100

Анонимен

преди 13 години

Ясно, значи се оказа че всичко е вярно

99

Д-р Хаусов

преди 13 години

Ало, физкултурника! Ти едно изречение с нормален словоред и смисъл не можеш да съставиш бе! Плямпаш насам-натам едни и същи глупости натикани в една и съща схема, но в това няма нищо неестествено разбира се. То, за да си министър на вътрешните работи освен всичко което ти липсва трябва и акъл, но той най-много ти липсва...да не кажа че отсъства изцяло. Законно било всичко. Та ти в прав текст ни признаваш, че или ни управлява правителство от престъпници, или тарторът му е престъпник!

98

Анонимен

преди 13 години

Г ерберитеЕ **хаР епубликата иБ ългарите

97

възмутен

преди 13 години

Този е такъв наглец, че нямам думи! Не мога да го гледам, нито пък да му слушам глупостите! Всичко,което се изнесе по негов адрес,се оказа вярно!Затънал е до шия,а той се изтъпанчва пред цялата нация и продължава да се прави на честната калудка!Наглост,дебелоочие и без капка съвест и морал!За пореден път се доказва,че трудно се пуска държавната хранилка!За пореден път се доказва,че прокуратура и НАП са адвокати на "силните за деня", въпреки доказаните им престъпления,съгласно законите на странат

96

Дени

преди 13 години

"Въоръжен с автомат .........""Опряха нож в гърлото на жена заради 100 лв""В България броят на обвиненията за корупция по високите етажи се е увеличил, докато в Румъния прокуратурата за борба с корупцията функционира "по убедителен начин", според Брюксел."Ето това са новините ,които показват истинското състояние на Бг ,а не празните им приказки на тези и вечните оправдания ..........Нямало престъпност , борим се ,да. Ама срещу ..себе си и своите министри ...

95

Мутра=Крадец

преди 13 години

Крадци, ***, Неуки и Бездарни = Министерски ***

94

wiktor

преди 13 години

Какво лаете пак срещу подслушването бе?! Как иначе да се изловят червените крадци, които и до днес продължават с простотиите си?

93

Анонимен

преди 13 години

А на 6-те апартамента, и къшата в село Шума? Кога ще се проверят те, колко пари Цветанов е откраднал за тях? Така и не каза Цецо Консултанта кого е консултирал с диплпмата си от ВИФ, коя фирма му е дала/подарила 50000 лева? Как е купил апартамент в Изток 2008 г, на цена наполовина от паразните - 600е/м2. Това значи , че фирмата продавач го е подкупила с 150 000 лева !? Тези въпроси ме интересуват мен !

92

EVA

преди 13 години

Извинявам се на всички граждани на тази страна, че гласувах за тези некадърници от ГЕРБ !

91

познавач

преди 13 години

Тоя пич има всички данни да е милиционер - *** и нагъл!

90

Анонимен

преди 13 години

- Цецко слуша ли Веско Маринов? - не, той го подслушва.

89

Калина Илиева

преди 13 години

Единствено ГЕРБерите са антикомунисти, сирч честни

88

Анонимен

преди 13 години

Пичове:)Тази всичката помия отдолу е написана от максимум 3 човека:)Платени драскачи.Те хората им свикнаха и вече не влизат тук:)Пишат си и плюват сами:)

87

Анонимен

преди 13 години

А Танов според теб от Марс ли дойде или от БКП. Сега тиквеничетата остава да ме убеждавате, че и в ДС бъка от антикомунисти.Смешници.

86

Анонимен

преди 13 години

Алоооооуууу... Цецо Апартаменто... значи 1,8 милиона българи миналата година са били прстъпници с престъпления за поме 5 г. затвор... е нема толкова наглост като твоята просто...

85

Конфуций

преди 13 години

Да си *** и грозен не е престъпление...Да си *** и грозен министър не е престъпление...Да назначиш *** и грозен за министър не е престпление...Престъпление е на избори да гласуваш за тези, които назначават *** и грозни министри...

84

Анонимен

преди 13 години

Тоя тип, дето БГ с подслушвания тресе, предлагам да го прекръстим на Цв. Цв. СеРеСе!!!

83

Комунист=крадец

преди 13 години

Цветанов гони червените крадци,червените крадци лаят по Цветанов.Комунист=крадец

82

Бореца

преди 13 години

Ех боже що не слезеш на Земята и да си прибереш вересиите дето си ги оставил да ни управляват поне да беше им налял малко акъл ама то пък как да му го налееш като няма къде а и в празни кратуни какво да налееш!Защо все ни се случва когато е необходимо да се вземат важи решения все *** си избираме и ако това е късмет здраве му кажи!Сега когато еврозоната има голяма опасност да се разпадне нас отново ни управляват дилетанти и лаици!Защо така бе Господи че сме неверници вярно е ама докога така?

81

ъ

преди 13 години

Цялата държава се подслушва от 1944та, в последните 20 години също - просто не беше законно но се правеше. Сега като го направиха законно и всички червени *** наскочиха да защитават правата, които те самите потъпкваха докат бяха на власт. Аз съм против поголовното подслушване, но обективно погледнато сегашните просто узаконяват нещо, което така или иначе се правеше нон-стоп последните 20 години!