73

до 90

преди 13 години

Е как ти дефинираш "състезателен" спорт в това че борбата няма нокдауни ли?И има ли спорт който да не е "състезателен" щом има други участници?!

72

Анонимен

преди 13 години

По пет на нож братя :)

71

Не габровец

преди 13 години

Вие и на боя сте стиснати , ще ни останат май само обещанията !

70

до 90

преди 13 години

Верно ли кое не е "състезателен" спорт бе момче я го дефинирай???

69

Лясковец

преди 13 години

За случая сигурно има някаквя вина независимо на кого е.Нахални,недорасли,ком-плексари,невъзпитани,напиват се и се самазабравят.За такива баба казваше:"Който не може да се къпи да не се съблича".На всички във форума Честито Рождество Христово и весела нова година.Бъдете живи и здрави!

68

ппп

преди 13 години

Значи - масово се сбивам, ръгам няколко пъти с нож някого, след това нарязвам съпартийците му, бягам, крия се на таван около половин час докато ме намери полицията, разбира се, оказвам им съпротива и забравям да хвърля трите грама дрогата!?Браво! Повярвах ви уважаеми разследващи органи ;)

67

Анонимен

преди 13 години

puu

66

Анонимен

преди 13 години

Разбира се с нож в ръка всеки е силен и велик :-)) за това хубостикът сега ще го лежи жалко само за нашето момче.

65

бЕдНяК

преди 13 години

И да ми слагат минуси все тая. Тъжното е, че не разбирате за какво иде реч, а това доказва още по-силно, че няма оправия, ако продължаваме така. Ценностите са повредени. Това казвам.

64

добричлия

преди 13 години

да, излезе още една новина за наръгана семейство снощи. Наистина проблема е в характера на нацията ни а не в конкретния случай

63

Спокоен

преди 13 години

Хора, прочетете закона. Ако човек почувства заплаха за здравето и живота си, закона е категоричен, че е допустимо да се ползва първото ти попаднало средство за защита под ръка. Били са в кръчма. Не знаем какъв е ножа. Може да е такъв за пържоли ...

62

бакал

преди 13 години

Метафора знаеш ли какво е? Ако нарека някого ***, това означава, че е домашно животно, отглеждано за работа, за храна, за добиване на различни продукти мляко, кожа и др. ли?Нивото на коментиращите в тоя форум пада главоломно...

61

Смешен охранител

преди 13 години

Смешен, смешен - ама `шампиона` се оказа наакан. И още четирима около него :-)))Ти се замисли що да шампион е, че да скачат пет към един. Пу*ка е това, не е даже и мъж, а да не говорим за шампион.

60

Анонимен

преди 13 години

в крайна сметка има си съд,да му шибнат 10 години затвор за опит за непредумишлено убийство и след 10 години като излезе от затвора няма да иска да поглежда нож,камо ли да го носи в дискотека.

59

tktenev

преди 13 години

Тези *** борци така и не разбраха ,че вече не сме 90-те години на миналия век.Гаранция ,че компанията на борците е предизвикала сбиването.Обаче и с нищо не оправдавам онзи с ножа.

58

бЕдНяК

преди 13 години

Нашето племе със сигурност не иска да имаме нормална държава. Здравите момчета да се привлекат на работа към МВР примерно с 3000 лв. заплата. Които останат бабаити ги прибират с качулките и готово. Но това няма да се случи. Лошо и за народа и за разбойниците, защото накрая няма да останат българи, на които да си придават фасоните. Бъркотията ни е в ДНК-то за съжаление.

57

ВАНКО

преди 13 години

АКО СТАНКА ЗЛАТЕВА БЕШЕ ***,АКО СТОИЧКОВ БЕШЕ СЪЩО *** КАКВО СЛЕДВА?ЧОВЕК ДА ЗАЩИТАВА ЖИВОТА СИ ОЗНАЧАВА ЧЕ ЖИВЕЕМ В АФРИКА.ЖАЛКО АДСКИ МНОГО ЗЛОБА В ХОРАТА.

56

до 59

преди 13 години

Мога да говоря за хората занимаващи се с бойни спортове,не ти говоря за някоя еднодневка дето днес е в залата утре се бие в дискотеката,а за хора израстнали с дисциплината и контрола,който спорта дава.Такъв човек безспорно е Михаил щом се е качил до световния връх и не си го представям да участва в селски мелета с разни смешни охранители.

55

Животното

преди 13 години

Въх, къде видя животно да носи оръжие бе павиан ? :-))) Ти наистина си мега-кух :-))

54

Анонимен

преди 13 години

Точно на празник *** СЕ РАЗВИХРЯТ.