38

Ебаси държавата

преди 13 години

Цветанов, аз гледах записа, там има безумия!Маскирани без отличителни белези и униформи нападат офис ?!?! В нашата държава това означава че или ще те оберат, или ще те отвлекат или ще те убият!Толкова ли не може към маските да има униформа или надпис полиция ?! Жената правилно се опита да затвори, от къде да знае какви са ... И друго отиват да арестуват, заподозрян за подкуп !!! Не Мутра или колумбийски наркобарон !!! И тия снимки с Viktory, направо ме разбиха, хлапашка история.......

37

PROSTI PITAM

преди 13 години

NIAKOI DA ZABELIAZA NA ZAPISA KAFE LI NOSESE NA POLICAITE TA TICHASE SRESTU TIAH

36

бесепаро

преди 13 години

Другари,да спрем да плащаме данъци!!!Нито лев за полицията!Само така ще преборим престъпността!!!

35

е и?

преди 13 години

В България се случват много недуопустими неща

34

Ъъъ, моля ?!

преди 13 години

Щяло да има `дисциплинарни наказания` ли ??? А ефективни ? Във всяка нормална държава тези маскирани павиани щяха да са в затвора !!!

33

Ах, недей !

преди 13 години

Не беше ли ти Цвъчко, ум неземен, този който се обяви в защита на ДОКАЗАНИ И ОСЪДЕНИ УБИЙЦИ ПОЛИЦАИ ???

32

Анонимен

преди 13 години

МВР унищожи организираната престъпност, което много дразни червените *** :)

31

какво става? №2

преди 13 години

Отговор а) става дума за друг Румен Христов - вие сте яко зле!!Отговор б) става дума за точно този Румен Христов - вие сте два пъти по зле + платени ***!!!

30

Голям Праз

преди 13 години

Какъвто министъра, такива и подчинените му - прости мутри!

29

Анонимен

преди 13 години

Абе тоя ненормален хърделист,с всичкия си ли е?Какво изтласкване.Муцуните милиционерски смачкаха жената зад вратата.Вижте охранените гибони,че едвам двама се събраха на дивана.Кой ги е изтластал?Ако няма терористи с оръжие и не е заплашен живота на никой,не се ли звъни на вратата и се връчва прокурорска заповед за арест и обиск.Ей това е комунистически похват,разбиваш,биеш,арестуваш,обискираш,после вземаш устно разрешение и на края съда пуска "обвинения",щото няма доказателства.После Страсбург!

28

Анонимен

преди 13 години

Направо ша се разревъ.Народа постоянно е бит като мръсно коте тоя ли мисир намерихте да коментирате?

27

Ту Пийпъл

преди 13 години

Из цяла София полиция и кат ...за какво пак ни губят времето...а не бе ...респектирали бандитите с присъствие...само дето са пропуснали, че са на Доминикана и ЮАР...

26

AMAN OT LICEMERI

преди 13 години

PARTIZANI DA OTREZAT NA CHOVEK MADETE I DA MU GI ZAVRAT V USTATA NE E NASILIE

25

Анонимен

преди 13 години

Щом взимат подкупи, малко им е даже боя.Да ги мачкат.

24

уф

преди 13 години

кви мюкомисиите му се обаждат пи отелефона, питат ги ююо какво да правят, той раздава заповедите директно, устно по телефона, после ше ми говори за комисииоставка

23

fa

преди 13 години

Шефа на Милиционерство на вътрешните работи пак се изказа съвсем на време... Произвола е до болка очевиден, ама кой да види. Много си повярваха полицаите, и не виждам защо да плащам данъци и да ги храня, като не е изключено да ми влязат в къщата и да ми цепнат главата "погрешка". Даже и в тоя аспект се срутиха герберите, не могат да контролират собственото си силово ведомство.

22

Анонимен

преди 13 години

Арестът по своята същност е насилие! Както и полицията е репресивен орган. Така е в цял свят!

21

експерт

преди 13 години

Тия полицаи от ГДБОП щях да уволня първо заради некадърност- толкова време не са видели охранителната камера в помещението - та снимки на дивана ли не бяха ,та какво ли не !Е гати смешниците !А заради насилието - направо на прокурор !

20

Анонимен

преди 13 години

"В кулоарите премиерът повтори, че му гарантира, че един шамар няма да му ударят полицаите, че е дал такива указания, защото похитителят е постъпил мъжки и е пуснал жените така, както са го увещавали цяла нощ."

19

Анонимен

преди 13 години

недопустимо е и да издаваш присъди по телевизията и да обвиняваш хора в недоказани престъпления. Недопустимо е и отношението ви към Българския съд. Доста неща станаха недопустими напоследък.