74

bg

преди 13 години

toe si e kupil diplomata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE PUSCHAT V KABINETITE

73

ЕМИГРАНТ

преди 13 години

ДА ОТИВА МАДЖУНОВ НА РАБОТА В ЛИБИЯ ДОКАТО СА МУ ОТНЕТИ ПРАВАТА ТУК

72

Абе

преди 13 години

Доц.Коруков така ревностно защитаваше некадърника преди 2 дни в Здравей България,че силно се съмнявам да чуе и разбере това,което му казваш!Отврати ме неговото безпардонно безочие,с което неглижираше гафовете на мерзавеца пиян!

71

Уууууууууу

преди 13 години

Заколете го бе, какво чакате? Заколете го, теглете му ножа...малеееееее....*** и ***. Айде бе, роднините, какво чакате? Пълни мишки всички. Това в Щатите ако беше сигурно щяха да му пръснат на тоя *** черепа с Колта. Уууууууу, скапан, робски народ.

70

либия

преди 13 години

НЕКА ВСИЧКИ СИ СПОМНИМ КАКВО ИЗЖИВЯХА НАШИТЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ В ЛИБИЯ А ТУК КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ С ПЕРЦЕ ГО ГАЛЯТ ТОЯ ДОКТОР СРАМ ЗА ВСИЧКИ НАС НЕКА МАДЖУНОВ СИ ПОГОВОРИ МАЛКО СЪС ЗДРАВКО ВАЛЯ

69

Анонимен

преди 13 години

Има добри лекари има и лоши лекари. Ако се докаже, че този е немърлив лекар, който гледа на пациентите като на животни, а не като на хора, значи трябва да му се отнемат правата, най-малкото. Дали ще има затвор зависи от това дали и преди е поставял хора под опасност, заради мързела си или не.

68

MURDOC

преди 13 години

Към близките само да кажа че справедливост няма да получат. Докторът най вероятно ще му бъде наложено '' най -строгото" "наказание"- глоба в размер на една заплата и временно лишаване да практикува . Много съжалявам ,че казвам това ,но така е в България .

67

Анонимен

преди 13 години

До директорът на ИСУЛ доц. д-р Бойко КоруковДокторе за такива грешки на лекари се лежи в затвора а на такивадиректори се налагат санкции за стотици хиляди в нормалните държави.

66

Съни

преди 13 години

Наистина трагедията е много голяма! Явно - някой е сгрешил! Не може от едни сливици да ни *** децата - здрави и читави! НЩом този доктор е наказани и само той, явно че е допуснал някакви грешки, довели до смърта на момиченцето! И питам се аз: Не е ли малко - малко това наказанийце?! И дали няма да си остане само с него??? А сега за 1 година ще почиракува в някоя близка държава, докато тук адвокатите му го "оправят"! Жалко за детето! Жалко за родителите! А виновните-ТОВА СМЕ НИЕ! ЗАЩОТО СМЕ РАЯ!

65

anonimen

преди 13 години

да му се отнемат и имущедтвата на този мародер.21279

64

Делян

преди 13 години

Аз съм съгласен да го направим това. Ако си доктор даже може да те метнем първи на аутодафето.

63

444

преди 13 години

дано итеб те лекуват такива доктори некъдърници

62

Вече

преди 13 години

Съобщиха,че са отнети вече лекарските права на този алкохолик!

61

Мики1

преди 13 години

До 53 18.Аз лично съм преживял лична трагедия вследствие лекарска грешка/гордост/. Така, че мисля ,че не ЖЕЛАЕТЕ ДА СТЕ НА МОЕ и на родителите на Гери място. Това е като глас в пуститя. Нека си кажат всичко .Не виждате ли,че и само пред камерите да стоят тоя на нищо съществено няма да го осъдят бе? Пак ще се случи това с някой друг. НЕКА ГОВОРЯТ .НЕКА СЕ СТРЕСНАТ МАЛКО МЕДИЦИ.

60

Анонимен

преди 13 години

Ако живеехме няколко хиляди километра по на югоизток от тук, за такова престъпление, този *** щеше да вее крачка набит на кол пред входа на ИСУЛ

59

Анонимен

преди 13 години

защо се занимавате въобще със тази психичноболна

58

до 53 от 46

преди 13 години

Само,че аз искам да знам и като и ная-малко усетя пренебрежение или изпитам недоверие към съответния лекар има и други..Много е важно доверието между пациент и лекар..А не лекарите масово да страдат от БОЖЕСТВЕН КОМПЛЕКС

57

Анонимен

преди 13 години

не мога да павярвам че БЪЛГАРИЯ заприлича на това което е в момента направо не сринаха в земята и министри и депутати и лекари и адвокати и съдии съсипаха бавно но сигурно хубавия български народ мъчно ми еЗА БЪЛГАРИЯ опомнете господа властимащи

56

Съни

преди 13 години

Госпожа Игнатова! И вчера и днес Вие много упорито защитавате този "доктор"! Може би си имате лични причини за това, но по този начин се изправяте срещу Обществото и неговото мнение

55

Аз

преди 13 години

Всеки в България е наясно, че ако тръгне да наказва лекар по съдебен път, няма да постигне нищо. Както вече много хора казаха, гарван гарвану око не вади. Единственият шанс за тези родители да постигнат някаква справедливост е, да направят случая широко обществено достояние. По този начин, дори да не бъде осъден този "лекар", поне ще бъдат предупредени други родители, за да не се повтори тяхното нещастие. За мен това е правилната реакция. Реакция, която показва добре развито обществено съзнание.