76

Amenhotep

преди 13 години

81 И като им се обадим какво? Ще вземат да спрат да лапат пари от Шорош и да правят мръсно на България ли?

75

До pashata

преди 13 години

Ами ако се почувствам утре марсианец и кажа, че ме дискриминирата щото не мога да си уча майчиния марсиански свободно и няма марсиански новини по ТВ. Ко прайм тогава ? Айде малко реализъм и историчност по отношение на народностите да има , че инъче става мазало....

74

Хайде да ви видия...

преди 13 години

Ако бяхме нормална държава вече щеше да има спонтанен протестен минитнг пред офиса на БХК. Ама нали сме мишки...можем само да драскаме по форумите. Мога да се обзаложа, че никой няма да звънне на телефоните, които дадох по-долу, за да изрази открито мнението си по въпроса!

73

Amenhotep

преди 13 години

77Как така "вътрешните работи на БЮРМ" взеха че се появиха на територията на Република България?

72

Amenhotep

преди 13 години

Не забравяйте, че точно тия марионетки на Шорош и Коминтерна подкрепиха "Митът Батак"! Не забравяйте че точно тая марионетка на Шорош и коминтерна парадираше заедно с извратените на Гей-парада в София! Не забравяйте, че точно тия марионетки на Шорош и Коминтерна НИКОГА не са се застъпвали за нито един етнически българин!

71

Samo minavam

преди 13 години

Този ***,как ще обясни колоните с бежанци от Македония,преди105г.Дали има кърпа да избърше сълзите на вдовиците.Дали е обиколил гробовете на воиниците и на тези които са били опявани живи,преди битка.Пичка му матерна,че се е пръкнало такова продажно ***,на тази земя.

70

pa6ata

преди 13 години

4ovek e takyv,kakyvto se 4uvstva.Prestanete da se me6ite vyv vatre6nite raboti na makedonia,za6toto gokato turciq go praviv balgariq,revete kato stari vodvici.

69

Доника Пеева

преди 13 години

А българите в Македония не са подложени явно на репресии...Естествено,че не могат да се признаят за малцинство,защото не са.Те са си българи и не виждам за какво трябва да им се признават глупостите.Ако това стане сякаш демонстративно да се откажем от земята си и историята си...това,че са *** шилета им е проблемът,не друго....

68

Анонимен

преди 13 години

Пфф, обръща ми се стомахът като му погледна комунистическата мутра на този ***.

67

jdfu

преди 13 години

Господина трябва да се застъпи със същите аргументи и за правата на "Ал кайда",която тероризира целия свят!!Защото не е тайна,че ,когато претендират,че са първообраза на Гърция и България,македонските сепаратисти си служат не с исторически факти,признати от Европа,а с факти "известни само на тях"!Това е вид тероризъм,защото се "бори"за отцепване на територии,и национална история от други утвърдени европейски държави,и от това страдат ,не сепаратистите ,а народите!Господи...прости му!

66

Българин в Македония

преди 13 години

Владимир Пере е журналист-пенсионер от Скопие, който от години се занимава с българския въпрос в Македония. За себе си казва, че е сред първите македонци, които са получили български паспорт и че открай време ратува за разрешаването на българския въпрос в републиката. Той вече двайсет години живее с двойно гражданство, но е недоволен от начина, по който македонските власти се отнасят към него като човек с официално заявена българска идентичност.Който се чувства българин, е враг!"Днес в Македония най-срамното нещо е да кажеш, че си българин. Българин в Македония означава човек, подложен на преследване, контролиран от Държавна сигурност, човек, който у другите веднага поражда съмнението, че работи срещу държавата Македония и срещу македонската нация", казва Пере.Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: 50.000 македонци са с български паспортСпоред последното преброяване, в Македония живеят около 1.600 официално декларирани българи. Тази цифра е нереалистична, най-малкото като се има предвид, че 50.000 граждани притежават български паспорт, а според някои данни поне още толкова са в процедура и чакат официална София да им даде гражданство. Въпреки всичко това, освен едно сдружение, македонските българи нямат нито своя политическа партия, нито телевизия, която излъчва програма на български език. Основният проблем, според Пере, е недемократичното отношение към българите в Македония: "Има страх у хората да членуват в български организации, а държавата няма никакъв интерес да допуска създаването на български сдружения. Държавата е склонна да създаде три албански и две сръбски партии, въпреки че сърбите според преброяването са 40.000. А тогава 50.000 македонци с български паспорт, и още 100.000, които чакат за българско гражданство - защо те не могат да създадат българска партия? Защото властите не го искат! Защото българската партия ще се позове на българските традиции на този народ. Ние, македонските българи, не сме миналото, което трябва да се разчисти, ние сме традицията. Тежкото минало, което трябва да се разчисти, е комунистическото минало. Ако Македония разчисти него и престане да гледа

65

юнака

преди 13 години

тоя *** да отива да прави *** на шиптарите,маяйка му да *** ,*** смотан.

64

Бай Стефан

преди 13 години

Мръсното му БХК ***, той ще ми каже какъв съм.

63

Петров

преди 13 години

БХК се оказаха достойни продължители на Коминтерна, с чеито решение бе "съдадена" т. нар. "македонска нация". На Кънев трябва да бъде потърсена наказателна отговорност за системните обиди и целенасочени атаки срещу българщината.

62

Обективен

преди 13 години

187 000 бяха, когато Коминтерна и др. Сталин искаха да има македонци.

61

Amenhotep

преди 13 години

Ако дадат пари на БХК да защитават педофилите и канибалите - те ще ги защитават!

60

bg

преди 13 години

do # 61-tribunala v Haga se rukovodi ot sushtite gnusni gubreta kato vuprosnoto gnusno gubre.

59

:))

преди 13 години

БХК кога ги пуснаха от психиатрията ?

58

Amenhotep

преди 13 години

Кънев, българомразецо хомосексуален, не се ли задави от парите дето ти праща Шорош да плюскаш и да правиш мръсотии за България? *** си ти, национален предател, радетел на Сатаната и Иванчо Хаджипанчович 2! БХК, БЪЛГАРИЯ ВИ МРАЗИ!

57

bg

преди 13 години

do # 40-ne te razbrah.Da ne bi da kazvash 4e sataninskoto otvrashtenie Emil Koen e umrelo?