132

ph

преди 13 години

много от *** искат да живеят нормално, но срещат прекалено много омраза сред средите на останалите хора!

131

Анонимен

преди 13 години

А може може,също много добре пие кафе и пуши цигари :))

130

Чингиз хан

преди 13 години

Българите храним около 800 000 ***. По 100лв. да им се връзва масрафът на месец, това са 80 млна лв., а за година са 960 млналв. Ето ви парите и за култура, и за образование, и за здравеопазване. *** за благодарност крадат от ръката, която ги храни.

129

ALELUYA

преди 13 години

DA BE6E UMRQL KOZELA GNUSEN!

128

пази Боже

преди 13 години

Българина освен да краде май нищо друго не може?

127

АС

преди 13 години

Сега ще му пръснат и *** !

126

БЪЛГАРИ...

преди 13 години

..КУПЕТЕ СИ ОРЪЖИЕ!В ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ДОМ----ВИНАГИ, ТРЯБВА ДА ИМА ПО ЕДНА ПУШКА!МОЖЕ И ПИЩОВ, ЗА ПО-СКРИШНО!НЕ МОГАТ ДА ОСЪДЯТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ...ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА ОРЪЖИЕ!НЕМА ,ТОЛКОВА СЪДИЙ И ЗАТВОРИ!!!!!!!!!!

125

ph

преди 13 години

спрете всички вие с грозните коментари срещу ***!

124

Дидро

преди 13 години

Наближава Коледа и *** щурмуват българските домове. Държавата ни е слаба и всеки българин трябва да се защитава по собствено усмотрение.

123

Анонимен

преди 13 години

Това са поне 10 000 лева за лечение .И всичко е гратис .В смисъл ние ще го платим ,гратис е за крадеца/Че после и група инвалидност ще си изкара .

122

Анонимен

преди 13 години

За ***: детски след трето дете да не се плащат а от петото да се спират на 100% !

121

АКО ,ГО ОСЪДЯТ...

преди 13 години

...ТОВА, НЕ Е БЪЛГАРСКИ СЪД!ПОТРОШЕТЕ СГРАДАТА НА СЪДА ,АКО ОСЪДЯТ ТОЗИ ,НЕВИНЕН БЪЛГАРИН!...ИЗПОТРОШЕТЕ МУ,ПРОЗОРЦИТЕ НА ТОЗИ ...КУРНИК!!!!ТОВА --НЕ Е СЪД, ТОГАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

120

Анонимен

преди 13 години

Лошо стреля, явно няма тренировка!Не трбва да се стреля а да се застрелва!

119

tulski

преди 13 години

Имаш ли представа, колко трудно се взема разрешително ? За " обикновен " човек е изключено. Трябва са бил военен, полицай или да практикуващ някаква професия от рода съдия, прокурор и т.н. Или пък да си бизнесмен, ама трябва да докажеш, че боравиш с големи парични суми.

118

даниела

преди 13 години

вмро единствената надежда на България !

117

alankulu

преди 13 години

ABE KAPUT A AKO TOQ S DVATA KOMPOTA BESHE RESHIL DA SE RAZHODI IZ KUSHTATA I DOKATO STOPANINA SI SPI DA GO ZAKOLQ TI SI IZVERG I TO MALOUMEN DANO TEB TE POSETI TAKUV GOSTENIN DA TE VIDQ TOGAZ KOLKO SI HUMANEN ILI SHTE NAPULNISH GASHTURKITE ***

116

Какво ще каже съдът

преди 13 години

Това е чиста самоотбрана. Съдът може да го заусуква и дори да осъди човека. А единствената него вина е в това , че той не е стрелял в главата на ***.

115

БРАВО НА ЧОВЕКА

преди 13 години

Ако МВР и СЪДА си вършеха работата съвестно този въобще нямаше да се замисли да краде втори трети десети път. Но уви сега полицаите от завист че някой е направил това което те е трябвало да направят а съда за да вземе някой и друг лев по всяка вероятност ще се стигне до съд и гнусният *** рецидивист може и да успее да осъди човека който се е самозащитил от него.

114

Щандартенфюрер

преди 13 години

Защо само е ранен ,а не премахнат гнусния полупримат.Лощото е само едно.И то е че Фюрера не успя да изчисти до краг мръсния ***.Ако беше успял сега щяхме да живеем в страна която би била една Гемания на Балканите.

113

ВМРО

преди 13 години

*** да си плати разноските по лечението и патроните на гражданина с общественополезен труд в каменоломна, а на човека да се връчи часовник- подарък от директора на РДВР пред ученици и медии !!!!!