233

живковист

преди 13 години

Ей сега е вече втасахме. Пак същите муцуни. Абе аман от крадци ,некадърници,приватизатори и прочие пеликани и маскари ,вече 21 год. Това са хората които ни управляват . Без Боко и кликата некадърници около него. Без разни *** като БСП-капиталисти, Без ДПС, без сини ***, без болни Сиктеровци, без мадритския мошенник. Ей това са душманите ни.Бойко си беше арен,ама и той забрави приказката за стълбата и се обгради с сбирщина некадърници и дупедавци които работеха против него и народа.МЪКА.

232

Анонимен

преди 13 години

Велко наистина ли мислиш че хората ще забравят заменките, корупцията, кражбите и Доган и ще гласуват пак за БСП?

231

Анонимен

преди 13 години

Боко скоро ще се пули като Живков и Костов взети заедно след сваляне от власт:)

230

Анонимен

преди 13 години

А колко е рейтинга на "Галъп"?????? 0.5 %???? Хаахахахаха!

229

българин

преди 13 години

Продължавайте да се дърляте, кой повече ви харесва, червена ***, попогрешка наричаща себе си "българи". Дали Боко, червения пазвантин от пожарникарския факултет на ДС или СерГея, отрочето на Станишев от ЦК на БКП - ункраинчето на мама, дето 1 ден през живота си не е работило.Не забравяйте и великия "строител" Плевналиев и КриСТАЛИНа - великата "банкерка" и еврокомисарка, дето ни уми муцуната пред хубавия ЕС.Давайте все в тоя дух, червена *** ***.Кан Аспарух, се върти в гроба като пумпал

228

Анонимен

преди 13 години

На последните избори Галъп не познаха ама с малко, даваха 20% на Герб те взеха че взеха 40%.Ама на който за каквото му плащат, до ноември Галъп официално ще обявят че БСП води с над два пъти по голям рейтинг на Герб, след това вече няма значение- пито и платено.След изборите Кънчо Милионерчето ще смотолеви че непредвидени ходове на някой политици са объркали прогнозите и това е.Голф милионерите от Галъп на сухо не са оставали до сега, на всички избори са клиенти на БСП.

227

ПЛАТЕН ПИ АР

преди 13 години

СТИГА ГЛУПОСТИ ГЕРБ ИМА НЯМА 10% И ТОВА Е МНОГО!

226

Анонимен

преди 13 години

229Ох да те чуе Бойко как му съкрати мандатите! Не 1 бре! 101 ще изкара!:) И Президент ще има ГЕРБ на.......Сомалийският залив!:)

225

Чук

преди 13 години

Тоя електорат е тотално психясъл - Боко - Станишев, Станишев - Боко, Боко - Станишев ........

224

Велко

преди 13 години

Нали беше 40 на 9 разлика между ГЕРБ и БСП? Изборният ден - ден на истината за всички социолози взе да наближава и вече се чудят как да обяснят, че социалистите пак ще спечелят.Първо Бойко падаше, но социалистите не можеха да го вдигнат. Сега Бойко спря да пада, но Станишев взе да го вдига.Като минат изборите ще обясняват, че всъщност Бойко постоянно е падал от ония 40 процента, а Станишев постоянно го е вдигал от ония 9 и за това в изборния ден се получило 30 на 20 за БСП.

223

хахаххаахахха

преди 13 години

Слушайте внимателно безработни мишки от БСП,които по цял ден няма какво да правите,оплаквате, се,че няма работа и цъкате минусчета по коментарите!!ГЕРБ не само президетските избори ще спечели а ще изкара най малко още един мандат

222

Анонимен

преди 13 години

Леле! Гербера пише пост и слага 16 ръчички нагоре и си мисли, че във форума са 16 гербера:))))))))))))))))))))))))))Когато се събуди вижда, че крачетата са в лигенчето, а пръстите в контакта:)))))

221

Калин

преди 13 години

ехх любов несподелена .. а къде е ористника гоце .. с вълчицата зорница ли е .. не го виждам на снимката, не го виждаммм :)

220

Анонимен

преди 13 години

Искам да знам рейтинга на другаря Костов колко е.

219

Анонимен

преди 13 години

бсп преди 65г. учреди кръжока сръчни ръце,незнам ,но явно първо са изкарали курсове при ***,защото това е първото условие за влизане

218

старшина противогазо

преди 13 години

по-важно е предишното дишане във врата

217

Анонимен

преди 13 години

220Хихихихи! Та как можа с едо копнато и едно свое изречение, с претенции за съпоставка, да демострираш толкова необразованост:))))))Даааа! Образователната система много се скапа!:)

216

Анонимен

преди 13 години

Андрей Райчев?!?!?!!?!? Червения шаман?!?!?!? Че той и последните избори добре ги "позна"!!! Хахахахаха!!!!

215

защо не

преди 13 години

ГЕРБ =БСП ------мнозинство и ....ОБЕДИНЕНИЕ най -после на народа ,така по-лесно ще се върви напред!

214

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

"Станишев диша във врата на Борисов"...********************************************************************Може би е почнал да ражда....