20

222222

преди 13 години

Най-после на прав път. Просто ми олекна. Ура.

19

ГЕРБ

преди 13 години

На крачка от пропастта...да направим решаващата крачка, ура другари

18

Анонимен

преди 13 години

Да не би да твърдиш, че с правителство от Сер-гейовци, Догановци, Масларки, Овчарковци и мадридски крадци и ДС агенти като Гоце ще бъдем по-добре приети в ЕС? Наглеци, след като съсипаха и ограбиха България, пречат, организират стачки и бунтова само и само да се докопат отново до властта и да продължат безпроблемно да крадат. Толкова нямат срам, че изведоха деца от детската градина да протестират. Заради собственото им обогатяване са готови да свалят правителството и да затрият България.

17

Червената помия

преди 13 години

Нашия мъдър народ има една поговорка-"Пикаят му на лицето, а той казва-Дъжд вали!" Не се сещам за по-подходяща в момента.

16

Цецко

преди 13 години

ехаа, поредното правителство на "прав път"...

15

до 9

преди 13 години

писмото няма да го видим,защото там пише,че Тиквата е пълен ***,но ще се справи.

14

Гражданин за EРБ

преди 13 години

ЕК: "Имате 6 % усвояване на еврофондовете към момента"Министър на Свинаря Ивайло от Банкя: "На прав път сте, казват ни от Брюксел"Тоест ако при средна работна заплата за страната 500 лв, ти вземаш цели 6% или 30лв - ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ НА ПРАВ ПЪТ!!!Евала на такова разбиране!!!п.п. Споко, още 2 години мандат им остава на *** МИЛИЦИОНЕРИ.

13

Анонимен

преди 13 години

В писмото ясно пише ,че ЕС е разтревожен от ниския процент на усвоени средства.А какво каза министърчето е без значение

12

кн

преди 13 години

По повод днешното решение ( 20 01 2010 г. ) на общото събрание на акционерите на БФБ-София, министърът на финасите Симеон Дянков заяви: Приветствам тази промяна! Вярвам, че тя ще допринесе за положителни промени в работата на Българската фондова борса и ще спомогне тя да заеме полагащото й се дастойно място на европейския пазар. Уверен съм, че новият управленски екип ще направи БФБ регионален лидер, който ще е притегателен център за чуждестранни и местни инвеститори.Резултат след прмяната - SOFIX индекс : спад от 433,52 на 370,92 на 27 12 2010 г. или с 62,60 пункта, т.е. с около 15 %. Защо се направиха промените??? Да дойдат нашите хора!!! Ашколсун

11

17000 000 евро

преди 13 години

Прав път найсен...стига с тоя ЕС,там сме само по документи.А до колкото Калина работата там мирише яко на корупция и пачки под масата,тя май е разкрила чка далавера,и сега и вадят кирливите ризи.. ако е виновна що тогава не е съдят.

10

Shark

преди 13 години

На прав път сте, ама ще има да чакате за Шенген - това казаха от ЕС.

9

крив макарон

преди 13 години

Дончев: На прав път сте, казват ни от Брюксел. С това "правителство" ще видите Шенген през крив макарон!

8

Анонимен

преди 13 години

Те не са с теб ,те са за себе си.А ти ще си гладуваш до откат и ще избираш все нови и нови спасители .Избирзтел ,най вероятно си гласувал и за царя и за неговите 800 дни .

7

Анонимен

преди 13 години

ааааааа бързо я поправихте.добри журналисти

6

Анонимен

преди 13 години

журналята,поправете си грешката в заглавието.

5

wiktor

преди 13 години

Браво Томи, с вас сме! Действайте :)

4

!

преди 13 години

по странен начин тълкуват нещата т.нар. "управляващи"!

3

Анонимен

преди 13 години

"На прав път сте, просто работете по-бързо" - това важи още от 10.11.1989. Проблема е, че политиците само имитират работа. Истинските им цели са лично и на приятелите им обогатяване. Ако някой мислеше за будещето на България комунистите трябваше отдавна да са в затвора, ДПС-то да се забрани, на турчулята и *** да им стане ясно, че не са със специални привилегии.

2

Анонимен

преди 13 години

От толкова много самохвалство ще вземат да забравят че всъщност нищо не са направили в полза на народа!

1

Българин

преди 13 години

А според мен казват "Циганистанци, не ви искаме !!!"