174

mind twist

преди 13 години

БКП и происводните престъпници вдигат пара за правителството, щото спира лапачката и далавверите. Иначе го наглясят все колко били загрижени БКП за народа и за благоденствието, какви билиаха светци. МЕрзавци престъпни, историята със срам ще ви помни, гоцета, Гей Стани Шеф, Гейяне Гейянев, АБВгз, СДС, БСП, ДПС, РЗС, ДСБ, НДСВ.

173

Анонимен

преди 13 години

Няма такава държава, Тиква да я управлява.

172

Анонимен

преди 13 години

От БСП, СДС и ДПС има само едно по-гнусно, лицемерно и долно нещо....ТИКВАТА !

171

за 176

преди 13 години

ти добре ли си : ))) защото са истински затова ги ''откраднаха'' :)) ..........бегай да ручаш жабета, синко..............баламурниците дето вЕрваха ги нема

170

Анонимен

преди 13 години

174И това няма да му помогне на Б.Б. Катастрофата на България е обективно предопределена щом той е на власт.

169

rumen221

преди 13 години

Приятели,За сведение на оксиморона - български политици - Сит на гладния не вярва!!! Въпреки това - Чакаме Парламента (и управници и опозиция), Правителството и Президента, да започнат да спазват "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията ни и Лисабонската стратегия на ЕС: Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа." Какви са минималните изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 295лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 645лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. При по-малко се извършва Национален геноцид децата възпроизвеждат нацията...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2030лв., а средната заплата е само 650лв...Или:- При средна заплата, семейния доход е 1300 лева или по 325 лв., което е по-малко дори от издръжката за едно дете...- 70% от работещите със заплати под 625лв. са Социални аутсайдери, което прави около 5.0 милиона българи- Към тази цифра трябва да прибавим и 90% от пенсионерите - около 1.6 мил.Истината:- Ощо около 6.6 милиона от българското население са Социални аутсайдери. - Да не забравяме и около 0.5 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 295лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 7.1 милиона, от общо 7.4 милиона, а всичко това е: - Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.2-0.3 милиона души - Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее?А ехото тъжно отговаря - Парламент, Правителство и Президент

168

Анонимен

преди 13 години

този парламент ме отвращава тотално. бойко борисов върна комунистическо-краварскат реторика на тодор живков и всички ние гледаме и мучим, точно както едно време. браво, българи. ако ни е останало поне малко достойнство, трябва да излезем пред парламента на протест и да изискваме оставката на борисов. не подкрепям нито една партия в момента, но това не означава, че искам да ме управляват пасмина доказани престъпници. всяко правителство досега е било корумпирано, но винаги са ни липсвали конкретни доказателства (освен празния хладилник). сега ги имаме, абсолютно автентични разговори, каквото и да твърдят разните платени експертизи. всички ние знаем, че записите са истински. ако и този път си останем вкъщи да псуваме пред телевизорите, това ще означава, че и последната частичка демокрация е загинала в българия и напълно заслужаваме живота, който живеем. защото демокрацията не е привилегия, което ни се дава от някаква политическа система. демокрацията е отговорност, отстояването на определени принципи от всеки един от нас, всеки ден. днес ме е срам да се нарека българин!

167

Анонимен

преди 13 години

герберите започнаха да режат кабелите за нета, издадоха заповед да се стреля по коли "заплашващи охранявания", подслушват всички!Подразделенията за борба с масовите безредици тренират усилено от 3 месеца!Ако ги потърпим още ще пуснат и танковете срещу народа!Да ги изритаме дружно на 27!

166

Анонимен

преди 13 години

"Българският парламент се е превърнал в машина за гласуване, направлявана от управляващата партия. Не, това вече не е свободен и суверенен парламент. Ако например Бойко Борисов се появи загрижен пред парламента и обясни на депутатите си, че казаното от него вчера вече не е валидно и поиска да гласуват точно обратното, то това се прави веднага",заявява пред радио "Дойче веле" бившият зам.-посланик на Германия в София д-р Клаус Шрамайер.

165

за 158

преди 13 години

Къде е било това? На Позитано ли ?

164

rumen221

преди 13 години

Приятели,Защо забравихме флашкитеМакар, че още всичко е мъгла, за създателите им, компроматите имат две страни:- Хубава Омаскаряваш човека пък той да доказва, че няма сестра! Както в стария виц за брака - А.Петров и РЗС и БСП облизаха меда- Лоша Не са верни и рано или късно те хващат в лъжа! Сега трябва да излапат това което излезе под медаКомпютрите и синтезаторите на гласове са достатъчно съвършенни, за да възпроизведат всякакъв глас, а съдържанието на "разговорите" и тяхната "автентичност" зависят изцяло от манипулаторите...Затова за всеки 100%-ов запис (а не като във флашките разминаващ се със 17 и 53 секунди от истинския разговор), трябва да се намерят три Верни отговора...1. Записа Автентичен ли е...? (Да)2. Записа Законен ли е...? (Да)3. Записа Манипулиран ли е...? (Не)А отговорите от подхвърлените ни ментета са Да; Не; ДА, при това според учените от БАН по 6(шeст) различни начина, а между другото чух...Самият Миков заяви, че ако се направи експертиза в независима лабораторая в чужбина... - Нямало да признае резултатите, защото така анализирани "нямали правна стойност"...- Защо според Вас Миков "бяга пред вятъра"...??? Меда е облизан, следват ***.а!!!Явно всичко е от Лукавава и Мафията...!!!

163

до 138

преди 13 години

"-пумия"-Господин ,Петров, пише се пОмия!

162

Анонимен

преди 13 години

Не на празно тиквата е голям фен на чалгата. Той много добре знае че само най-долната прослойка на обществото слуша и гледа тази помия. Колкото повече прости чалгари толкова повече електорат за мизерната му партийка.

161

за 159

преди 13 години

пиши си домашните, не зяпай ТВ :)

160

Анонимен

преди 13 години

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

159

Обран бостан

преди 13 години

Кръстосали динята с муха. Като я разрежеш, отвътре червена, семките излитат и след година покълват разни тикви.

158

rumen221

преди 13 години

Борисов, Приятели,Питате защо Майка България е така разтерзана, а отговора е простЗа такава България се договориха червените и сините комунисти на кръглата маса, след като продадоха Майка България на САЩ и Тюркия, срещу обещанието: - Няма да ви съдим и каквото си откраднете ваше си еВ съвременните индустриални общества се наложиха два пътя за развитие...:- Първия е десният - Американския или "Либерализма", в основата на който е заложена Анархията или Бездържавието. Дивата алчност, при която - По-силния винаги е по-прав и е характерен и с най-зловещия му символ Кризите..., на каквато сме свидетели и днес Държавата овладяна от монополите (както и при Комунизма) е крайната цел на Либерализма или това са бляновете за: Света като едно голямо село (Без, обаче, да казват в това село кой ще е кмета, попа, даскала и полицая, кой ще оре на нивата и кой ще проси)От бушуващата днес поредна Американска финансова криза, вече знаем, че това е Път за никъде!!!- Втория път за развитие е левият - Европейския или Демокрацията Общество, което се управлява от или в името на мнозинството граждани, а това ще рече, не в полза на най-богатите, а напротив, те се товарят данъчно от обществото поради това, че печелят от него и се въвеждат регулации на алчността им- Днес дори в САЩ го направиха, като прогресивни данъчни тавки, посегнаха дори на своята Светая светих, на Свещенната американска крава банковата си системаБългария ли??? Ние не следваме пътя нито на Либерализъм, нито на Демокрация! - От 20 години, та до днес, властва Мафията в различните и политико-криминални проявления, легализирани като партии и дори Корпоративния данък, пенсионните, здравните и социалните задължения да са 0%, икономиката ще продължава да загива и пак няма да дойде нито един инвеститор, защото:- Никой Нормален човек не желае да го грабят мутри или ***.., та дори и да са облечени с лъскави костюми и държавна власт, да говорят с английски акцент, но да са завизими от Тато де тути капи!

157

Анонимен

преди 13 години

Последно кой кара влака? Футболиста ли, Дянков, Танов, Ухото..кой? Хайде, че от 2 г. сме на 6ти глух и не потегляме. А уж билети за първа ни дадоха. Вярно е, че се сприятелихме в купето и заживяхме като семейство, но все пак бяхме тръгнали на запад.

156

Анонимен

преди 13 години

На този човек мястото изобщо не му е в парламента. Да гаси пожари.

155

Анонимен

преди 13 години

"Икономическата криза е нанесла най-голям удар върху хората"А ГЕРБерасткия ежедневен и ежечасен удар?А отрочето Дянков?Ама то защо ходи в Америка, за да си получи лептата от СБ или да получи нови инструкции, как да затрие България?Или май и двете!