617

Анонимен

преди 13 години

Самият факт,че е комунист,е достатъчен да не го искат в САЩ! И с право!

616

Анонимен

преди 13 години

Българският съд ако си вършеше работата както трябва,отдавна вече трябваше Галевите и Петков да са в затвора.

615

Анонимен

преди 13 години

Срещу Уорлик има заведено дело за педофилство в Загреб. Затова го скриха в София.

614

Анонимен

преди 13 години

Когато Уорлик говори, дори Тиквите мълчат, слушат и изпълняват.

613

Анонимен

преди 13 години

България да се изтрие от карата няма смисъл ,умряха ви от глад ,срам и милост нямат за вас

612

до 615

преди 13 години

Уорлик управлява България, а не някаква *** тиква. Първият заслужава уважение, защото върши това, което му заповяда неговата държава.

611

:)

преди 13 години

Я ГЛЕДАЙ ТИ, ИЗТРЕЗНЯЛ *** :)СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА ИЗТРЕЗНЯ И РАЗБРА КАКВО МУ СЕ Е СЛУЧИЛО :)

610

Анонимен

преди 13 години

А Димата, макар и опасен престъпник, бе градскомомче и чувствителен мъж. *** катоМаргина по не взимаха присърце тези неща.Независимо че не бе по-малко зъл от Димата,Маргина притежаваше волско търпение испокойствие. Именно поради тази причина, макар ив сянка, той бе най-големият бос.- Няма го вече Бай Миле, Димчо! - реших да гоуспокоя аз.- Няма го, нали? - кресна отново той. - И оназикурвичка, Младенчо, я няма... Крие се някъде катоплъх... Бил казал да ми предадат, че ще се върне,когато падне това правителство... Нали беше многогорд с Бойко?... Да, ама сега Бойко бачка за мен иМаргина.- Аз си мислех, че все още слугува на Младен?-----------------------------------------------Времената се менят... Бойко Тиквата вечее фактор, а аз го познавам отдавна и знам от каквонай-много се блазни. Не от пари, а от внимание...Е, дадохме му го това внимание. Двамата сМаргина го убедихме, че е най-великият играч вмомента.- Защо тогава прати да ви взимат натривки отръцете, когато взривихте Стоил в сградата наБулИнс"?- На него и през ум нямаше да му мине да гонаправи, но ние му го подсказахме. Нали трябвашеда излезем невинни пред обществото. А итрябваше този *** най-накрая да симулира, чевърши нещо.-----------------------------------------------Публична тайна беше, че откакто Бойкостана главен секретар, приемаше пари от Методи,за да пази кокаина, и се опитваше да го убеди да сеоткаже от бизнеса с хероин.

609

Анонимен

преди 13 години

не, мястото му не е вън, а вътре зад решетките

608

ТОЧКА!

преди 13 години

Комунистите никога не са харесвали западните посланици,които са в България...Те си обичат само руския посланик...Обяснимо е!?Но обичат да си купуват мезонети и къщи на запад,за да си инвестират крадените милиони...А що се касае до Петков - той е опасен червен - мафиот и гнусно алколизирано ченге на ДС,КГБ! ТОЧКА!

607

Анонимен

преди 13 години

Това че корумпе бг съдът ги е оправдал не означава,че не се престъпници.

606

до 611

преди 13 години

САЩ нарежда, Уорлик предава, България изпълнява.

605

Анонимен

преди 13 години

- Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи вдлъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле.- Все пак ние го направихме човек. Ако имамилиони, то е благодарение на нас - с лекозавистлив тон продължи той.-----------------------------------------------Малко по-късно Стуканьовми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили ощеповече. За какво му е този Бойко? - бях подхвърлилтогава. - Той е най-обикновена шушумига." Да, амаскоро ще се променят нещата - отговори ми тогаваСтуканьов. - Щели да го правят главен секретар наМВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил насреща с Маргина, Димата и Маджо-----------------------------------------------Самият аз не знаехмного за Бойко. Често идваше на наши събирания

604

georgi44

преди 13 години

Нагли комунисти... няма ли да измират вече..

603

Ананас

преди 13 години

До 606Еееееее!Ама то бива американогъзоблизане, ама ти се оcpa!К'во е туй "Н. Пр. Джеймс Уорлик" ????Една вувузела още малко ще му направиш!Този зъбльо се казва ворлик! С малка буква!Апропо, на Румбата не му трябва да ходи в сащ, к'ъв ще го дири? Въпросът е принципен - ворлик много плямпа. Кой не е чувал за ворлик? Посланника на някоя друга държава да знаеш по име? А?Аре, у лево!

602

Анонимен

преди 13 години

Галеви съдът ги оправда. Не може ББ и ЦЦ да казват кои са престъпници, само защото са от конкурентни групировки. Поинтерусувай се кой уби Бай Миле и Георги Стове и най-вече ЗАЩО ?

601

Анонимен

преди 13 години

Пикльо не ще да ходи в Русия, иска в САЩ! Иска, ама нямааа!!! Те в САЩ си имат достатъчно алкохолизирани престъпници!

600

Just a Reminder

преди 13 години

Bойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление.И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***.Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения.Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.

599

Анонимен

преди 13 години

608 - Джеймс Уорлик каза и друго: Ромите имат права и заслужават защита

598

Анонимен

преди 13 години

Срещата на румен петков с престъпниците галеви на фолклор ли ти прилича,а комуноидче?