496

Анонимен

преди 13 години

Хайде давайте Шенген, че да се опразни тази просперираща дължавата де:)

495

ех трагедио

преди 13 години

като изгладнели котараци за парче кучешка радост чакате комуизма - но уви, няма да го дочакате.....

494

MУТРА

преди 13 години

Борисов: И за един българин пращам самолета!Борисов: Измазваме една сграда и сме в Шенген!Борисов: Дюнерите ни пазят от атентати Борисов: Магистрала Тракия няма да си я занеса в двора в БанкяБорисов пусна път като слънцеБорисов: Познавам Мишел Бонев от футболен мачБорисов: Калина Илиева ни е заблудила по брилянтен начинAз съм й сърдит и съм й обиденБорисов:Ще напраим електромобил...Защо да не можем...Ще го напраим...Борисов:Ще напраим въздушно трамвайче,което ЩЕ минава над Перловскат

493

до кратунките

преди 13 години

още ли някой наивник смята, че на европейците не им пука къде им отимат парите?! резил пълен е държавата ни пред очите на европа! колкото по-рано се разкарате, толкова по лесно ще може да се изтрие целия срам! как смеете да пишете името на държавата ни в смешното си мутренско название на сбирщината ви?!

492

до тъпоъгълниците

преди 13 години

има ли още смели ***?! на всяка селска тъпотия, ще ви набивам в *** глави истини, които ще преглъщате, докато не се задавите, изедници народни! как не ви е жал за бабите ви, за родителите ви, за децата ви?! нещастни некадърници!

491

МеВеРутка-МеВеРаст

преди 13 години

Цецо е водач на листата с онея 1500 души дето няма да влезнат в Чикиджийското простртанство, защото е поствен там от онези пък 300 бандита които са спокойни от работата му като МеВеРутка-МеВеРаст

490

до трагедията

преди 13 години

не чакаме комунизма, чакаме да се разкарате миг по-скоро, че ни писна да доите хората, да размазвате бизнеса с ненормална контрабанда на всяко ниво и тотална корупция! с такива *** кратуни българия всеки ден ще бъде все по-нежелан европейски партньор! като и това достигне своя връх, ще бъдете натирени където ви е истинското място - в родопа!

489

Анонимен

преди 13 години

В ГЕРБ мъже има ли?Абе защо мама му стара и при тоя *** народ все другите им виновни?Лъжат и сучат като гейове...

488

до герб

преди 13 години

това, че хората на българия се объркаха грубо и ви повериха живота си, не означава, че трябва всичко да измре или да бъде прогонено. дръвници смотани! разпускайте тъпата си организация и всички по родните си места! марш от хуправлението! като едни от вас донесе истинска диплома и покаже, че е направил нещо смислено през живота си, тогава да ми се яви, уви, недоказани първолаци! такова безобразно отношение към хората не е имало и по турско време!

487

ех трагедио

преди 13 години

Чакате като гладни котараци .... комунизма да ви понахрани ...

486

до електората

преди 13 години

смешната ви партийка е олицетворение на стадо хиени. ако не знаете какво е хиена, то може да се върнете и в 6 клас на школото. защо ли в редиците на вашето политическо изчадие няма един нормален, умен, кадърен човек, а сте едни калинки и малинки?! *** с купени дипломи! кой ли нормален учител ще ви пише 3, за да ви издаде диплома?!

485

8888

преди 13 години

Цецо,кажи на народа си истината защото те q заслужават.EC ne ni пуска в шенген защото имаме проблеми с корупцията на всички нива,престъпленията и руските ни агенти заради които няма да ни пуснат в шенженския компютър

484

до 502

преди 13 години

стана ли ти по-удобно или ти трябва и вазелин?!

483

Анонимен

преди 13 години

Носа на празноглавото физкултирниче, прилича на уред за вадене на рапани.

482

до 502

преди 13 години

защото няколко жени като *** не са стигнали на време до гинеколога! става ли ти ясно куб селски?! картофите те чакат в градината!

481

Анонимен

преди 13 години

Чиба, бе, крадлив грозник !

480

BUSINESS

преди 13 години

Цеци остави ги европейците,ела да ми кажеш далаверата за апартаментите.Ти си бизнесmen на годината,и такъв талант като теб не се пуска.Наемам те като консутант

479

до герберите

преди 13 години

когато завършите първо отделение и придобиете диплома за което, то тогава може да си помислите, че може би може да влезете тук само да четете. явно бая сте си блъскали дебелите кратуни в стената, за да ви се подуе мозъчната клетка и да роди поредната облъчена тъпотия в писмен вид! едноклетъчни мутри селски, недонодени! марш от тука слънчогледи и *** долни!

478

неудобен въпрос :

преди 13 години

И защо Бг не е в Шенген ?__________________________

477

Анонимен

преди 13 години

Технически може и да бъдем готови , но психологически с този манталите , ще бъде много трудно!