43

Анонимен

преди 13 години

Само като видите кой е срещу спец.съда може да разберете кои ще бъдат първите му клиенти ...

42

Анонимен

преди 13 години

Еми кой...нали се взимаха подкупи на корем по тяхно време

41

ДЕЯН -БКП-то

преди 13 години

КОМУНИСТЧЕ СИ ТИ .....

40

Анонимен

преди 13 години

Прокурор, какво знаеш пък ти ? Ти имаш ли идея за какви рекети ставаше въпрос по времето на тройната коалиция ? Инспектори на НАП мен лично ме изнудваха с подкупи, като ми блокират фирмената дейност, непризнавайки десетолетните ни европейски партньори, защото "не излизали в системата им". Блокират ни всичко и като не можеш да си платиш заплатите, да издадеш фактури или да работиш с ДДС и гледай колко бързо си плащахме рекета !Това след навлизането на ГЕРБ не ни се е случвало повече !

39

Деян

преди 13 години

коко, абе научи се ако ще пишеш от мое име да ползваш големи букви в началото на името, или обратно в първи клас!

38

коко

преди 13 години

А ти кой си бе ЧЕРВЕН ПРИЯТЕЛ С ТЕБЕ,че да казваш кой да се обажда и кой не ....а ЧЕРВЕНУШКО КОЙ СИ ТИ???? ДЕЯН ТАКА ЛИ?????

37

Анонимен

преди 13 години

Сега остава и съдиите да не са като тези,които нямат 1 осъден за 10 години...

36

деян

преди 13 години

и ти ли бе прокуроре защитаваш БКП-бсп

35

Деян

преди 13 години

Човек който си пише собственото име с малка буква изобщо е по-добре да не се обажда!

34

Prokurora

преди 13 години

Tova koeto se pravi e s edna cel, da se sudqt neudobnite i nesuglasnite, a nai-ve4e tezi koito ne iskat da pla6tat i predavat dobrovolno biznesite si!!! I tuk glupacite pi6at, krai na tova - krai na onova!No kakto kazva naroda -"Koito kopae grob drugi mu sam pada v nego"! Edin den tozi sud 6te sudi Borisov i Cvetanov za prisvoenite milioni, za razruhata na BG,za dovejdaneto na horata do prose6ka toqga.Taka prez Fa6istko e imalo takuv Zakon za Za6tita na Durjavata!Bravo GERB no vinagi ima POSLE!

33

ЗАПАЛКАТА

преди 13 години

,,Истинската причина за създаването на тези съдилища е провалите на правоохранителните органи", каза бившият вътрешен министър и настоящ депутат от БСП Румен Петков."Ха-ха -ха шадраван углу се произнесе СМЯХ

32

коко

преди 13 години

Боце ке разцепи ГОЦЕ....още малко някой- друг месец още,,....АХ ГОЦКО

31

George

преди 13 години

Специалният съд ще замести СГС и САС чиито съдии освен да прибират парите на престъпниците и да ги оправдават, никаква друга работа не вършат. На ред е ВСС - типичен политически орган, в чийто състав влизат съдии от БСП,НДСВ и ДПС на базата на квотен принцип 8:5:3.НДСВ изчезна от политическия хоризонт,царят си замина в Мадрид, но царедворците си останаха във ВСС. БСП и ДПС са в опозиция, но техните маши във Висшия съвет управляват и спъват всеки опит за реформи в правната система.Дано депутатиту на ББ най-после преодолеят своя страх и се справят с тази пасмина; засега са малко,за да не кажа много, страхливи. А СС не трябва да се държи слугински спрямо ВСС. На ход са ББ,ЦЦ и Ц.Цачева.

30

Анонимен

преди 13 години

ГОЦЕ --В ЗАТВОРА

29

коко

преди 13 години

познаваш май Гоце ...познаваш ти червено приятелче

28

Деян

преди 13 години

1945 Народен съд - резултат много невинни осъдени в опит да се разчистят политически сметки2010 Специализиран съд- същият ефектНадявам се да съм лош пророк, но имам навика в голяма част от случаите да познавам!

27

васко

преди 13 години

запомни кокво ти казвам. Те нали и Костов щяха даго съдят и Доган ....Щяха да събарят дворци пък събориха колибите и бунгалата. Мижи да те лажем. На тая демокрация майката и е лъжата. Беше тя като кажеше тато в пандиза там е .

26

2,5

преди 13 години

леле,ще доживеем ли да видим осъден комунист или мафиот,то все тая,едно и също са,поне тук в България,дано не се наложи да си вкарваме съдии от ЕС...

25

arhar

преди 13 години

Свърши се вече с мафията на ДС, която казваше на сегашните си съдии кой да бъде осъден и кой не !Не може бандити, които са извършвали тежки криминални престъпления, вкл. и убийства, да бъдат оневинявани и съдиите на ДС да ни казват, че те не били престъпници, защото не били осъдени от тях !

24

коко

преди 13 години

Гоцей...не остана Гоцей още някой-друг месец и на СЪД...ГОЦЕЙ