65

до ССС

преди 13 години

И как моля ще оцеляваме като постоянно вдигат цените а заплатите са същите а безработицата вече е над десет процента? Здравеопазване=О Образование = ОО

64

Тракийски

преди 13 години

Тикви ли ?! Вече няма значение кой ни управлява . Тиквите избраха БСП преди 6-7 години . Няма как да фалираме , след като вече сме фалирали . След БСП нищо не никне . Но едно признавам наглост като тяхната няма никъде ...Просто никъде . Докато Българската комунистическа партия продължава да съществува няма да има оправия .

63

един българин

преди 13 години

Комунистът Миков се "притеснявал" за демокрацията?! То бива наглост и безочие, ама такова като на комунистите няма. Предшествениците на Миков от БКП избиваха по концлагери и затвори хиляди невинни българи, опустошиха и ограбиха България, превърнаха я във васал на болшевишкия СССР, искаха да я направят съветска република. Изтрепаха и ликвидираха елита на нацията и превърнаха Родината ни в пустиня. Тия *** комунистически сега се "притеснявали" за демокрацията?! СУПЕР КОМУНИСТИЧЕСКА НАГЛОСТ!!!

62

27.03

преди 13 години

До ЧукундуpТе всички ГЕРБави си мечтаят да ни уморят, но Българиня се оказа много по издръжлив от очакваното.... Мечтата на всеки ГЕРБав е на изборите Българите да са уморени от глад или отпрашили през ТЕРМИНАЛ 2....И пред урните да се явят само ***....А относно дружбата на Боко и Валъо и децата вече знаят...Къде празнува ТИКВУНЯ победата на парламентарните избори...

61

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Ако триглавата ламя беше на власт - България нямаше да я има... - заменките, Доган и Царо щяха да я довършат...

60

Анонимен

преди 13 години

Аз не разбрах кой ви излъга , че Бойко , Доган , Станишев или пък Първанов имат нещо против един друг. Ами че те всички са обикновенни слуги но не народа а на олигарсите, които пък обслужват чужди интереси. Бойко нали орева света преди изборите че едва ли не жив ше изяде Доган. Е изяде го колкото и Масларова. Вкараха там някои "оперативни" кат Мургина и нема повече щото Златев толкова е позволил,че трудно се намират добри кадри в днешно време.

59

до 62

преди 13 години

Е ти кво предлагаш ве смешнико.......Да гласувам за Хамстера и крадливите му *** а? Да се направят магистралите да почнат да влизат инвеститорите в малките населени места,а не както сега цялата държава да живее в София и Варна.....един ден ще станем държава...Но винаги гласът ми против Хамстера исие

58

Чукундуp

преди 13 години

62, фалират простите и мързеливите. Аз защо не фалирам, а всяка седмица си пазарувам за 300 лева всякакви гъделчета от БИЛА и Пикадили?

57

Анонимен

преди 13 години

Трябва да накараме политиците да ни чуят и трябва да им дадем да разберат, че няма да търпим да ни правят на маймуни. Цинизъм е подаръците които си правят и парите които си вдигат по заобиколни начини - последно за бензин на личните коли. Нека го направим гневно и по такъв начин, че и всички следващи да не посмеят да се гаврят с нас. Ако не го направим /Не сме народ а ***/

56

соци-гоце-гейко

преди 13 години

На този празнодумец изобщо не трябва да се обръща внимание. Най- безличния министър, незапомнящ се с каквото и да било пък било то и маловажно. Типичен номенклатурчик като всички останали от бсп.

55

НА БУНТ

преди 13 години

ЛЕЛЕ КОЛКО ГЕРБЕРСКИ ТИКВИ ИМА ТУКА.ЛЕЛЕ НАКАДЕ ОТИВАМЕ МОЖЕ БИ.ДАМИ И ГОСПОДА ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ФАЛИРАМЕ.

54

ссс

преди 13 години

Никой трезво мислещ човек не би подкрепил подобно малоумие...1-во.Никой няма нужда от хаус по време на световна иконимическа криза,още повече когато има напрежение в близкия изток което може да вдигне цените на петрола и да забави световни вазстановяване..2-ро..При падане на кабинета ще спрат всички евро-фондове,всички чуждестранни инвестиции ,били те и малко...3-то Ще има политическа нестабилност защото ще настане хаус и няма да може да се състави правителство.Губещи ще бъдем всички НИЕ!!!!

53

Чукундуp

преди 13 години

49, ми като ти е писнало се хвърли под влака бе, другарю. Ето един вече го е направил, предполагам защото му е писнало досущ като на теб. И недейте комунистите да повтаряте по 1000 пъти лъжата, че Златев е приятел на Борисов, та барем стане истина. Всички знаят, че Златев и Гоце са ПЪРВИ ДРУЖКИ и няма да се учудя, ако това с цените пак е сценарий на Гоце, след като видя, че нищо не стана с флашките и патрашките.

52

Анонимен

преди 13 години

Кажете поне партизанското (агентурното) име на олигарха Златев?

51

TPE3BEH

преди 13 години

Айде бе социалисти, изкарайте хората да ви видим какви протести ще направите. Най много 20 автобуса с *** да дойдат, феодалните старчета от БАН, корумпирани лекари, някой друг студент от софийския и НАТФИЗ, където бъка от червени преподаватели, бивши агенти от ДС. Да не забравим и "независимият червен съд". Това ви остана мекерета.

50

сссс

преди 13 години

Тея са играят с огъня...народа хич ама хич не е забравил крадливата ламя...БСП/НДСВ/ДПС.........недай си боже да има предсрочни избори....всички ще сме губещи.....Миков *** поне трай.Точно па ти в качеството си на какъв се обаждаш не ми е ясно

49

ММ

преди 13 години

Нико - дано да си прав,дано народа не е забравил какви ги вършиха тези ***. Дано .... ама надали .....Голямата трагедия на тази държава през последните 20 години е точно късата памет на хората!!!!

48

Млад Гербер

преди 13 години

Хахахаха това ще е епично, изкуфелите пенсии и трима-четирима бавноразвиващи се от коментарите на днес бг ще правят протест да върнат най-некадърните управници от комунизъма насам. На всички ви текат лигите бе другари, я по-добре не се занимавайте с неша които не разбирате.33 ви го каза.

47

Доктур иксперт

преди 13 години

Самият Миков е много блага личност, независимо чия партия представлява.Кофтито е че му се налага да прикрива разни оядени мутри,които обаче го покриват само при определени ситуации, и на практика им се явява като бушон!Само познавачите знаят как лъщи голо *** дупе на масечина!

46

Анонимен

преди 13 години

БСП скоро на власт няма да дойде, но и проекта на ДС - ГЕРБ изпълнява успешно задачите си по нищонеправене.