79

Бореца

преди 13 години

Другарката Фандъкова почна да обещава като своя патрон!Искам да я попитам какво работи отдела на пенсионерката др. Веска Георгиева в общината и колко още инспектори да се назначат нали това е тяхна работа да съставят глоби на собствениците на кучета за замърсяване на улиците и колко плащат данъци за кучетата си които *** навсякъде и кой от тях си почиства след помияра си!А бездомните кучета си е бизнес я попитайте Миро Найденов как се скубе общината т.е. нас така че всичките са долни лъжци!

78

Анонимен

преди 13 години

Ако иска да имитира по-добре да изкара Герджиков и той да каже:''Намалявам данъците грешно сме сметнали промилите и квадратурите.Кой каквото платил миналата година тази наполовина да плати.''Е това е за пред избори.Тя с кучета се занимава.За кучетата една амнистия 24 часа ни трябва и ще ги отстреляме до крак!После нека пак си важи закона.

77

аз

преди 13 години

Най-големият проблем всъщност са хората, които си изхвърлят домашните животни на улицата. При това положение каквото и да прави общината, броят на бездомните кучета никога няма да намалее. Затова чиповете ми се струват най-подходящото решение в случая (въпреки че принципно съм против тези неща). Домашно куче на улицата - наложи такава глоба на стопанина му, че свят да му се завие!

76

Чукундур

преди 13 години

Фандъкова, защо носиш перука?

75

Анонимен

преди 13 години

Не може да се правят хайки за кучета, защото тиквата - кучкар ще те арестува

74

Анонимен

преди 13 години

Три години са около 1000 дни. Ако кучетата са десет хиляди както казва Фандъка това прави 10 кучета на ден. На мен ако ми плащат по хиляда лева на месец, всеки ден мога собстевноръчно да хващам по десет кучета и да ги карам с колата си някъде в кучкарник. Така за три години ще реша проблема на софиянци за 36 хиляди лева. Предполагам на софиянци няма да им се досвиди 36 хиляди лева да им реша проблема с кучетата.

73

СВЕТ

преди 13 години

Да ми дадат на мен един месец и няма да останат и 5% от кучетата в момента. Аз съм от Разград и помня преди години имаше хайки за кучета сформирани от местните ловни дружинки и за последните 10 години съм видял има няма 2-3 бездомни кучета в града. Не е хуманно, но е ясно, че без изолация или евтаназия проблема никога няма да бъде решен.

72

стар трапер

преди 13 години

като решение виждам следното - един уикенд се нарочва и всички деца и възрастни хора си остават по домовете, а по квартала масови хайки от живущите. Крайна е мярката ама няма друго спасение. Обичам кучетата, ама хората са ми по-мили

71

БОКО-БИРАТА

преди 13 години

ЖЕНИЦАТА С ФЪНДЪЦИТЕ НЕМА ДА РЕШИ ПРОБЛЕМО С КУЧАТАТА, НО ДАНО ВДИГНЕ ОЩЕ ДАНЪЦИТЕ И ТАКСИТЕ !

70

Чукундур

преди 13 години

Фандъкова ОБЕЩА И ЧЕ НЯМА ДА ВДИГА ДАНЪЦИТЕ! Нали знаете колко спази обещанието си! ВЪН тая некадърна пасмина!

69

Чукундур

преди 13 години

Андрей Иванов - председател на Столичния Общински Съвет е обещал, че ще приюти бездомните кучета в своите 60-тина имота!

68

Анонимен

преди 13 години

Ами на обещания се наслушахме.На един му трябваха 800 дни,на друг 3 години на трети кой знае колко.Обаче хората се наслушаха и вече не верват.Та най-хубавата кампания е тази на свършената работа,а не на обещаната но несвършена.

67

Анонимен

преди 13 години

Predi Nova Godina se vozq v Bakshish na Tsar Boris III kam 1.30 prez noshta, i gledam okolo Lagera kak v lokalnoto ticha glutnica ot PONE 20-25 agresivni kucheta i opitvat da napadat minavashtite koli. Daje gi broihme s taksidjiqta! Dobre che nqmashe hora v lokalnoto tochno togava, inache ne mi se misli! I tova se slu4va v eliten raion na grada a ne v selskata mahala.Da, mnogo sa namaleli Fandykova.

66

качешко

преди 13 години

Права е жената! След като вдигнаха данъците на имотите в София, ще ядем кучешко!

65

ВЪЗМУТЕНА !!!

преди 13 години

ВСЕКИ ДЕН В ГРАДИНКАТА ПРЕД УНИВЕРСИТЕТА ЕДНИ *** -КУЧКАРИ СИ РАЗХОЖДАТ,т,е,ПУСНАТИ СВОБОДНО , КУЧЕТАТА АБСОЛЮТНО НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ,БЕЗ НИКАКВИ КАИШКИ И НАМОРДНИЦИ ...ПО ВСИЧКИ ПРИЕТИ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА - ТРЯБВАШЕ ДА СА С МЕТЪР КАИШКА И ПЛЪТНО ДО СТОПАНИНА ,ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ В ГРАДИНКАТА Е ИЗОБЩО ЗАБРАНЕНО РАЗХОЖДАНЕТО НА ***.. !!!ЩЕ ПОВЯРВАМ ,КОГАТО ПЪРВО ТЯХ ГИ ОЗАПТЯТ ...И ВИДЯ КАК ГИ ГЛОБЯВАТ ,А ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ ЗА БЕЗДОМНИТЕ ***...!!!

64

Анонимен

преди 13 години

тая говори като чели е спечелила изборите

63

Анонимен

преди 13 години

"Фандъкова обеща: Решавам до 3 г. проблема с кучетата"Както Бойко построи "до 2 години" завод за *** ;)

62

Анонимен

преди 13 години

може и да реши проблема........ама някой друг,ти си до есента мила

61

Анонимен

преди 13 години

на мене ми звучи като:Ще реша проблема с кучатата ... ама друг път :)

60

Чукундур

преди 13 години

ВЪН гербавите некадърни изедници! За година и половина НИЩО, ама НИЩО не направиха! Улиците пак са с дупки, по тях пак търчат плъхове и ***, *** каруци и просяци не са излизали от центъра и все-още сума ти квартали са без канализацияОбаче, за сметка на горното ВДИГНАХА ДАНЪЦИТЕ И ТАКСИТЕ!