159

!!!

преди 13 години

Държава функционира правилно само когато има профилактичен бой отдолу нагоре по системата. Така развитите страни са еволюирали. През вековете методите са се променили: преди при бунтове са рязали глави, после са унищожавали собственост, днес палят и пребиват. Единствено когато депутати и магистрати през година-две чувстват "народната любов" нещата влизат в релси. Алтернативата? 300 лв/месец и европейски цени!

158

Анонимен

преди 13 години

"САМО АТАКА ЩЕ ОПРАВИ ТАЯ ДЪРЖАВА !!!"А, недей, молим ти съ! Лапайте милионите от държавната субсидия докато можете, и след това си изгнийте тихо и кротко, далеч от хорските очи.

157

Анонимен

преди 13 години

159 - Ми ще я оправдаят Масларова! То само със сочене с пръст не става:)

156

Кадърна съм, аууууу

преди 13 години

Цял свят ни завижда за неподкупния и компетентен съд! Хиляди магистрати от Германия, САЩ и Холандия подават заявления за стаж в България. Искат и те да се научат на правосъдие, четене и тълкуване на закони, хуманност към подсъдимите и най-вече как да си построят хотел на първа крайбрежна линия.

155

Соломон

преди 13 години

Как ще го пускат ,бе?Нали знаете,че е виновен.Цецо тъй каза...Не стига ли?

154

Анонимен

преди 13 години

Май излезе вярно изказването на Станишев,че са циркаджии.Освен Пи Ар по телевизията нищо реално не се случва.А забравих Дянков!Той вдигна всички цени и народа обедня....

153

загрижен

преди 13 години

Ами Цветанов!...Какво ще прави сега!?...Като падне от власта ще има-"легни..стани..ти си абсолютен престъпник!..."и айде после в кауша...и после..и него ще го оправдаят...няма страшно!...това е БГ

152

антикомунист

преди 13 години

Естествено сега ще оправдаят и Е. Масларова.И какво става. Б.Б. трябва да им се извини за обидите, които от две години им нанася. Ние пък/народът/ ще трява да платим разходите по делата недоносчета . И мисля , че най после тъпанарите симпатизанти на ГЕРБ е време да разберат, че са избрали един себеподобен .

151

Дедка

преди 13 години

Само въпрос на време е на всички да ни прекипи от това! Или накрая ще остане една празна държава, само с политици, крадци и "роми", които обаче няма да има от кого повече да крадат, или рано или късно ще ни писне и ще си изчистим сами това, което нито едно правителство не пожела да изчисти, защото всички произхождат от същото това нещо!! Започва адски да ни писва. Може би достатъчно, за да станем и по-дейни, отколкото оплакващи се!! Чашата скоро много много ще прелее!!

150

Йордан Лечков

преди 13 години

Ама какво искате от човека бре??? Много ясно ,че е невинен !!!

149

наблюдател

преди 13 години

Гербавата *** ми завижда, че получавам редовен надник от Позитано. Не могат да преживеят, че умните и кадърните като мен са ценени и защитавани от червената ни майчица. Утре като бутнем гербавото правителство, ще ме направят минимум зам. министър, е герберастите ще си смучат палците от завист. Бачкам и се издигам.... дядо и тате бяха големци, големец ще съм и аз!

148

Анонимен

преди 13 години

153 - Е па има хора, които смятат, че съдиите са си свършили работата:)

147

Анонимен

преди 13 години

А сега Ники осъди ги ,дано им дойде нещо в празните кратуни!!!

146

Дедка

преди 13 години

Аз не мога да разбера след като служителите в съдебната система получават пари от "клиентите" си, защо трябва нашите данъци да отиват за техни заплати? А съм съгласен с хората тук, че докато не утрепаме накой друг *** публично за назидание, нещата няма да започнат да се движат в правилната посока. Тези хора не се боят от народа си. Това е проблемът. Нека покажем, че сме повече и по-силни, пък да видим няма ли да започнат да си вършат работата!! Ама не, нас ни бива само да мрънкаме!!!

145

Анонимен

преди 13 години

САМО АТАКА ЩЕ ОПРАВИ ТАЯ ДЪРЖАВА !!!

144

JD

преди 13 години

Чудя се как изобщо е бил министър на отбраната този, но то и армия отдавна няма.... Мфията няма интерес в България да има силна структура - каквато е армията!

143

Анонимен

преди 13 години

Стига герберска пропаганда, за 2009 и 2010 Дянков взе държавния дивидент от 80% от Арсенал и завода се декапитализира, хората останаха без работа, а завода ще фалира. Абсолютно правилно от икономическа гледна точка Цонев не е декапитализирал Терем. поточната линия за хангарите стои на митницата защото Военно министерство не превежда на МФ 1 млн. ДДС, а в същото време Фалкона на правителството и всички МиГ 29 се нуждаят от хангари и ръждясват. Аню Ангелов май заслужава съд за безстопанственост?

142

Съдебен туризъм

преди 13 години

Престъпници от цял свят, настоявайте да ви съди компетентния и безпристрастен български съд! Тук оправдателната присъда ви е 100% сигурна! Ако ви заболи нещо - няма проблем, можете да отлагате делото си до Второто пришествие! Единственото условие е да се "уповавате безрезервно в независимия БГ-съд"

141

!!!

преди 13 години

Да живее справедливият съд на ДС! При такива марионетни съдии дори и убийство от упор при пряко телевизионно предаване пред цялата нация няма да бъде взето под внимание. Грешно, грешно се насочи енергията през 97-*** само към парламента. Първо в съдилищата бяха за избиване, докато пазеха депутатите даже нямаше да се усетят кога са пламнали със заключени врати. Промяната ще започне само след запалени съдилища!

140

Анонимен

преди 13 години

Има нещо хубаво в цялата работа и това е страдащите гербери:) Само това ми стига:)