460

Митака

преди 13 години

абе кога правехте групировките с Бай Миле Пашата Маргините Бойко Маджо не обичахте да ви послушват а сега трябва когато вече всичко е заграбено и препраноЛека нощ българиноо!!!

459

фотограф

преди 13 години

Много хубава снимка. Пожарникарят подслушва какво става в тоалетната на Ваньо Танов!

458

Анонимен

преди 13 години

Всичко *** от Гърб, Бкп-то и неговите производни, С-ДС-то, ДПСтурчето, Ндсвцарчето У БЕЛЕНЕ, ЪТЪКА !!!

457

Инквизитор

преди 13 години

А ТИ ГЛАСУВА ЛИ ЗА БОЙКО БОРИСОВ?!АКО ДА, КАКВИ БОЛНИЦИ,КАКВО ЛЕПИЛО,КАКВИ ПЕТ ЛЕВА?!?ТУК СЕ СТРОИ ИНФРАСТРУКТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ЖИВЕЕШ ПО ДОБРЕ СЛЕД КАТО СЕ ПОСТРОЯТ СЛЕД НЕЗНАМ СИ КОЛКО ГОДИНИ!!ХА-ХА ТЕ ТАКА И ПРИ БАЙ ТОШО НИ БАЛАМОСВАХА,ЧЕ СМЕ НА ЕДНА КРАЧКА ОТ БЛАГАТА НА КОМУНИЗЪМА И ЗЕВЗЕЦИТЕ СЕ ЕБАВАХА С ЛАФА "ВСЕ ЗАТУЙ ЛИ СТОИМ РАЗКРАЧЕНИ?".ТАКА ЧЕ, А. МИТКО НАЛЯГАЙ СИ ПАРЦАЛКИТЕ И ТРАЙ ЗА ПО ДОБРИ ВРЕМЕНА!НА ТИ БОЙКО ДЕТО ЩЕ ВИ ОПРАВИ!ХА-ХА-ХА БОЙКО И ЦЕЦО,АЗ СЪМ *** И ГИ ХАРЕСВАМ!

456

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Борисов: Непрекъснат стрес и наблюдение за хората във властта... Стрес и НАБЛЮДЕНИЕ за всички ПОТЕНЦИАЛНИ , бивши и настоящи престъпници, за всички с престъпни намерения и рецидивисти в България , в това число и... ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ на ГЕРБ - които управляват , пишат във форумите или викат: Вива , Боко !!! Т.Е, управляващите да бъдат ПРИРАВНЕНИ с всички КРИМИТА в България ... ))) Това е нов принос във философията и науката за социално управление ... ))

455

Анонимен

преди 13 години

"до нова година да седнат на една маса, ББ,Костов,Станишев и така наречиният цар."И да мине валяк отгоре. Няколко пъти!

454

хан ауспух

преди 13 години

като набримчим голфо, бате, и ремуса ми дрънчи, та ше се откине!

453

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Боже, пристигнали два нови вагона за метрото от Русия - и той ги "открива"..> ) Боко , има два ТИР-а с нови коли на митницата-открий и тях ..После една нова рибарска гемия - в Несебър- чакат те да я откриеш..: ) Когато спечелиш избори-и твоята партия управлява-а там сте единомишленици , най- избраните за момента- от гласоподавателите , и ТЯХ ЛИ СЛЕДИШ ??? И ТЕ ЛИ СА ВРАГОВЕ или НЕГОДНИ да управляват ?? АМИ КАКВО да си мислим тогава за ОПОЗИЦИЯТА или другите партии, щом толкова усърдно следиш СВОИТЕ ??? ТЯХ - какво ?? За Белене ли да се готвят ?? : )))) Параноята на Сталин ли развиваш ??.. )) Значи ГЕРБ не били най- способните , честните , най- подготвените , с най- добрата програма - да УПРАВЛЯВАТ ??? С най- добрите обещания и прочие ... ))) ТЕ ЩЕЛИ да станат "най- добрите" управленци , защото АЗ лично съм разпоредил - да бъдат СЛЕДЕНИ !!!! : ))) *** извратената "мисъл "....:: )))) Най- добрите , честните , способните , БОКО, НЯМА нужда да бъдат следени ..: ) СЛЕДЯТ СЕ , потенциалните престъпници или бившите такива, дали повод да бъдат следени ... ТВОИТЕ ХОРА и ГЕРБ - такива ли са ???.... Един примитив, с много милиони зад гърба си , "таен " агент на руснаците , за разлика от явните агенти - от БСП и Атаката, в малка България , става опасен за цялата държава.. Вече не се знае , докъде може да стигне самозабравил се , недоразвит мозък , с много , 400 милиона зад гърба си.. )))

452

нареждане от хан асп

преди 13 години

до нова година да седнат на една маса, ББ,Костов,Станишев и така наречиният цар.И да решат как да живее БЪЛГАИНАТ като бял ЧОВЕК.

451

агет Митко

преди 13 години

Щом проверявате всичко проверете защо в болницата в Добрич нямат лепило за залепване на рани.Днес внучето ми на две годинки ,което си удари челото и получи рана около един сантиметър поради липса на лепило беше принудено да изтърпи нечовешки болки докато му кърпеха раната с игла и конец все едно ,че сме в началото на миналия век.

450

ei anonimniko

преди 13 години

ti iztrepa molekulite be :на снимката бате Бойко нагледно ни показва че не става зле ами че миреше на зле. Цецо издирва от кое дупе. Федоска се мплантирала в Лукоил като доставчик на Пробан Набутан, а Цецито там немаме думи смрад и тъпотия ще каже некой -ама не верно Цеца от Плевънъ е супер проста което я оневинява за всека пръдня в извънклозетното общество..

449

xa xa xa xa

преди 13 години

ти си поркан, ама защото е смешно каквото пишеш, особенно последното ти изречение, те кирилизирах за да се посмеят повечко хораКакъвтo и да е Премиерът, дoкатo е Премиер, се oтнасяте пoне с административнo уважение към негo.Нашят Премиер неразпoлага с адекватнo oбразoвание, не е варен пе4ен в пoлитиката, кънти катo фурнаджия, нo еднo немoже да му се oтре4е. кoетo не е разлушил ще служи гoдини наред на Нашият Нарoд.

448

Mireshe kofti-snimka

преди 13 години

Kakywto i da e Premieryt, dokato e Premier, se otnasiate pone s administrativno uvajenie kym nego.Nashiat Premier ne razpolaga s adekwatno obrazovanie, ne e varen pe4en w politikata, kynti kato furnadjia, no edno nemoje da mu se otre4e. koeto ne e razlushil ste sluji godini nared na Nashiat Narod.

447

Пробан Набутан

преди 13 години

на снимката бате Бойко нагледно ни показва че не става зле ами че миреше на зле. Цецо издирва от кое дупе. Федоска се мплантирала в Луоил като доставчик на Пробан Набутан, а Цецито там немаме думи смрад и тъпотия ще каже некой -ама не верно Цеца от Плевънъ е супер проста което я оневинява за всека пръдня в извънклозетното общество..

446

Матеметик на Годинат

преди 13 години

няколко са важните органа на човекът мъж и човекът жена. заради това треа да си имаме титли като: Мозък на годината-бозспорен фаворите ДянковАкъл на годината още по безспорно - ДянковРазум на годината това което най-много приляга на Дянковно също така Дянков неотстъпва за предно класиране в класацията Жената на годината. Няма политик от какъвто и да е мъжки женски или *** род да е скандиран толкоз често, наситено и силно с определението ***, разбирай Утка с едно П от преде между отзад под последният прешлен на този безгръбначен ГЪРБЪРРРр.Ако не възразявате Ухо на годината се пада на Цецо лъжецо, едно чува от сесеретата, друго плямпа под минаретата и трето турга в буркани под миндера. Ухото Цецо!Матеметик на Годината? Сендов не се надигай! и ония от БАН с имотите да на мрънкат. Математик на годината е дуарът пужникаръ Бойкоооооо БорииииСССОООофъ. Това ЕГН доказа че 4 е по-голамо от 6 милярда без да се брои ку4ето защото нямало виза за щатите....*** на годината-земеделският министър заради акцията ДУПЕТАТА СА ВАШИПръдльо на годината-Анюален Аналев ГейНералът който като почита паметта на загиналите в стойка на серящ кмет, има и снимкиМатриал на годината-това са всичките анонимници които се страхуват да си помислят камо ли да напишат където и да е.

445

Анонимен

преди 13 години

Пияните тинейджъри налазиха сайта :) Я кажете от коя кръчма се прибирате :))

444

за 489

преди 13 години

Когато ги крадат политически правилните хора , демек техните си другари те са готови да изтърпят всякакво издевателство..................абе не хора, а *** ...пфу

443

Анонимен

преди 13 години

Тях това не ги интересува. Те предпочитат правителството да ги краде, ама да са от техните другари.

442

4E VI POCEPA GERB

преди 13 години

GERBEROSI MRASNI GLASYVAITE SEGA ZA MEN S PLUS ZA6TOTO VIE GERBEROSITE STE MI6OCI DAITE RU4KATA NAGORE MAR6IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

441

блиада

преди 13 години

еи лаина болни само .кога ште погледнете че,Само ББ И ЦЦ са патриоти.стига сте викали за еврееееееееите,***