83

dany

преди 13 години

gospoda upraviteli ot POMPOROVOzabravete za balgarski turisti na tezi ceni,i tozi beton.pozdravi ot sofiq.

82

бизнесмен

преди 13 години

абе вие какво искате, знаете ли как е в бизнеса, нормални са тези цени, който има пари ще ползва тези услуги

81

an

преди 13 години

TIQ V PAMPATA SA SELSKI TARIKAT4ETA. POD VOLA TELE TARSQT. ISKAT DA DOQT I VOLA. SAMO 4E VOLA NQMA VIME. VOLA IMA EDIN DALAG DUDUK, NA KOQTO MOGAT DA POSVIRQT.

80

а

преди 13 години

До 2008година ходехме на Пампорово.Минарата година бяхме на Чепеларе.Заради навалицата и цените.Сега ще изчакаме 4 години да се нормализират мераците и цените на Зимните курорти и пак ше ходимVще използвам тези 4 години да си изплатя джипа и този на жена ми.Има леееко разминаваме между качество и цена на този вид услуга в България-но то пазара ще го оправи.Пък ако не,ше се ходи навън или на вилата.

79

калейчо

преди 13 години

губят сезона но цени не свалят...пазарна икономика...да влизат банки и съдия-изпълнители..и да описват...та да ги видя догодина...хотели ли?...И ПАЛАТКИ СА ВИ МНОГО....март месец карти по 50 лв на човек за влек...39 евро чартъра до Италия и хем свят хем кефффф...и като дам 23 евра да знам че ще карам и ще ме носят на ръце..

78

Анонимен

преди 13 години

Този бизнес е толкова сериозен, че българските хотелиерчета и идея си нямат. Сега ги тресе манията да си продават хотелите. Т.е. да осребрят откраднатото в брой. Пак не са в час. Не стоплят тези хора и това е. Самоуки са. Жалко, че съсипаха красиви места, като ги нацвъкаха с бетони. Иначе пътя им е ясен. Масови фалити. До сега се вадеха с криенето на обороти и тесли, но това е до време.

77

Holland

преди 13 години

туристи предимно от Англия, Ирландия? Гърция и Турция DA

76

Анонимен

преди 13 години

Абе и песента на мутряците приключва. Казвам мутряци щото по Пампорово, нормални хора с хотели нема. Са чакайте да дойде някой да ви пълни гушичките. Свърши тая пеликачета. А до 5 години, когато снега в БГ ще е лукс, тогава ще пасете кравите.

75

олеле

преди 13 години

Българи и икономика, това е все едно евреин миньор! Имаме желязна логика, това с менютата ме уби.

74

до 78

преди 13 години

едно е да си клиент, друго е да казваш кой какъв биснес да има, да го закрива и да ходи да работи на заплата. Нагъл си!

73

Анонимен

преди 13 години

ЩОТО Е МНОГО ЛАПАНИЦА ЗА ТОВА ПРОДАВАТ ХОТЕЛИТЕ ЗА ПО 15 МИЛИОНА ЛЕВА. ХАХХАХАХХАХАХ. КОЙ ЩЕ ИМ ГИ ДАДЕ- НЕЗНАМ :))) МУХААА

72

до 77

преди 13 години

е как така аз кой съмаз съм клиента,беа клиента винаги има правоето виждаш ли,нищо не знаеш за тоя бизнес

71

до 68

преди 13 години

добре де, ти кой си да казваш кой какво да прави, мама ви писна ми от такива като тебе!

70

Анонимен

преди 13 години

Nali ot takiva kato teb izbqgahme, be,naglio!

69

Анонимен

преди 13 години

Едно време когато Луканов раздаде куфарите,всичките тръгнаха да правят хотели.Що?Защото е лесно,бързо,парите са крадени и без това.Аз не съм видял нормален и умен човек да инвестира в хотел.В чужбина хотела е една от най-слабите инвестиции - избива се евентуално след 35 години (ако въобще се избие). Една криза в туризма и край, както стана сега.

68

селко

преди 13 години

Пампорово е било винаги за чужденците.И при комунизма и сега.

67

Анонимен

преди 13 години

това, че ти си разочарован, не значи че всички са разочаровани и че всички хотели са лоши!

66

хотелиер

преди 13 години

Ами да- който се мъчи да прави нещо в тая държава - по- добре да затваря и да бяга в чужбина! 1 000 000 човека вече го направиха! Няма оправия!

65

ценовик

преди 13 години

И тя ли бе? Както и ти??? Не знаех.

64

до хотелиера

преди 13 години

До като не разберете, че се печели от качество на услугата и оборот, а не от високи цени- така ще е, хотелите ви ще са празни! Аз съм разочарован от корортните ни хотели, и за себе си и моето семейство съм решил че повече няма да стъпя там! Ако искаш направи пицата 60 лв!!!