32

Анонимен

преди 13 години

Писна ми да ме занимават *** -кучкари с техните псевдо проблеми !!!Защо не защитават агнетата ,яретата ,кокошките ,прасенцата и ЦЕЛИЯТ ДРУГ *** ,който ежедневно се коли ...!!!САААААМО С ТЕХНИТЕ *** И *** НИ ЗАНИМАВАТ ...гнусните лицемери -20 ГОДИНИ ИМ СЛУШАМЕ и четем ВИЕНЕТО из форумите !!!

31

абе

преди 13 години

всеки ден ли по една темичка ще се снася за тоя обичай ? колко обшщо, колкото са тъй наречените "природозащитници" ?аман от криворазбрани права... аз пък искам хуманно отношение най-вече към хората в тая държава

30

NEMO

преди 13 години

Ами всичко е наред и затова търчането подхванаха,нищо че бензина стана2.50 или захарта от 1.20 на 2.50 за една ноща.Ама търчане та търчане.Ако се оправин с кучетата в София знаете ли колко хора ще останат 'безработни'.

29

маргатита

преди 13 години

Абе хора, вие друга работа нямате ли си?Нищо им няма на кучетата- малко ги въртят, после ги поокъпят и готово! Много са милостиви тия от сдружението, чудя се като толкова обичат животните, не им ли присядат хапките пилешко, свинско..Или просто си чешат езиците, а политиците това искат, да се занимаваме с глупости и да не мислим за мизерния живот, който живеем, за цените на тока храните, горивата.

28

kuy6rulyrt

преди 13 години

абе то разни лекари ,полицаи,съдии и лекари постоянно тричат българския народ ама на тях никой нищо не казва.

27

!

преди 13 години

Докато "големите" и "умни" хора не разберат, че по- малките ни братя са всъщност по- големите ни братя, появили се на Земята много преди хората, ще си останат нещастници. Все по- често си мисля, че си заслужаваме края на света. Преди дни ми разсказаха, как унищожаваха животни в една ферма в Русия- били болни от шап и понеже нямали сънотворно, подпалиха конете живи- абе- хора ли сме, чудовища ли сме, нима наистина заслужаваме да живеем?!

26

972

преди 13 години

MOLJ OB6TINATA DA ZABRANI DREVNIA KU4E6KI OBI4AI ,,HAPANE,, KOITO E NEHUMANEN I OPASEN ZA ZDRAVETO NA GRAJDANITE.

25

йойо

преди 13 години

трябва да осъдят някой от тези *** и да се свършва... няма време за глупости!

24

!!!

преди 13 години

Стига сте ни занимавали с гейсдруженията в ***-те никнат като гъби-кучета,котки и гъсеници-тия да ходат да си боцкат дупетата и да се успокоят!!!

23

:)

преди 13 години

1 тон приказки за една кучешка въртележка.... Голяма работа станала....

22

El-Maz

преди 13 години

Хора, може ли когато се говори за даден проблем да не намесвате още 100 други? Ясно е, че не може всичко да се реши наведнъж - и бездомните и бедни хора са проблем, и крадящите *** са проблем, но това - хора да се забавляват, гледайки как са измъчвани живи същества не е нормално... Нека да надраснем собственото си жалко живуркане и да се превърнем в Човеци, които виждат малко по-далеч от собствения си нос и ако не се грижат за по-слабите (хора или животни), то поне да не им вредят.

21

хахаха

преди 13 години

я защитниците елата аз вас да тричам ше е по весело

20

1

преди 13 години

ako horata imaha rabota edvali shtqha da se chudqt kakvo da pravqt, a i samo kuchetata nesa izbili ot shapa taka che kakvoto jivotno sa namerili tova sa zavarteli

19

Абе...

преди 13 години

Едно време, като дете и аз се въртях на въжените люлки, пък как съм оцелял много интересно? Вярно, че не станах космонавт, а *** снимач с камера...

18

Бай Иван от Бълван

преди 13 години

Най-важното в България сега е "тричането" на кучета. А българите - кучета ги яли. Народа гладен, пари няма за данъци и ядене! А премиера се занимава с някакъв си стар и местен ритуал за здраве на кучетата. Болна ни е държавата.

17

bai ivan

преди 13 години

пфуу хора без работа се занимават с глупости. абе я колко бездомни и бедни има те се занимават с мастиите

16

прасчо

преди 13 години

А какво да направим с коридата в Испания,там убиват бикове за забавления......а?Ама там испанските природозащитници не *** като заклани............Всичката Мара втасала,че до 5 кучето дето ги завъртат опряхме.......

15

Анонимен

преди 13 години

tri4aneto na *** ne e zabraneno, nito ima zakon srestu towa. kakwo pravi Volen Siderov, kolko mangala e iztri4al ??? vyprosi kolkot stes, a ina4e ku4etata zasto ste gi mu4at taka?

14

Patzolino

преди 13 години

Сдружение "На ти с природата"А кога ще има сдружение "На ти с хората", което да контролира властта да не се *** с хората и да има хуманно отношение с нас?!? Че мен ми писна да ме третират като *** в тая държава!

13

ВОТ

преди 13 години

ЧЕ, Е ГАВРА, ГАВРА Е НО, ЧЕ И НОМЕР 4 Е МНОГО ПРАВ СПОР НЯМА.