57

Анонимен

преди 13 години

Виждам само една *** с неадекватно образование - богослов.Зад добрите паравани - патриотизъм, се крият най-гнусните лица. В България това е почти закон.

56

до 31

преди 13 години

Щом си решил самоубивай се. Един трудно мислещ по малко.

55

УФСЪ

преди 13 години

КОЙТО ЕДИН ПЪТ Е ПРЕДВАЛ, ЩО ГО ПРАВИ ВИНАГИ!!!А ТА КА !!

54

Софиянец

преди 13 години

do bg:...айде мойто момче, бързо към Испания, че почва сезона на земеделската продукция. Тук нямаме нужда от теб. Подкрепяй си Боко и никога, ама никога не се връщай, че заради един като теб, коефициента на интелигентност на нацията пада 10%. Както и всички, които подкрепят Боко, ВЪПРЕКИ РЕАЛНОСТТА ОТ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ, било като глав. сек., било като кмет, и сега като Министър. Писна ми да ни мислят за *** нация заради необразовани ***!!!

53

Анонимен

преди 13 години

Не били ДПС............ХА-ХА-ХАМного ви се иска НО НЕ МОЖЕТЕ да сте ДПС.ДПС имаха претенции,вие сте се навели и се държите за палците а отзад ви помпат.ДПС знаеха какво искат а вие сте свидетели на събитията.ДПС се продаваха .....НО СКЪПО а вие за два ресторанта на летището и безплатниекскурзиики по света сте готови да правите дудуци от сутрин до вечер!!!Ето това сте вие А-ТАКА.

52

Анонимен

преди 13 години

БИСЕРОВ МАЙ ЗАБРАВИ ТИРОВЕТЕ С МЕСО

51

Анонимен

преди 13 години

Па да вземат и ДПС да си вдигнат цената и да покажат подкрепата си за ГЕРБ!

50

Анонимен

преди 13 години

Сутринта една ми приказва за световната финансова криза... А в България та е икономическа криза ! Тези от ГЕРБ ни въвлякоха в ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ! Нашето няма нищо общо със световната финонсова криза, на запад отдавна подминаха кризата и вече я забравиха.

49

Анонимен

преди 13 години

ЕДИНСТВЕНОТО РАЗУМНО КОЕТО ПРЕДЛАГА МАРТИН Е ВСИЧКИ ОТ ТРОЙНАТА КОЯЛИЦИЯ Д А БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ ОТ ПОСТОВЕ - КОЕТО Е НАЙ НОРМАЛНО ДА БЕШЕ СТАНАЛО ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНА ,ТОВА БЕШЕ КОЕТО ХОРАТА СЕ ЯДОСВАХА,ЗАЩО СЪЩИТЕ СА ВСЕ ОЩЕ ПО МЕСТАТА

48

Nerealen

преди 13 години

44 дилемата не е Боко или Алексей, а по-скоро цялата *** с тях двамата да чукат чакъл някъде и да дойдат изцяло нови хора или едни мутри да се борят с други мутри!!

47

kgfh

преди 13 години

Христо Бисеров е дьонме. Той за мен е родоотстъпник. Край по въпроса.

46

Анонимен

преди 13 години

Оф отг. не работи :До I.H. Как ще помогне краденето на Костов на българия точно в този момент? Сега колко крадът не е ли само ГЕРБ?

45

Анонимен

преди 13 години

Сините на какво са ? Като решиха да са опозиция ми ставаха симпатични, но се оказа, че са едни въртиопашки и май няма как да спечелят моето доверие в предстоящите предсрочни избори.

44

1234

преди 13 години

почна пазарлъка! боко, вади бухалката, бате, ти така си свикнал. сложно е за теб преговаряш

43

Анонимен

преди 13 години

ДИЛЕМАТА Е БОЙКО ИЛИ АЛЕКСЕЙ ? ТОВА Е ,ПРАВЕТЕ ИЗБОРА САМИ

42

Анонимен

преди 13 години

това как ще помогне на БГ ?????

41

Анонимен

преди 13 години

1995-2000 политиците бяха същите утрепаняци от село както и настоящитено ТОГАВА БЕ НЕМИСЛИМО такъв *** като Болен да участва във властта.Вярно е че Жоржета Ганчева на едни избори взе доста гласове(това беше първият сигнал че ненормалник може да бъде избран в Бг) но въпреки всичкоси бе инцидент.По онова време Болен се изживяваше като фашист и говореше простотии по разни долнопробни кабеларки.Естествено никой не му обръщаше внимание.Но ето че електората толкова углупя че го ВКАРАХА ВЪВ В

40

28

преди 13 години

Мартин Димитров - да бъдат освободени всички агенти на ДС в правителствотоАко добавиш и в държавната администрация и ти изпълнят искането, кой ще остане?

39

X

преди 13 години

Чакаме да мине вота на доверие който е ясен и един селянин с каскет да занесе ново писмо в галерия това е новия политически ред

38

ГНИЛА ТИКВА

преди 13 години

БОЙКО НАСАДИ ВОЛЕН НА ПАЧИ ЯЙЦА.С ВОТА НА ДОВЕРИЕ, ВОЛЕН ПУБЛИЧНО ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИ ВСИЧКИ ПРОВАЛИ НА БОЙКО КАКТО И САМИЯ ПРОВАЛ БОЙКО ОТ КОЕТО ПАРТИЯ АТАКА ЩЕ ИЗГУБИ НАД ПОЛОВИНАТА СИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ И Е МНОГО ВЕРОЯТНО ДА НЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ОТНОВО.ДОСЕГА АТАКА ВЪПРЕКИ ПОДКРЕПАТА ЗА ЗАКОНИТЕ ТЯ БЕШЕ ЗАБУЛЕНА В СЯНКА. СЕГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ :DБРАВО БОЙКО