62

***

преди 13 години

Току що се преброих съвсем безпроблемно. Изненадана съм......

61

ваня

преди 13 години

иво ти все пак си успял да влезеш в тази карта,аз не успявам

60

xxxx

преди 13 години

kak da se prebroime, kato vaob6te ne zarejda....a inache ste dali srok 9 dni-super

59

Анонимен

преди 13 години

Да не стане като с изготвянето на новите лични документи?

58

антиЕС

преди 13 години

смисъла на преброяването е ,да разберат материалното състояние на хората,съответно да се ориентират как повече да ги доят

57

Европеец ?

преди 13 години

Ето това е най-лошото! Ако програмата не е подготвена както трябва, ако блокира и изнервя хората, какво му е предимството, че сме първите в Европа с електронно преброяване? Всичко трябва да е изпипано до последната подробност, аз така разбирам понятието "европейско".

56

trb

преди 13 години

i az ne polu4avam parola....

55

redordead

преди 13 години

какъв е смисълът на преброяването, след като в ЕСГРАОН ни имат данните и могат да ни преброят? Целта е събиране на всякакви лични данни, за а с изготвят по-детайлни досиета на всеки гражданин, за да са на разпложение на ДС...

54

антиЕС

преди 13 години

дойде време да броят овцете,после ще дойде време и да ги стрижат

53

Иво

преди 13 години

При регистрацията ви се искат ЕГН и номер на лична карта. След това гръмко ви уверяват че паролата ще получите на мейла от регистрацията, но не носят отговорност ако не я получите. Е вече час по-късно аз не я получавам. :-) Вече не си искам паролата - искам си личните данни обратно ;-)

52

Анонимен

преди 13 години

там,където живееш в момента.а родителите ти не трябва да те броят при тях.иначе ги питаш на телефон 070016310

51

Анонимен

преди 13 години

Номер 56, работя в хотел. Такааа... и съм в положение - ако поискам личните данни на госта - гостът има право да не ми ги даде и дори да ме съди за това. Ако не ги поискам - общината ме глобява(при отчитане на курортната такса). К'о праим ся? Затворен кръг и винаги някой е преебан! Предполагам, че и по другите институции е така!

50

mm

преди 13 години

А ще има ли въпрос колко пъти ви е разбивано и ограбвано жилището?Колко пъти са ви наводнявали съседите?Саниран ли е блока ви, сами ли си поехте разходите или със средства по програма?

49

До ха-ха 53

преди 13 години

Навсякъде се прави преброяване на населението, но не навсякъде битовите престъпления са така разпространени. За залавяне на апашите и за солидни присъди да не говорим. И по това се различаваме! Има ли семейство у нас, което да не е ограбвано поне един път- било на улицата, било в дома му?

48

Преброяем

преди 13 години

Съветват ни: "Не си давайте личните данни", а навсякъде ги искат. Помислете си само на колко места сте оставили почти пълна информация за себе си! Не би трябвало да се съмняваме, но след като банкови служители предоставят незнайно кому данните ни, нотариуси и съдии участват в присвояване на жилища на немощни старци, как да сме спокойни. Сега на кого е нужно да знае колко кв.м. е коридорът ми? Е, поне не ни питат какъв тип е ключалката на външната врата и има ли постоянно човек вкъщи:))))))

47

галактика

преди 13 години

Мисля, че това преброяване изобщо няма смисъл, тъй като няма да е точно ---- Имам предвид особеностите около новородените и починалите, както и това, че данни за данъците няма да се изискват ---- Та то плащането на данъци у нас е най-важният проблем

46

bncypT

преди 13 години

Шъ ни преброяват кът' овце. Това обеснява защо вечер кат си легна ми е по-лесно да заспя като броя хора :Р

45

ха ха

преди 13 години

Повечето хора тук са мнооого зле!!! Навсякъде се прави преброяване на населението, какво хленчите! Аре Всите Българи заедно ;)

44

az

преди 13 години

Какво ще ни преброяват?!? Имат абсолютно всички наши данни! Да се разработят малко чиновниците и да си ги систематизират!

43

Анонимен

преди 13 години

мирисъл си ни ги? :O:O:O :D:D:D:D: