38

Анонимен

преди 13 години

Не можах да завърша училище, но знам всички чалгаджийки на изуст. Историята на България не ме интерисува,ясно е Бойко Борисов е основал тази държава. Сигорноста на България е гарантирана,дебелогъзи малкoпишковски батковци с големи джипове обикалят постояно-те ни пазят. А бъдещето, на кой му дреме. Десислава,Гергана,Ивана,Съдрана-те ще го начертаят.

37

ДО 29

преди 13 години

Г-не,Г-жо.По-глупав копи - пейст,не съм виждал.Все едно да копнеш от някой партиен ежедненевник в ел.вид и да изръсиш такава велика глупост.Все едно жена ти да я няма 100нощи в годината,саше.

36

neglasuvasht

преди 13 години

hvani edinija udari drugija. tezi hora sa slugi na izmisleni razni slujbi darjavni za da prodalgi krajbata oshte 20 godini.

35

Анонимен

преди 13 години

Аз пък имам едно питане към господа журналистите. Защо след като сте толкова смели и правителственоугодни и си позволявате да наричате Алексей Петров по медиите с прозвището му Трактора, защо не ползвате същия аршин и да пишете и за Премиера Бойко Борисов - Тиквата. Защо например не напишете за заглавие на днешната статия "Тиквата изръси поредния бисер". Или може би ви е страх? От кого? От Октопода ли? Кой тогава е Октопода? Май не е Алексей!

34

Анонимен

преди 13 години

Тоя е за затвора! Ще осигури няколко работни места на надзиратели и един *** на трудов договор за да му напомня че е Трактор, трака-трак!

33

Анонимен

преди 13 години

до 24Пропусна да споменеш, че съдружника на борисич - пашата, е племенник на генерал любен гоцев . Както се казва - Вечна дружба със ссср .....сега русия .

32

Вярно и.........

преди 13 години

ще го запомни като "убиец" на ОБИКНОВЕННИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. Щото не сме МАФИЯ, БИЗЗЗЗЗЗСМЕНИ / крали та крали /, а обикновенни трудещи се хора.Къде ли не търся работа, но като чуят ЕГН-то се извръщат на една страна.Е БОЙКО , ние по-възрастните да мрем ли??????????????????

31

дан

преди 13 години

този *** да отива в историята заедно с всички престъпни муцуни

30

do 30 prav e,da ti..

преди 13 години

da,v izpraveno polojenie e,liza4ite tur4at,ujas

29

y y y y y

преди 13 години

dolu oktopoda,dolu traktora,dolu goze-e-e

28

tikva

преди 13 години

v istoriqta otivat mafiotite,rzs i podlogite na oktopoda

27

elena

преди 13 години

PRAV E

26

Анонимен

преди 13 години

България е най-мързеливата страна в света. До този извод достигна престижното издание Икономист", като изчисли почивните дни през годината.Страната ни е с най-много официални празници - 13 почивни дни, след Япония, където има 16. Всеки българин има и по най-малко 20 дни годишен отпуск.Икономист" изчислява още, че българите ползват средно по 22 дни болнични. Това ни прави абсолютни лидери в Европа и по този показател.Общата сметка показва, че българите почиват по 55 дни в годината, освен съботите и неделите. Проспериращи държави като Франция и Германия имат съответно 48 и 42 почивни дни годишно.Изданието прави извода, че след като у нас се работи най-малко, естествено е да сме най-бедната страна в Евросъюза.

25

Анонимен

преди 13 години

тоя бандит, се тресе от злоба!

24

До нормер 8 XCVBXCVB

преди 13 години

Научи се на български да пишеш

23

Анонимен

преди 13 години

16, а като се събуждаш, възглавницата под тебе и чаршафа мокър, нали?

22

АЗ

преди 13 години

Петров ,Може да е мафиот,но в едно е прав.Няма магистрали,освен едно кръгово движение,на Даскалово.Убиха много природа и хорски съдби.Турците не са ни клали така.

21

Анонимен

преди 13 години

"Неслучайно хора като Любен Гоцев (един от последните началници на външното разуснаване на КДС)създадоха мутренските бригади." И повериха охраната на ТЖ на най-подходящия субект сред мутрите. Туй не го пропускай. После, като активираха мадритския, и неговата охрана бе поета от най-подходящия сред мутрите. И туй не го пропускай. После пък, активираха Тошо, Гошо, Радев, Гергов и сие, и направиха охранителя премиер на бантустана. Не без помоща на янета, кюнци, печки, милиционери в пенсия и роми от предградията. Всичките в единен строй, за пълната победа над разума и нормалността..

20

Уникално просто

преди 13 години

С една дума ТРАКТОР

19

бай дърваря

преди 13 години

Няма ли кой да избави тази цепеница от мъките му ?