72

c0ldblooded

преди 13 години

анонимно платено герберастче единствения драскач тук си ти...споко и за тебе ще има от народната либоф! ;)

71

Dido

преди 13 години

Господи опази тази държава от собственото и население!!!! :-)Надявам се, че само по форумите на днес.бг има такава концентрация на душевно слепи и мозъчно сакати хора!Но ако това е представителна изватка за цялото ни население .... горко ни!!!!!!

70

Анонимен

преди 13 години

70 - Ми какво ще кажеш тогава за цените на храните? Бойко каза, че се вдигали заради външни фактори! Значи руснаците ни оставят на студено, а западняците ни оставят да умрем от глад:)))

69

до 68

преди 13 години

А който не излезе, значи е съгласен да го мачкат. НЕ политизирай народните протести ако обичаш. Мутроооо гадна.

68

Анонимен

преди 13 години

Коментар 65 дотук показват че има 6 платени драскачи на БСП !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

67

Анонимен

преди 13 години

ВСИЧКИ ПРОТИВ ГЕРБ СА БСП И ГОЦЕ--МАФИОТИ....НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ

66

Анонимен

преди 13 години

Бойко обича хората, но профилактично ще ги гърми! Новият Кадафи:)

65

Анонимен

преди 13 години

ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА СЕ ВДИГАТ ОТ "ЛУКОЙЛ"--ПО ЗАПОВЕД НА МОСКВА!ПЕТРОЛНАТА КРИЗА В ЛИБИЯ---НЕ СЕ ОТРАЗЯВА ,ПО НИКАКЪВ НАЧИН НА РУСКИЯ ПЕТРОЛ!НАПРОТИВ--ТОЙ ТРЯБВА ДА НЕ ПРОМЕНЯ ЦЕНАТА СИ!ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКИ НАТИСК НА МОСКВА --ПОДЕТ ОТ НАШИТЕ КОМУНИСТИ ЗА ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА БРОЖЕНИЯ ,ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!СТРАХЪТ ОТ АВТОРИТЕТА И РАБОТАТАТНА ГЕРБ ...Е ОГРОМЕН!!

64

Анонимен

преди 13 години

който излезе да протестира значи е *** да позволява да го използват бсп-престъпниците

63

Анонимен

преди 13 години

61 - Че то е срам да се сравняваме с Бойко! Аз поне знам, че няма Сомалийски залив и че Грузия и Египет не се в Близкия изток:)

62

Анонимен

преди 13 години

БСП -> МАФИЯ !!! Гласувайте с плюсове :)

61

Темерут

преди 13 години

Добре, де не разбирате ли, че както и да се стремите да замажете тази наредба, тя си е доста стряскаща - никъде в нея не е дефинирано, какви са критериите за използване на оръжие от НСО... Ще реши някой гард, че този или онзи препречва пътя на кортежа, и бам в гумите, после да се оправят тези неволно озовали се на пътя на кортежа! Ама, че глупост! А, че те и без тази наредба можеха да стрелят си е ясно!

60

uha

преди 13 години

тези се охраняват от народната любов.Случващото се в Близкия изток изнервя нашите управляващи-наверно делата им са по-миризливи от тамошните.утре ще ни гърмят за разнобразие,така както е тръгнало ))

59

Ха ха ха

преди 13 години

Пак се скриват коментари срещу "любимия" ни ПРЕМИЕР ТИКВУН !!!Те такава цензура и през КОМУНИЗМА НЯМАШЕ !!!Да не би Боко Тиквуня днес да чете dnes.bg и ГЕРБавото *** да му се натяга ???? СТИГА ЦЕНЗУРА !!!!НА 27 ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА УЛИЦАТА СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА !!!

58

Анонимен

преди 13 години

в сравнение с бойко сте жалки плюнки...другарчета-крадци

57

Анонимен

преди 13 години

Абе поне природозащитниците няма ли да се загрижат за "опсните" животни:))) Къде е Бриджит Бардо! То е ясно, че мафията вече ще отстрелва законно народа:)

56

c0ldblooded

преди 13 години

@47 пич нещо си се пообъркал - освен в US и Русия, подобни служби са по-ниски от тревата и гледат максимално да не се набиват на очи, а тия хрантутници единственото което могат е да избутват от пътя, да минават на червено без сигнал и да бият по тавана. А да и да се изкарват невинни.. 31 (документирани) инцидента за последната година! 31! А те си искат още правомощия! Къде го има това?

55

Анонимен

преди 13 години

..ЧЕРВЕНАТА ХИДРА, СЕ ОПИТВА ДА СЪБОРИ ЕДИНСТВЕНО СВЯСТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ!!!ДНЕШНИЯ ПРОТЕСТ---Е ДИРЕКТНА ПОЛИТИЧЕСКА АТАКА ОТ МОСКВА ,ЧРЕЗЦЕНИТЕ НА МОНОПОЛИСТА-"ЛУКОЙЛ", ПОДКРЕПЕН ОТ НАШИТЕ ДУПЕДАВЦИ ОТ ПОЗИТАНО-20!ТАКА СЕ ПОДХОДИ И С ЖАН ВИДЕНОВ , КОГАТО ОТКАЗА ДА ПРОДАДЕ ГАЗОПРЕНОСНАТА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ, НА РУСНАЦИТЕ!КОСТОВ И СОФИАНСКИ ТОГАВА НИ ПРЕДАДОХА В ГРЪБ--ПРОДАДОХА "НЕФТОХИМА"НА РУСНАЦИТЕ!

54

Анонимен

преди 13 години

Какво нещо е любовта на хората!:)

53

Американо

преди 13 години

Едно време и в америка беше така - първо стреляш, после броиш индианците.