56

Tракийски

преди 13 години

Боже колко сме си приличали със сърбите.

55

Анонимен

преди 13 години

Най се изкефих когато сърбите свалиха един невидим бомбардировач с круши.

54

Ха Ха

преди 13 години

Тези пък сърби още ли им се чува гласчето..Явно обедненият уран им е бил малко. Нищо те албанците без обеднен уран ще ги довършат!

53

Анонимен

преди 13 години

косоварите ограждаха позициите си в ниското с телени огради - бодлива тел. обикновено това се прави на възвишения, те нарочно ограждаха ниски места. сръбските генерали пращаха неопитни млади българи като жив щит - многократно са ми разказвали оцелели как момчето с куршум в стомаха се гърчи на телта, косоварите стоят с автомати на високото, а сърбите се крият. на другите българи не им издържат нервите от писъците и тръгват да го спасяват, ставайки пушечно месо. сърбите ползват това, за да стрелят

52

Анонимен

преди 13 години

сърбите имат две много известни приказки: 1. Ако във рат (война) не знаеш што да правиш, удри по бугарите, нема да погрешиш; 2. 'Слушай мама, че ще те дам на бугарите, они идат и нема къде да бегаме....'Мисля, че изводите може да си направите сами...

51

сако

преди 13 години

Ако Сърбия и Черна гора влязат в Евросъюза и ги приемат в Шенген, реално границите м/у Гърция,България,Сърбия и Черна гора ще е само една табела както каза Бойко. Е тогава вече палиш колата и кеф ти на Адриатическо море ,кеф ти на Егейско,кеф ти на Черно. България на три морета с мирни средства.

50

Анонимен

преди 13 години

За какви телени огради ми говориш?

49

до 42

преди 13 години

сърбите НЕ ЗАЩИТАВАХА СУВЕРЕННА ТЕРИТОРИЯ. И най - важното - в челните редици на редовите войници бяха пращани и умираха основно българи - от Западните покрайнини, Ниш и Пирот. Което едва ли е известно на смотаните сърбофили, славянофили и русофили. Сърбия винаги е искала да се отърве от българското малцинство - тези нещастни момчета бяха хвърляни живи срещи телени огради и картечници - познавам и оцелели, и родители на убити българи от Сърбия. спирайки войната, спасихме малкото българи там!!

48

malart

преди 13 години

Еи, в едно нещо са най... това мъжкия тембър на сръбкините. Често се чудя мъж ли ми говори или жена

47

хахаха

преди 13 години

а тия масови гробове да не би японците да са ги направили? :D :D :D"63% не знаят кога е станала Френската революция и кога е била Втората световна война. "Абе да не би липсващата връзка между *** и съвремения човек да се крие у сръпско?

46

do СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Не си ли забелязал, че най-долните, най-презрителните и най-мръсните коментари за българите и България обикновено са направени на чист български език ? ... той не се говори от сърби, нито от марсианци - говори се от чисти българи.

45

Анонимен

преди 13 години

След македонците, сърбите са ни най-близки по кръв, език и манталитет. Факт.

44

до 32

преди 13 години

Много си *** , сърбите защитаваха суверенна територия и ги бомбардира половината свят.Въпреки всичко не сведоха глава и се държаха мъжки.Задай си въпроса какво ще стане ако почнат нас така утре да бомбардират за подобен косовски сценарий и у нас?Каква песен ще запееш тогава и каде ще клякаш?Аман от *** и *** ***.

43

Зайо

преди 13 години

Србе на врбе!

42

jeko

преди 13 години

Ясно е, че великосръбския шовинизъм никога няма да ги остави.

41

Анонимен

преди 13 години

Ужас ,да ги пратят на Марс .Тези ги би които ги хвана от Втората световна до сега ,и пак се правят на велики .А мизерията е страшна .Влизал съм веднъж в сръбски села извън магистралата .Ужас и скръб ,такава мизерия не сте виждали .Във Факултето е по подредено и по богато.

40

импресионист

преди 13 години

Попринцип това с мегаломанията си е балкански синдром. Ние си мислим, че сме най--...... ние сме дали кирилицата.... нашите ханове са мачкали и завладявали, но сърбите си мислят същото за тяхните... ФАКТ ! Тук си играем на "по-по-най" само дето го няма бате Енчо

39

Berliner

преди 13 години

За разлика от вас ***, сърбите са широко скроен, европейски народ.

38

do СТРАНДЖАТА

преди 13 години

не ... съдя по повечето от коментарите.

37

Шоп

преди 13 години

Същите проценти, ако не и по-трагични, ще се получат и ако направят анкетата в България. Нима българите учат в училище, че някога са водили завоевателни войни? Нима Българите не избраха за най-важно изобретение чушкопека?