114

Анонимен

преди 13 години

Много *** журналист. И к'во трябва да ги съжаляваме ли? "Американците не ги интересувало колко плащат европейците". Скъпи ми господа "янки", повярвайте ми, че нас още по слабо ни интересува за това, че вие сте недоволни. Всичко е резултат на управлението на еврейските ви и масонски ложи. Рано или късно, ще започне вълна от самоубийства в САЩ, заради наложеният изкуствен стандарт.

113

Бай Иван до Iso 88

преди 13 години

Октана на бензина в Америка не е по малък от този, който се използва в Европа. Просто в Европа се използва като мярка "Research Octane Number" (RON), а в САЩ - Anti-Knock Index (AKI) = (MON + RON)/2, където MON е Motor Octane Number. Разликата е 4-5 единици, т.е бензин с октан 87 в САЩ отговаря на 91 в Европа! Не си мисли, че хамериканците карат лъскави "москвичи" ;-)

112

Анонимен

преди 13 години

А Вие гледате ли австралийски футбол и индийски филми?

111

Марти

преди 13 години

"$1.8 трилиона бюджетен дефицит в САЩ"Ей това обяснява сравнително ниските цени в САЩ.Правителствяото дотира почти всичко в уж пазарната им икономика...За да няма недоволства.

110

БТК

преди 13 години

Много ясно що!!!!Защото колите им горят 4 пъти повече от европейските,а за разтоянията да не говорим!Друг е въпроса за къв Х*Й са им такива двигатели .... V8!?!?!?!?!

109

Анонимен

преди 13 години

оставете щатите а тука какво правиме? от тукашните цени само гербаджиите лапат а на народа глад и скъпотия! веднъж да се разкарат тез сегашните управляващи че народа да види малко бял ден. Вън бойковците от България, проклети да са наистина!

108

LoadBoy

преди 13 години

който иска да се информира повече по въпроса за цената на петрола,била тя крайна или тази на суровият продукт,може да проучи концепцията за PEAK OIL.няма да е нужно да четете много,за да разберете защо положението е такова каквото е и какво ще бъде за напред.

107

преди 13 години

Ако бяха *** американците, нямаше да са най-голямата световна икономика, а щяха да са като нас мизерни...

106

Тони

преди 13 години

Най - ги било яд че харчели много средства за войни в близкия изток, пък им бил скъп бензина.Ами да си разработят техните петролни кладенци и да не стъпват в близкия изток.Американският начин на живот почива на принципа на разхищението. Там живеят за сметка на целия останал свят и затова си навличат все - повече врагове. Нека им шибнат и на тях акциз от 50% и да ги видм тогава.

105

някой

преди 13 години

"Хората тук не знаят колко струва бензинът извън нашата страна. Ние сме много голям затворен вътрешен пазар. Не гледаме европейски футбол, не гледаме френски филми и в крайна сметка наистина не се интересуваме колко плащат европейците за техния бензин, продължава с откровенията Дан Нийл." - какво по-сигурно доказателство, че американският народ се състои от ***?

104

Анонимен

преди 13 години

да протестират тогава, както направиха тука - да отидат на бензиностанцията и да искат да им сипят за 50 цента! А тогава да видим кво ше стане? Ама хамериканосите са тъпо стадо, те акъл нямат за това! Освен това мене кво ме такова колко е мензина в САЩ, важното е тука колко е и Бойко държи цените високи, за да сме българите подтиснати! Долу омразните гербаджии, Проклети да са всички от герб и който е гласувал за тях!!!

103

Василев

преди 13 години

*** ся да не вземете да завиждате на американците, че карат най-евтиният бензин и знаят как да си отстояват правата и да си направят живота по-малко мизерен отколкото някой нещастни племена!

102

Анонимен

преди 13 години

Абе, че американците са *** - няма спор. Че ние откраднахме от същите американци разработката на компютрите Правец и формулата на препарата за миене Веро - също няма спор. Сега съм в затруднение да определя - колко пъти ние сме по-*** от тях, щом не можахме да си направим тия (и още стотици други неща) сами. :)) За горките братя руси да не говорим - тяхното Жигули/Лада си е чист Фиат, а Москвича - стара разработка на BMW. Русите, горките, са като китайците - само copy/paste умеят. :))

101

do STARFUCK-USA

преди 13 години

Изненадата за мен обаче е друга,никой днес не ме обиди,не ме прати да мия тоалетните,да разнасям пица,или да сервирам кафе на черните....ХАХАХАНЕ Е НУЖНО ДА ТИ ГО ПОВТАРЯМЕ ВСЕКИ ДЕН,ЯВНО СИ ДОСТИГНАЛ 100 % АМЕРИКАНСКАТА ОЛИГОФРЕНИЯ И ПРОСТОТИЯ И ИСКАШ ДА ТИ ГО ПОВТАРЯМЕ ВСЕКИДНЕВНО . НА ВСИ4КИ НИ ПИСНА ДА ТИ НАПОМНЯМЕ КЪДЕ ТРЯБВА ДА ОТИДЕШ ЗА ДА СИ ИЗКАРАШ ЦЕНТОВЕТЕ ЗА СКРОМНАТА ДНЕВНА ГМО ЗАКУСКА.ПО ДОБРЕ СЕ СКРИИ И НЯМА ДА Е НУЖНО ДОРИ И МИНУСИ ДА ТИ СЛАГАМЕ НА ТЪПОТИИТЕ КОИТО НИ ПОДНАСЯШ

100

пътеводна светлина:)

преди 13 години

мдааа и аз до сега си мислех, че 1 галон = на 3,8 л. :)) явно съм се заблуждавал . Обама да го използва за предизборната си кампания т.е. да казва, че цената е същата, но покачваме размера на галона от 3,8 на 4,5 :)). Поне 50 % от american ppl ще повярват на това :))

99

Rusi ot Dobrich

преди 13 години

Normalno da nedovolstvat! Imam kolega, patuvasht 80 km vseki den ot vkyshti do ednata i posle do vtorata si rabota. Kato se sravnqt razstoqniqta i razxoda im na gorivo standarta e dosta izravnen bih kazal. Az sym v Alabama i cenata varira ot 3,80 do 4 dolara.

98

ТУТМАНИК

преди 13 години

ДА ТОЯ ЕМИГРАНТ В ЩАТИТЕ КОЙТО СИ МИСЛИ ЧЕ Е ХВАНАЛ ГОСПОД ТАМ Е МНОГО ЗЛЕНЕКА ДА РАБОТИ ТАМ ЗАЩОТО ТУК НЯМА НИЩОКЛОШАР

97

ФЕД

преди 13 години

Един галон бензин струва цели 4 фалшиви долара! Удивително е колко бързо растат цените.

96

Заклещени кучета

преди 13 години

до STARBUCKS-USAРазбирам, че изпитваш голяма нужда да анализираш хора, които не познаваш лично и че това носи удовлетворение на емигрантската ти душа, но щеше да бъде много мило от твоя страна, ако беше написал нещо конкретно по темата, вместо да спамиш.

95

John

преди 13 години

Nedovolni sa zashtoto rastoqniqta tam sa 4 x po golemi :) A i sa ligliovci...