15

Анонимен

преди 13 години

Do 12ххаха черверния платен драскач не му пащат, щот няма кинти и ни напуска....Бай бай червена ***!

14

БАВНО

преди 13 години

Ама тези от МВР чак днес ли разбраха че е сложена и взривена бомба.

13

HM

преди 13 години

така ще е до изборите

12

наблюдател

преди 13 години

И тъй като Тиквата и Пъпеша не желаят да подадат оставка и да си поемат отговорността аз реших да подам оставка като данъкоплатец.

11

Цуцко, Цуцкооо...

преди 13 години

Вече никой не вярва на Цветанов, той е дискредитиран, многоимотен балкански тарикат и над каквито и версии да работи, винаги ще има съмнение за задкулисност и чиста корист.

10

Анонимен

преди 13 години

Че как да не е ясно! Те дори сничка му сложили:))))))))

9

az

преди 13 години

Аз не искам повече да ме управлява мутра-премиер с невърната партинйна книжка и криминално правителство от шестаци, крадци и алкохолици! ОСТАВКА на всички тикви!

8

Анонимен

преди 13 години

Боко каза, че от разкриването на този взрив ще зависи "оценката" му за Цецко.Както се каза, взрив е почти невъзможно да се изясни по обективни причини.Така, че накрая Боко ще намери повод да се отърве от ***.

7

Анонимен

преди 13 години

"Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим", каза той и заяви, че няма да посочи нито една хипотеза."Възможна е и хипотезата хора, близки до Галерия, да са си сложили взрива сами. Всичко е възможно", допълни МВР шефът."Хем няма да споделя хипотези, хем ще каже само една, дето му изнася! :)))Явно шизофренията е един от признаците за отявлената гейберастия!

6

2

преди 13 години

Ми то тия са най-позитивните новини :). Щото ако вземат да пускат другите - за поредното уморено бебе щото не приели майка му в болница, за поредното вдигане на цени и данъци, за нивото на безработицата, да трагичното ниво на здравеопазване и образование и т.н. ще вземеш да се запиташ аджеба това изобщо държава ли е и аз кво прая още тука и току виж вместо да си платиш поредния налог си инвестирал за билет до съседни нам страни. И тогава няма да има за крадени.

5

хгхй

преди 13 години

ТОЗ МАЗНИЯ СЪС СВИНСКИТЕ УШИ ЗА *** ОЩЕ ЛИ ЩЕ НИ ЗАНИМАВА СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ИЗЦЕПКИ.ЧАЛГАР СМОТАН.

4

Анонимен

преди 13 години

"Той бе категоричен, че е важно разкриването на престъплението да бъде качествено, а не нещо, което да не кореспондира с истината, за да бъде бързо."За справка: делото "Октопод" , "убийците" от Горна Оряховица , битото семейство в Кърджали

3

ха-ха-ха

преди 13 години

Цуци ми то това кога и как ние, челите книжки го разрбахме още тогава. Даже знаем и с какво. Големият въпрос е кой :))) и това е твоя работа. Ама като ти гледам резултатите от 170 неразкрити убийства и тая бомба ще си остане в графана неразкрит извършител.

2

Ужас

преди 13 години

Писна ми всяка втора новина да е за този взрив! Както и от срс-тата, така и тук няма нищо да разберем! Всеки гражданин си има своя версия за тая простотия с тоя взрив! Аз искам да попитам, защото още не сте пуснали новината за поредното брутално убийство пред дискотека снощи - *** убийци като са хванати - ще има ли по бързата процедура по 15-20 г. без право на обжалване, или няма да има?!?!? Това е важно за народа! Защото има много озверели ***! Сега да видим на колко ще бъдат осъдени!

1

Анонимен

преди 13 години

"Възможна е и хипотезата хора, близки до Галерия, да са си сложили взрива сами. Всичко е възможно", допълни МВР шефът.Значи тази възможна хипотеза я споделяш, но още по-възможната хипотеза, че Боцето е наредило за бомбата, не щеш да я споделиш? А ,Цецо, палавнико?