35

Голям Праз

преди 13 години

А семейството в Сливен, което е предоставило дома си за база на полицията, от която е осъществявано наблюдението на офиса на банката, ще получи 1000 лв.,,,А килимите, дето им ги направихте целите в кал ще ги изперете ли безплатно?

34

Анонимен

преди 13 години

29 - ти, голяма новина е, защото тя може да е ключа към новата: с барикадиралия се човек, с газовите бутилки в Пловдив. Може и той да иска да си говори с премиера.

33

UK

преди 13 години

Българският Батман Бойко Борисов прелетя с реактивния си автомобил и в 4 часа през нощта цъфна в Сливен да преговаря лично с някаква откачалка млад мъж, взел заложници, който не знае какво да прави по-нататък. И Батман му помага да вземе решение и всичко да свърши с хепиенд. За личната си намеса Борисов призна сам пред телевизиите, като каза, че благодари на двамата приятели на похитителя, които през нощта седяха заедно с нас, докато преговаряхме. Случката може да влезе в рекордите на Гинес премиер преговаря лично с похитител на заложници. От това следва, че сега всички откачалки в България, които искат да ги показват по телевизията и лично премиерът да преговаря с тях, ще вземат заложници я в банка, я някъде на по-удобно място. В нормална държава самата полиция няма да разреши на премиера да преговаря лично. Тук главният секретар на МВР благодари на премиера, чиято лична намеса била решаваща. Калин Георгиев също така подканяше пред камерите освободените жени да благодарят на Бойко-Батман. Ситуацията в държавата след 2 дни целодневни тв-репортажи е нещо средно между анимационен филм и сапунен сериал. През 2002 г. Бойко Борисов беше главен секретар на МВР и един ден си подаде оставката, нацупен, за да накара Царя да му се моли и простолюдието да плаче за него. По онова време вестниците и телевизиите вече го показваха именно като Батман, спасител и оплодител на всичко живо под слънцето. И после Бойко си оттегли оставката, и народът си отдъхна. И тази случка беше възбудила Лудия от пазара Ситняково в София. Той ходи сред сергиите и крещи: Батман се завръщаааа! Застава пред някаква леля с марули на тезгяха, сочи я с пръст и казва: Той има кола с турбо двигател!. Лелята с марулите гледа втрещено. После Лудия пак вика: Те са три серии. Първата Батман, втората Батман се завръща, третата Батман завинаги. Бойко завинагииии! Пророк се оказа. В тази държава не се знае дали лудите всъщност не са нормални, а уж нормалните луди.

32

до перушан

преди 13 години

Да, покрили са факта, че цялата минала нощ са лашкали *** на задна, ***. А това "момче" пожелавам другия път като го скъсат на шофьорския, да дойде и от отчаяние да ти пръсне дебелата глава.. *** долна комунделска!

31

да

преди 13 години

И не само за тези.. и за банката.. и за Сливен.. получи се добро предизборно начално раздвижване ..

30

ssss

преди 13 години

Мъжкар е Бойко,не е пу*ка като Хамстера..........Ся кво да си кривя душатаИ цветанов не е Пу*ка като пикаещия.........Е па никога няма да си пусна гласа за тая пасмина БСП

29

анонимен

преди 13 години

Днес Бг е абонирана за БСП и Станишев!Само глупости бълва!Говорил или не говорил!Голяма новина!

28

перушан

преди 13 години

С това момче колко далавери си покриха ! Когато има някоя топ новина - това е криене на нещо друго по голямо .

27

Анонимен

преди 13 години

Крепка подръжка? Държавата това съм аз, така ли си мислиш проста тикво? Луи четиринасти го е казал. Като си е мислил, че може да премести Алпите.

26

Анонимен

преди 13 години

Много ми харесва заглавието. Все като го погледна в първия момент го чета, като: "Борисов само го е крепял.". Интересно, след като всички го чухме с ушите си, че е говорил "по мъжки, за чест и достойнство", а не за "картофи" на кого да вярваме на Борисов или на Цветанов. Или май, ако ни кажат, че е ден...знаем си процедурата.

25

Неподготвени за часа

преди 13 години

ГЕРБ са винаги неподготвени ! Единият ни лъже едно, другия маже друго !Пълна трагедия.

24

миротворец

преди 13 години

е нема такава държава!

23

Анонимен

преди 13 години

Сега ще сменят заглавието на статията

22

Голям Праз

преди 13 години

цялата информация, предоставяна не медиите, е била съгласувана с психолозите и преговарящите екипи,,,Информацията: ТурчинНаркоманПенсионер Предаде сеНе се предадеСам еНе е сам Обир е Не е обирБойко е тамБойко го нямаАаааа! Сиктир! МВР пикчърс да пусне филма от акцията, ама не в Замунда, че Явор Колев ще им бастиса сайта!

21

Анонимен

преди 13 години

kakvo im krepql

20

Анонимен

преди 13 години

Той Борисов лично и с Гагарин е говорил.

19

Анонимен

преди 13 години

Какво е това заглавие?

18

Постановка

преди 13 години

Е, той Тиквата каза, че лично е разговарял с артиста-похитител.Даже каза, че му е обещал един шамар да не му ударят полицаите като се "предаде".Как ще му ударят, нали всичко е една селска постановка !Едно момче - сирак, превърнато от държавата в еничерин, готово да изпълнява всякакви поръчки, за да си оправи живота.Ще видите, че този Стефан ли е къв е ... няма да го осъдят много !!!За въоръжен грабеж, опит за убийство, отвличане и държане в плен на хора, стрелба по полицейски служители ...

17

Nobody

преди 13 години

Евалла, редакцията! Интересно ми е колко процента от коментарите ще отидат към заглавието :)

16

Анонимен

преди 13 години

Ало, платените парцали под мен, нали знаете, че утре пак сте на смяна за 10 стотинки на пост, а бедния и гладен народ ще разпуска в хубавото време през уикенда ;)