114

partizanina

преди 13 години

МАФИЯТА ИСКА ДЪРЖАВАТА,ИСКА БЪЛГАРИЯ.ТОВА Е СТРАШНО...МНОГО СТРАШНО

113

Анонимен

преди 13 години

тоя само като го чета как свободно говори за малкия и средния бизнес и ме вхаща страх, че се занимавам с бизнес.. кандидат президент, не е истина..

112

joro

преди 13 години

нищо няма да се случи това е балагря спокойно

111

Канализация

преди 13 години

Предстои сблъсък на фекалиите!

110

анонимен

преди 13 години

докога ние честните българи ще избираме и търпим мутри

109

До пост № 107

преди 13 години

Не на изборите, а преди тях ще ни стане ясно "за какво става въпрос". Очаква се ГЕРБ да спечели между 8-11 % на местните избори. Трябва да се разбере, че хората вече не искат тази мутра и са готови да изберат всяка друга мутра. Стигат ни осем магистрали, два моста над Дунав, един тунел под Шипка, спортна зала в София,многото детски градини, средноевропейските заплати и това че на четири пъти излязохме от кризата. На изпроводяк ще благодарим на доц. Боко и ще му подарим едно родопско одеало.

108

курбалаев

преди 13 години

от целия този цирк се вижда безсилието и неграмотността на полицията - ако полицията си бе свършила работата ПРОФЕСИОНАЛНО а аз знам че в системата има такива хора този господин,маргини и разни други дето разнасят флашки щяха до сега да гледат небето от централния за дълго време и премиер и министри щяха да се занимават с далеч по сериозни за окаяната ни държава неща - вместо да си ги мерят по медийте,което в тази икономическа обстановка е катастрофа.

107

kapo

преди 13 години

На Боко му завряха аките, хи-хи-хи....

106

ДО ВЕЧЕ ИМА

преди 13 години

ЩО НЕ СИ НАПРАВИТЕ В БУРГАС И ЕДИН ФЕН-КЛУБ НА БИН ЛАДЕН,ХИТЛЕР,СТАЛИН И КАЛИГУЛА ВЗЕТИ ЗАЕДНО.ИЛИ ФЕН-КЛУБ НА МАФИЯТА.НАИСТИНА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ НАРОДА Е ***...НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ БОЙКО И ГЕРБ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И МАФИОТИ ИЛИ ПЛАТЕНИ ОТ ТЯХ ДРАСКАЧИ

105

Анонимен

преди 13 години

Българския избирател не е толкова глупав. Между другото - то е ясно че предстоят избори и на Герб ще се излее кава ли не помия.

104

Анонимен

преди 13 години

А, да тоя дето бие и краде бизнеси, е загрижена за "малкия и среден бизнес". Колко хора са изревали от него - не са един и двама, че да кажеш че лъжат. И гърмян човек, не е гърмян без причина, все има защо. И този престъпник си верва, че може да стане президент! Каквото и да плюе по Бойко, само се излага. В крайна сметка ще зачерни още повече собствения си имидж, както и този на Гоце и Партията, които стоят зад него. Не знам кой *** политически "инженер" вкарва тази креатура в политиката ни

103

До пост № 100

преди 13 години

Ти забравяш кой ни управлява днес. Няма нищо лошо да узнаем повече за днешния първи. Първанов също обеща да извади икономическтие досиета на прехода, които според него са много по интересни от досиетата в ДС.

102

ДО 90

преди 13 години

Да махнат и всички сгради на 50м. от пътищата...а в градовете да ходим пеша и с каруци.***, които карат като луди и се пребиват по пътищата и с дървета на 100м. около пътя пак ще се пребият. И моя, коментирайте статията, а не кой, с каквото се събудил и решил да си го напише тук.

101

Вече има

преди 13 години

От вчера в Бургас има фен-клуб на Алексей Петров. Инициативата за създаването му е на студенти и ученици от горните класове. Ако се роди такава идея и в други населени места можем да си сътрудничим. Да спрем цирка, че работа ни чака.

100

Анонимен

преди 13 години

Гати и скапаната държава! И скапаните медии...обръщайки внимание на този, който...щял да каже истината. И медиите ще се изпотряпят. Да, той е едно агънце...чист като младенец...редови служител на данс с охрана за милиони, коли за милиони и бизнес за милиони...да...слушайте уважаеми медии този тук...и се радвай народе, че държавата се клати от такива чисти и неопетнени хора.

99

дерикотев

преди 13 години

защо пък трябва да се променя

98

истината

преди 13 години

КАНДИДАТУРАТА НА БСП,РЗС И ГОЦЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ Е АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ....ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАМЕ КОЙ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ НА МАФИЯТА КАКВИ ПРОСТОТИИ И ЛЪЖИ Е ДРЪНКАЛ ТУКА.ДОРИ И НАРОДА ВЕЧЕ СВИКНА С ТИЯ МАФИОТСКИ КОМПРОМАТИ И НЕ РЕАГИРА.ЗА ТОВА ВСЕКИ ДЕН РЕЙТИНГА НА ГЕРБ СЕ КАЧВА ...КОЛКОТО И УЖАСНО ДА Е ТОВА ЗА БСП-МАФИЯТА

97

Случаен

преди 13 години

Трябва да кастрираме всички комунисти и ***.

96

Boroka

преди 13 години

Тоз ако ми е син ше го бия секи ден а в петък по двапъти, щото в събота могат да ми дойдат гости

95

Случаен

преди 13 години

Я се гръмни бе, ***.