33

Л.Д.

преди 13 години

до анонимен:/до: edno kuni/Приятелю, вазектомия и на двамата родители може да се направи само ако и двамата са мъже. Вярно е, че в съседна Турция продължават опитите, пък и Азис даде своя принос по тематар но все още не съм чул за успешен завършек на такива опити. Ама знае ли човек? Иначе за останалото си прав.

32

!!аман!!

преди 13 години

На мен ми писна да съм редовен платец, а такива мизерници да убиват децата си и да живеят за моя сметка!!! Бас ловя, че са от малцинствата!!!

31

Ножаров

преди 13 години

За такива трябва да има "Екоравновесие". Кастрация,обезпаразитяване и една червена каишка на врата.

30

Анонимен

преди 13 години

Има и още един проблем,точно ненормалници като тези,необразовани,скодоумни,деградирали,създават многочисленно потомство.Утрешният ден ще е по-лош от днешния,в момента растат ,но десетократно по многобройни и също толкова ненормани потомци на такива индивиди.......

29

Анонимен

преди 13 години

Да се изтрепят цялото семейство взаимно! Търтеи гадни

28

УжасТ

преди 13 години

Ако не спрем ***, след 10 години ще видите "Клонираните атакуват" и това ще е края на държавата ни ! 1300 години история - войни, победи, падения и накрая да се оставим на *** !!!

27

рейсист рейсър

преди 13 години

При положение, че дори новородените недоносени *** са толкова корави, че могат да оцелеят цял ден във фризери и кофи за ***, не вярвам, че някаква си цепеница ще утрепе пораснало ***. По-вероятно е да е българче.

26

г

преди 13 години

пише се евти, иначе съгласна съм с теб, анонимнико!

25

---------

преди 13 години

Бойковата чета, вместо да се реди по опашки за телефони да хване да спре помощите над 2-ро дете и *** ще спрат да се клонират. Разплода на тези *** трябва да бъде спрян, защото тук въпроса опира да СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА. Явно сме грешен народ, след като Господ ни праща само напасти - турците, после комунистите, сега ***. Дали ще запазим държавата си? Аз вече се съмнявам !

24

г

преди 13 години

не е ***, българин е този *** бащата

23

Анонимен

преди 13 години

ИСКАМ ЗАКОН :ВСЯКА *** СЛЕД ВТОРО ДЕТЕ ДА И СЕ СЛАГА СПИРАЛА ,БЕЗПЛАТНО ,ТАКА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПО ЕФТИНО НА ДЪРЖАВАТА ,ДА ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ САМО ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ПО ДВЕ ДЕЦА ,ХА ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ

22

Анонимен

преди 13 години

Пияницата *** си е пияница ***, ако ще да е гренландец !

21

Точка

преди 13 години

Тати е българин, мама е ***. Пише го в "blitz.bg". Работата не е 100 % ***.

20

д-р Иванов

преди 13 години

В България има десетки хиляди жени,които искат да родят дете, но не могат по здравословни причини. Ако на бай *** му спрат помощите, с които си избива децата тези пари могат да се насочат за лечение на тези жени и успешно раждане на дете ,което ще бъде отгледано с любов.

19

Анонимен

преди 13 години

Сори ама на мен тази новина ми звучи като: Уличен котарак уби едно котенце! Даже животните са по-грижовни към собственото си потомство! Какво ни занимавате с тия ***! При тях това да си бият децата е ежедневие, просто този път *** малко се е поувлякъл и *** взело, че умряло. Проблемът ще се реши само когато спрат абсолютно всички помощи за тия! Защото е ясно, че парите отиват за алкохол, а не за децата.

18

Анонимен

преди 13 години

Да, така може да стане с нормални хора! Но: 1 *** маса не е нормална, а е *** - задънена улица на еволюцията! 2. Единственият начин да не се плодят е да им се забрани д аимат повече от 2 деца - после вазектомия - и на двамата родители! така е в Китай! само че тука не е Китай и разни Цетелин Кънчевци ще ревнат, че е дискриманция! както и разни Хелзинкски комитети, че и половин Европа!

17

Салахадин

преди 13 години

Колко пъти да го повтарям.В Дания помощи до 2-ро дете.Нали сме Авропата!!!Комунистически социални порядки с капиталистически права и свободи не става!!!

16

vini

преди 13 години

Тази сутрин гледах мизерията в този дом.Съжалявам но не искам моите пари които ми удържат да отиват за алкохол .Парите са за децата.Крайно време е да има закон повече от три деца помощи да не се дават.Къде бяха до сега институциите.

15

анг

преди 13 години

сега ако вземат да арестуват вероятния убиец от бсп ще ревнат 4е било полицейщина.аз предлагам да го поканят на 4аша кафе в мвр и да го разпитат в присъствието на адвокат ,медицински екип , журналисти да следят да не му задават неудобни въпроси.евентуалнит му престой за 24 4аса да бъде в топла килия със баня ,телевизор и безплатен телефон,така де ина4е ще му се нарушат правата.а след това ако виновния даде пари на съда ще си празнува коледа вкъщи.

14

normalen 4ovek

преди 13 години

neka boyko spre pomostite i detskite za vsi4ki sigani i togava ste vidim..