409

Васил Стефанов

преди 13 години

Тия не са нормални.

408

Малко разбиращ

преди 13 години

Какво значи: "да носят по два пистолета, ако калибърът им не надвишава 12.7мм, и по 50 патрона."? Че могат да носят по два 6,35 мм? Или .22? Или 5.45 мм? Несериозно, непрофесионално! Нормалният калибър за такава дейност е 9 мм. Второто оръжие какъв калибър ще е?

407

по мутренски!

преди 13 години

Както виждате за НСО човешкият живот не предстовлява никаква ценност! Те ще стрелят по всеки, който им пречи да карат мутренските си джипове по мутренски!

406

citizen

преди 13 години

Харесва ми тази идея, но трябва да се разшири - ако политикът който пазят застрашава животът на целият народ да го застрелят директно него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

405

Анонимен

преди 13 години

Някой по-долу се опитва да защитава ГЕРБерасите , че видите ли до преди това се правило с вътрешни правилници , сега със Закон !!! Демек защитени сме със закон. Баста , сега ще ни стрелят Законно и няма да можем да ги осъдим !!!Досега, ако те застреляха на улицата гардове на НСО , след като са те сгазили , можеше човек и да ги осъди, защото това става с някакъв ватрешен правилник, който напълно противоречи на конституцията. Сега - сещайте се сами!

404

spartak

преди 13 години

dokoga shte ni tapchat machkat i podlagat na genocid i sigurna smart gerb.stiga vdigane na ceni,danaci i taksi.stiga bezrabotica.da se darjime kato maje i evropeici,a ne kato babi i jeni.da izlezeme na ulicata i da svalime tiranite,diktatori ot gerb,koito ni pogrebvat jivi.iunak balkanski sega e momenta vsichki na ulicata za borba za po dobar i normalen jivot kato evropeici.na orajie bratia balgari ako e ostanala u vas iskricata ot plamaka na levski.da dokajeme che levski ne e istoria ili mita e

403

Dido

преди 13 години

Създава се закон за използването на оръжие от НСО със съответните права и задължения, и слепия народ без да се интересува как е било уредено това използване до момента започва да крещи - убийци, убийциИзлиза Станишев, казва че правителството контролира контрабандата и слепия народ без да се интересува от къде Станишев знае толкова за контрабандата и кой я контролираше до сега,крещи - мафия,мафия ....баси овцете!!!!!

402

Бай Колю

преди 13 години

Вече съм спокоен!Благодаря ти Боко, благодаря ти герб!До сега само ни мачкаха и блъскаха, сега вече ще ни стрелят! Ей така, от раз, бууум в челото...и няма да се мъчим вече! Сполай ти, Единственото Правителство от Двайсет Години Насам! Само вие мислите за нас!!! Пък и ...съвсем друго си е да си застрелян на базата на Закон или поне на Наредба, а не на някакви си фалшиви вътрешни правила!!! Съвсем други са чувствата на застреляния! Едно такова законово-нормативно задоволство усеща в агонията си, става леко на душата, и умирйки се преизпълва с една божествена светлина, с една благодарност към Бойко, към Аню, към ЦвъЦвъ, към Фидосова и към всички от Парлементарната група на герб и правителството... Ей, прости комунисти!!! Виждате ли кво става, а?! Ако беше още Станишев....още щяхте да си умирате с изкривени от болка физионимии, без усмивка, без радост!!! Целувайте сега ръка и кажете "Да живей герб!", *** такива!

401

до Хектор

преди 13 години

Новото поколение го интересува,чалгата,тревата ,амфетамините да се напие некъде с розовите си дрешки и да ебне нещо сгодно...Тия,които стават за нещо ,си завършват тихомълком образованието и на галопески на запад.

400

Пипи

преди 13 години

Цитат от неизвестен автор:Що за чудо става тук,В нашта мъничка държава.Тихо, не издавай звук,Че НСО сега минава.От джипа черен гледа картечар,Дали не диша някой тежко.Защото карат скъп товар,За да не му се случи нещо.Ах че наглост, някой се прокашля,Останал беше той без дъх,Но всяка волност се заплаща,Застреляха го като плъх!

399

до 398

преди 13 години

Ами да,само че сега разликата е че това е разрешено със закон и са защитени със закон да пуцат, докато преди не са били защитени от закона ако пуцат...а кажи сега, ти ако си защитен от закона да пуцаш, ша мислиш ли много преди да стреляш:)

398

Dido

преди 13 години

Неее, не е истина!Това че в използването на оръжие от НСО се внася някакъв ред се третира като диктатура от овчиците!!!!Осъзнавате ли,че до сега тези вътрешни правила за употреба на оръжие са може ли да се променят ежедневно, и при инцидент да се преиначат така,че случайно застреляния цивилен да е бил виновен?!?!?!Сега възникват законови права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ при ползването на оръжие...и това е диктатура?!?!?!

397

Анонимен

преди 13 години

виждам младежта всеки ден пияни и дрогирани по дискотеките,момичрта на 15/16 г. с бира в ръцете,минете през НДК и вижте ,кьорав да си няма как да не забележиш

396

БОСЪЪЪТ

преди 13 години

Е това ми ,,ХАРЕСА" засича се кортежа на БОКО тиквата с кортежа на ЦЕЦО *** и се блъскат, защото бързат иииии почва стрелба,като в Либия и жертвите са ТИКВАТА И ***.НСО Н Е В И Н Н И- КАКТО ВИНАГИ. ПРЕДЛАГАМ ДА ГИ ЗАСИЧАМЕ НА ПЪТЯ,АКО ТРЯБВА ЩЕ СЕ СТРЕЛЯМЕ ДОКЪТ НЕ ГИ ИЗБИЕМЕ...........................

395

Хектор

преди 13 години

Аз съм на 39 години и след протеста казах на брат ми(25години):брато младите са готини но за съжаление нямат нашата сила от едно време,а той ми каза:брато нашето поколение са ***.и.Нямам какво да добавя за съжаление.

394

Митко

преди 13 години

Сигурно съжаляват, че човека, блъснат на зелено, не са го застреляли. Следващата приета от правителството наредба ще осигурява като пилотна кола БТР или БРДМ, която ще прочиства пътя от българи.Предвид ограничението за калибър предлагаме:Картечници (5,45мм картечница Калашников РПК-74 и РПКС-74; 7,62мм картечницаКалашников ПК, ПКС, ПКБ, ПКН, ПКТ, ПКМ; 7,62мм картечница Горюнов СГМТ, СГМБ, СГ-43; 7,62мм картечница РПД-44; 7,62мм картечница Дегтерьов ДП и ДТ; 12,7мм картечница ДШК и ДШКМ; 12,7мм картечница НСВ НСВТ; 14,5мм картечница Владимиров КПВ и КПВТ

393

мото на властта

преди 13 години

Бой, иебън и стригане за народа

392

е

преди 13 години

То че без кръв вече няма да стане- няма, вие избирате- дали ще излезете на площада и я пролеете за свобода си или ще ви стрелят на месо като ***. За 404- ако беше на площада на протеста, щеше да видиш къде беше младежта.

391

Стига дееееее

преди 13 години

Поредната мъдра измислица.Решили "мъжете"в колите на НСО че не го кефи някой и го правят на решето.Та от тия надути самозабравяли се пуяци дето возят има ли по загубени - от там да започнат.Така ще усетят народната любов.Живеем в еб***хти тъпата държава.Боко съвсем изтрещя.Това не му е милицията да си прави к`вото си иска.Писна ми от милиционерщина.Писна ми от некадърни управници.Докога ще търпим разни бастуни да се правят на велики.

390

мунчо

преди 13 години

Ами ако колата на вожда се засече по пътищата с някой от кортежитена шефовете на ***,какво провим?????Ще иска подкрепа от НАТО ли??? :))))))))))))))))))))))))))