32

до Петьо

преди 13 години

*** не казваш колко бардука си завъртел на околовръстното?

31

Jordan

преди 13 години

Ако за обикновените хора проверката се прави да извади на бял свят техните волни или неволни прегрешения - то за министър Цветанов тя се прави за прикрие напълно каквито и да е нарушения.

30

Анонимен

преди 13 години

Дорде е мъничка ЗМИЯТА,елате да се съберем,с крака да и строшим главата СВОБОДНИ да се назовем!!!

29

1

преди 13 години

Всички показухи и статии са ден да мине, друг да дойде; един мандат да избутаме, друг да нагласим, а междувременно да крадем, крадем, крадем. Никого не го интересува какво си пишем, още по- малко дали сме наясно за истината- просто не ми е ясно защо се хабим да пишем?

28

цирк

преди 13 години

Краси мазника удари един,два езика на Цецо Шестака с двата патлака.

27

Петьо

преди 13 години

Аз пък имам две къщи из София и 2 апартамента, който са купени с отдаване под наем. Какво разбоинки ли съм? При условие, че работя в София в БДЖ-то.

26

m b

преди 13 години

Колко къса е политическата памет! Преди две години, когато ГЕРБ спечели изборите, ДАНС беше пред закриване. После ГЕРБ смени ръководството й и агенцията, която трябва да бди за националната сигурност и да бори корупцията по високите етажи, се превърна в една от гордостите на управлението. Но днес отново е низвергната. И в тази ситуация я набута самият премиер Бойко Борисов, усърдно подпомаган от вицепремиера Цветан Цветанов. Причината за конфуза е проста преди две години бе сменено само ръководството, но не и порочните практики. Откакто е създадена, тази служба е грубо употребявана за политически цели със съзнателно поставяни задачи и изненадващи комбинации, продиктувани от единствената цел оцеляване във властта на всяка цена. Покрай политическите интриги на службите почти не им остава време да се борят с престъпността.

25

Краси Стефанов

преди 13 години

*** разбира се,че всичко при Цуцьо е наред.Те опозицията ме мачкат и заплашват да ме уволнят,а аз се прая на отворен на премиера,щото не завися от него,а от опозицията.*** съм нали и се научих да лъжа като дърт пезевенгин.

24

Анонимен

преди 13 години

Ако някой очаква да излезе нещо от тая проверка - жестоко се лъже! 4 месеца се натъкмяват нещата и като излезнат - "независимите журналисти" ще задават предварително уговорени "удобни" въпроси, че да не се ядоса пак Б.Б.Но на изборите ще се покаже какво мислим!

23

възмутен

преди 13 години

Абе то ако зависеше от Красето, той още на втория ден след скандала обяви, че Цецко е "чист като сълза", бил подпомогнат от тъст,тъща и не знам си кой ама нали трябва да се демонстрира някаква уж свършена работа като извършена ревизия на пеленгатора, че чак и в гардероба му ровили! Пълни глупости! Нас за 100 лв. живи ще ни изядат, че чак и съдия изпълнител може да ни пратят, но за пореден път се доказа, че за милиони няма закони! А подаването на декларация с невярно съдържание не е ли нарушение?

22

От НАП

преди 13 години

Политически натиск ни се оказва, това е безспорно. Боко Тиквата и Цецо Наглецо ще започнат да ни правят активни мероприятия, ако не стане на тяхната. Защо не попитате колко колеги отказаха да направят проверката и да напишат доклада?

21

Анонимен

преди 13 години

Имате в предвид, че аз съм обикновенно чедо и притежавам 2 апартамента в Пловдив. Две къщи из покрайнините на Пловдив и 1 апартамент в София. И какво престъпник ли съм? Не просто съм имал работливи родители.

20

Гуньо

преди 13 години

Първо - Цвичката има МИЛИОНИ... а не просто 6 апартамента. Това са САМО имотите, които си е позволил да пише на собствено име, понеже му се е видяло незначително...Второ - никой в тази държава в момента няма да скочи против Боко и Цоко... очевидно какъв ще е резултатът от всички 'проверки', 'комисии' и пр. прах в очите на хората.Колкото Доган някой го барна за милионите... толкоз и Цецко някой ще му каже копче... щото сме прости ние, не те.

19

до 17

преди 13 години

Ти ако си мислиш, че с 211 лв. на месец от Гоце за платени коментари ще стигнеш до апартамент... жестоко се лъжеш :)

18

partizanina

преди 13 години

АКО НЕ БЯХА "ОТКРАДНАЛИ " ЯНЕМОБИЛА С ФЛАШКИТЕ ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ ВИЕ

17

noname

преди 13 години

Защо ли се бавят 4 месеца като резултата от проверката е предварително ясен?

16

Вацо

преди 13 години

Абе ако има пишещи полицаи тук(вкл.пенсионирани)- на кого от вас всяко дете се роди с 2 готови апартамента?

15

до 10

преди 13 години

Не знам.. досега бомбите ги слагаха "партизаните" - от "Света Неделя", та чак до "Галерия"... А НАП като проверяват, нали Яне размахваше някакви папки, къде се скри? Или папките и те като флашките :)

14

Анонимен

преди 13 години

Няма страшно- ако нещо не стават сметките, ще каже, че е продал бъбрека си- че и на всичката си рода и пак си ги е купил честно.

13

големанов

преди 13 години

Ако всичко е точно и честно, една проверка се прави за 24 часа.Добре че е само един за проверка, ами ака трябва на всички власт имащи да се проверяват - Парламент, Министерски съвет, Президетство, агенции, комисии и т.н. то тогава няма да могат по този техен критерии да сметнат и за 10 години..Нямат ли автоматизация и компютри, програми и т.н.Още от самото начало за Ц.Ц. беше ясно, че не са му чисти доходите и са от конфликт на интереси.Жалко че вице мъж на 2010 година без нищо мъжко в него