78

Анонимен

преди 13 години

АМАЛКОЛИЕ ЗА ЕДИН МАНДАТ ,ХОРАТА ДА ОБЕДНЕЯТ ДВОЙНО , ПО ВИСОКИ ДАНЪЦИ , СКЪЛИ ГОРИВА , СКЪП ТОК , НЯКОЛКО ПЪТИ ПОВИШЕНИЕ , ЗА ЗДРАВЕ ДАНЕ ПРИКАЗВАМЕ , ХИЧ НЕЕ МАЛКО ТОВА , ДА ИМА МАГИСТРАЛИ МЕТРО ,А НЯА ДРУГОТО *** МАМА МУ

77

ВОТ

преди 13 години

НИТО КОСТОВ НИТО ЦАРЯ НИТО СТАНИШЕВ НЕ СА СЕ НЕРАЗПЛАЩАЛИ И С ДЪРЖАВНИ И С ЧАСТНИ КАКТО ГО НАПРАВИ БОРИСОВ.НИТО КОСТОВ НИТО ЦАРЯ НИТО СТАНИШЕВ НЕ СА ЗАМРАЗЯВАЛИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ КАКТО ГО НАПРАВИ БОРИСОВ.И КОСТОВ И ЦАРЯ И СТАНИШЕВ УВЕЛИЧИХА ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ЗА РАЗЛИКА ОТ БОРИСОВ КОЙТО ГО СТОПИ С 1-2 МИЛЯРДА ЗАСЕГА И УВЕЛИЧИ ВЪНШНАТА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ НА БЪЛГАРИЯ.ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ МОРАЛ!

76

ВОТ

преди 13 години

ЕВАЛА НА БОЙКО АМА ДРУГ ПЪТ.БЪЛГАРИЯ ДРАСТИЧНО СЕ ВЛОШИ ОТ КАКТО БОРИСОВ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин А-95 преди 1 год. и 8 месеца 1.80 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Постижения Борисови:АЕЦ - 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 800 млн нагореДанък "колиба" вместо данък "лукс":)7% отстъпка плюс главниците и лихвите, дължими от държавата за забавяне и фирмите си получават дължимото от държавата:)Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.Благодарим ти Борисов:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа така те никога няма да станат пенсионери!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.ОТ КАКТО Е ДОШЪЛ НА ВЛАСТ ОПРЕДЕЛЕНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА РАЗПЛАЩАНЕ И НЕ СЕ ДЪРЖАТ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК.

75

ВОТ

преди 13 години

ДО 76 КЪВ АНТИКОМУНИСТ СИ ТИ БЕ КАТО ПОДКРЕПЯШ ВИРЛИЯ КОМУНИСТ БОРИСОВ :DEЙЙЙ ЕДВАМ ЧАКАМ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ЗА ДА СИ ОТИДЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ИЗМИСЛЕНИЯ ГЕРБ.

74

Гуньо

преди 13 години

По добре п***раст, отколкото гербераст. Ние на Позитано така разсъждаваме, а лидера ни стои зад нас!

73

Ратай

преди 13 години

Сега ако си влезе и сам в затвора...

72

антикомунист

преди 13 години

Eвала на Бойко трудо обещава,но като обещае го прави.Каза,че бсп,дпс ще са извън власта и о направи,.Каза,че ще падне бабрекюто и падна.Каза,че ще има метро и това ще го има много скоро за радост на всички които живеят и работят в София.Каза за южната дъга и това е факт.Каза за магистрала Люлин и това ще стане до месец.Каза,че ще направи канализация в квартала ми и това е готово на 99% .Каза,че ще има канзлизация в Симеоново и там се работи.БУЛ. БРЮКСЕЛМалко ли е това за един мандат,а??

71

Пловдив

преди 13 години

НАГЪЛ човек.... Депутат, демонстративно не ходи на работа -> не уважава институциите в България. Решение на съда, не спазва в законовия срок -> не уважава законите на България.... и същия този човек, се кълне в конституция, пише закони и създава правителства, на нас БЪЛГАРИТЕ!

70

Анонимен

преди 13 години

Мега успех !!!!!!!!!!!!!!! След година и половина бутнаха барбекюто на резака .Гранде Бащице наша :)))))))) След 2 години може и да му подкастрят храстите около сараите !!!!!! КОито се охраняват от НСО........Е няма толкова прости индивиди ,като герберите ....ФАКТ

69

Ратай

преди 13 години

Браво! Стъпкахме башибозука! Смачкахме народния изедник! Това е народ, това е държава!

68

Анонимен

преди 13 години

Абе важното е че човека си прибра 1 500 000 от "цанков камък", боли го сега "резания" за барбекюто :))))))))))

67

kuzo

преди 13 години

До 16 - Прав си , но ннякой беше казал че ние сме / МАЛЪК НО МНОГО *** НАРОД/ и този път нищо няма да направим,все чакаме някой да ни оправи. Е , оправиха ни много хубаво.

66

Тато

преди 13 години

Падна и последният символ на социализЪма, другари!

65

Анонимен

преди 13 години

Газ пикаят социалистчетата :) Все едно тяхното барбекю са бутнали :)))

64

Анонимен

преди 13 години

"това е масивна самостоятелна постройка и събарянето и има психологически ефект "Ами да - тупането по гърдите заради бутането на МАСИВНОТО барбекю може да предизвика смях и подигравки! Силен психологически ефект иначе казано!

63

Анонимен

преди 13 години

*** пак искат власт хи хи хи хи

62

Анонимен

преди 13 години

Той е хидроинжинер - ще си построи водопад в градината :)

61

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

*** сега пеят друга песен... - ама какво било това - една скара... - това е масивна самостоятелна постройка и събарянето и има психологически ефект - прошка на никого... - най-малко на Доган...

60

айдук

преди 13 години

"Барбекюту Ке Падне!"

59

хаха

преди 13 години

Ей това е най-скъпото събаряне в света...Сдлеката си е супер изгодна...Невинен за 2 000 000 лв,виновен за барбекю и огради на стойност 100 или 200 000...а тъпите Геврбери блеят в умиелние,хаха