко да не заспим. За едни 100-200 лева на месец само с моята непродуктивност губеше хиляди

8

От №7 до №3

преди 13 години

И за да не съм прекалено нахален ще уточня,че трябва да започнат да дават нормални заплати,като изискват и повечко работа.Първата крачка/жест трябва да е на работодатела обаче,защото ако започнеш да работиш повече,има да чакаш да ти вдигнат заплатата...:)Тук в България оправданието е :Няма лев,криза е !:)) Криза ама работодатела не променя стандарта си на живот а само намаля същия на работниците си:)Е как да им работя повече на такива ***,кажи ми!?

7

До 3

преди 13 години

Има една малка подробност,че Българският работодател,няма нищо общо с чуждия!Само като отбележим факта,че 80% от така наречените "работодатели" осигуряват персонала си на по-малко от колкото действително получават,говори за какви мошеници става въпрос.България ще цъфне,когато работодателите запонат да си плащат задълженията до стотинка към държавата и започнат да дават нормални заплати на работниците си,защото не е тайна,че Българския работодател иска да стане милионер за 3 месеца...:)

6

sak

преди 13 години

Който работи е *** и неудачник.

5

4040

преди 13 години

Те повечето българи, работят за българи...Ако работел в чужбина, ако било незнам какво си....кон с кокошка сравняваме.

4

Анонимен

преди 13 години

Аз си харесвам и работата и заплатата! С удоволствие ставам сутрин и тръгвам на работа! Деня ми е динамичен и винаги различен! :) Не се оплаквам. И шефовете ги харесвам..и работното време!Явно съм от малцината късметлии! :)))

3

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Обратно то е !Заплатите са малки,защото се работи малко.Не веднъж съм го казвал: Ако българина в БГ работи ,колкото българина в чужбина,тая държава .ще цъфти.

2

шефа

преди 13 години

Мързелани, що не коментирате? :)

1

Анонимен

преди 13 години

*** въпрос: Кой ти каза че си журналист?