Добре, че ми казаха аз не знаех. Естествено наказани няма да има или,ако има ще е символично. Само дразнят народа.
да го пишат като заплаха за националната сигурност.все пак тровят народа и брутални наказания да има.
Отнемане на лиценза и съд за всичките тия! Ако трябва - и браншовата организацийка да се разпусне. По-добре без диетични храни, отколкото да ни пробутват скъпи и отровни ***!
"Едно време прабаба ми ставала рано ,замесвала хляб,правела закуска и изпращала децата на училище...а сега баба ми не може да стане докато аз се върна от училище... "Ако искаш да видиш баба си будна - запиши вечерно училище!
sega nezaisimi eksperti ste "dokajat" 4e hliaba e v standartite ,a vidite li tezi ot gerb otkloniavat vnimanieto.
Едно време прабаба ми ставала рано ,замесвала хляб,правела закуска и изпращала децата на училище...а сега баба ми не може да стане докато аз се върна от училище...
до 19Да обаче и брашното не отговаря на стандартите.Как да си правиш като няма качествен матерял?
Никъде в статията не прочетох каква наказателна отговорност носят извършителите. Или това просто е ненужно, защотото те ще писнат, че взетите проби са подправени, ще изпратят нови такива в "независими" западни лаборатории и ще се установи, че всичко е в норма?Вече не знам какво да си купувам. Виждал съм хляб, чиито етикет твърди, че е произведен в същия ден, а през опаковката ясно се вижда, че е хванал мухъл... Супермаркетите лъжат, производителите лъжат, а цените само растат ли, растат.
Абе нито е евтино, нито е диетично, ако го правиш както трябва. Например пълнозърнестия хляб (от 1850) за 700 грама се слагат две лъжици (поне) захар, една (поне) сол и поне 50 грама масло. Ако се направите на здравословни и сложите например само 350 грама брашно и добавите 50 грама пшеничени трици (то и в тестото си има, но са сравнително малко) резултатът е с драматично по-лош вкус от класическата рецепта и не втасва като света. Имам си домашна пекарна, до болка са ми познати тия проблеми.
За саламите и сиренето има подробно изписан състав на етикета, който отговаря на съдържанието в тях.Дори и влаганите добавки се отразяват! Всички месопреработвателни фирми си пишат реалния състав за разлика от хлебарите! Но там са неконтролируеми-толкова много са нерегламентирани и се покриват! Да не говорим в какви каси се поставя хляба- от мръсни най -мръсни! Къде им е контрола... от ХЕИ Лошооо... За какво взимат заплати!
ако знаете как се прави такив хляб никога няма да си го купувате-оцветители,трици-една строителна каска за един казан ,брашно,сол,подобрител и вода.Така се прави диетичен хльяб
Контрола трябва да е от РИОКОЗ/ХЕИ, но те горките са толкава неграмотни. Трябва да си гледат само тоалетните както е в Европа!
Диетичният хляб на пазара няма нищо общо с наименованието си