298

коко3коко

преди 13 години

Е страшно *** народ сме, малии. Едните величаят Цецо, другите го хулят. Трети обясняват какви *** са докторите. Четвърти искат мъст, нема значение кой, виновен, невинен все тая. Важното е кръв да се лее. Не знам кой ни е виновен, но като посеем агресия, злоба и ненавист ще пожънем Диктатура, мизерия и бедствия. Това е просто природен закон, нема мърдане. Ако искате по-добър живот сменете си софтуера щото е пълен с бъгове. Уви, аз съм част от населението пребиваващо на тая територия,съдба.

297

revlio

преди 13 години

ами избиите ги тия лекари бе кво чакате ама не ви стиска всички ходите и си плащате като попадии а пък тук пишете простотии А ЗА мероприятие мероприятие АМА некадърно и никого не са хвана ли само шум и компромати

296

до318

преди 13 години

Естествено,че ще умре,....има ли друг изход.............

295

312

преди 13 години

Мда идеята не е лоша. Тоя доктор за 24 часа във фризера, гол и увит в мокри парцали, и да видим дали е жизнеспособен или и той е бил на умирачка :)))

294

Анонимен

преди 13 години

Едни лекари *** смятат хората за толкова ***, че се опитват да обяснят че при аборт било нормално плода да мърда следващите 24 часа. И разни платени червени ***, взели да ми се възмущават, че ги подслушвали горките лекари. Ми вземете ги предложете на онзи от Сирищинк за орден Стара планина!

293

наблюдател

преди 13 години

А, то да беше една смяна на пробата на пиян шофьор срещу рушвет с мед да ги намажеш :). Я виж, че то всички престъпници в тая държава как ги подгонят и тръгнат да ги съдят стават медицинско чудо, което живее напук на медицинската логика :). А в момента в който ги пуснат О, чудо оздравяват и почват пак да трепят. Че то в тая държава всички бандити руини изкараха. Лекарите не са по-малко виновни от другите в системата за протакването и мотането на знакови дела на мафиоти.

292

до312

преди 13 години

Е ТОВА Е КОМЕНТАР.

291

Анонимен

преди 13 години

Много е прав докторът. Няма лекарска грешка. Има уговорка за криминален аборт, маскиран като спонтанен аборт, която е спазена, въпреки появилата се непредвидимост.

290

напълно съгласен

преди 13 години

Мероприятие, мероприятие ама ги хванаха по бели *** корумпираните *** в бели престилки. Не знам на такива като теб как може да се угоди. Хем ревете, че лекарите меркантилни, че ви одирали 10 кожи преди да ви затрият, хем като хванат някой очевиден престъпник все мероприятия ви се привиждат. Ами не става то тъй или или. И ако искате утре да не сте поредната жертва на някой такъв пишман-фелшер трябва такива да бъдат изритани от системата. А са толкова много, че няма накъде повече

289

Българин

преди 13 години

Това бе целенасочено убийство, а не аборт! Защо някой не постави този лекар в хладилната камера за няколко часа или да го удави в кофа вода?

288

310

преди 13 години

Как да го хванат в нормална държава, като там и за санитар няма да го всемат :). То цялата *** в бели престилки, дето кеси тук и ни краде и изнудва ако ставаше за нещо отдавна да я няма. Но понеже не става кесят тук отворили усти като хипопотами щото били недооценени, малко им били парите и т.н. Като са им малко да напускат. Никой не ги държи насила. Пък и от тях кой знае каква полза няма. Най-много отвреме навреме да позатрият някой, който не е успял да си плати.

287

за износ

преди 13 години

ми ще се изнася,ми. някъде, където докторите не само си вършат работата,ами и си гледат езика.тоя ако го бях хванали в някоя цивилизована държава да ги дрънка такива щеше да има доста реални проблеми.сега само го тупат по рамото.разбира се,в някоя нормална държава тая дивотия нямаше да се случи по тоя начин.

286

revlio

преди 13 години

ДО 295 .. сгреши много винаги съм си плащал така че грешка при мен от доктори няма само на твоята държава не плащам вече данъците с таината надежда да няма пари за дежурни ченгета като теб

285

304

преди 13 години

*** то като чета записите и чичо Доктор си е самоквалифицирал деянието. Е що по личното му мнение на Менгеле от снимката да е извършил предумишлено убийсто, а Пъпеша щото е цитирал неговото определение да е лош?

284

Анонимен

преди 13 години

"В случая не говорим за човешко същество. Няма да ревем след всеки спонтанен аборт. Съжалявам, такъв ми е езикът. Не съм го казал, за да ме слуша цяла България"Evala na doktora i e mnogo prav. Na koito ne mu haresva da se iznasia.

283

неверник

преди 13 години

Сега след цялата *** история окончателно се убедих, че в бг не може да се вярва на никого и на нищо- ни на полиция, ни на доктор, ни на ел. техник.Доктора можеше да си спести 99% от неприятностите, ако не повтаряше упорито, че "това не е човешко същество" и подобни.дори *** знае, че за родителите(нормалните)плода е човешко същество още като даде + на теста/1месец/. Полицията можеше да си проведе акцията културно на местно ниво.Момата можеше да ползва презерватив.ееех, мечти.

282

az

преди 13 години

Абе Кожухаров ми подслушван си щото като повечето си събратя рушветчета си прибирал. Явно ти е навик. А се оказва, че освен рушветчия и убиец си падаш. *** болницата. Лошата новина е, че ако за тези научах братята хамериканци от Холивуд ще дойдат да откупят инфото за хитов трилър и тоя от снимката пак ще намаже некой лев. Да се надяваме, че откраднатото ще си го харчи дълги години за вафли в кауша.

281

ммм

преди 13 години

Фактът, чи се произнасят присъди от трибуната на Народното събрание без да е налице експертиза и повдигнати обвинения, които щяха да се повдигнат веднага при наличие на доказателства, говори единствено за целенасочена пропаганда в полза на МВР, чийто вожд раздава присъди като през тоталитаризма и оказва с трибуната си от НС косвен натиск върху експерти и съдии излагайки своята присъда като император

280

mmm

преди 13 години

Ще става и още по-зле, защото пред носа ви крадат половината пари от здравната каса, събирани от пациентите за здравеопазване, а вие продължавайте да плюете лекарското съсловие.Тези пари са 500 милиона, не се говори много за тях и управляващите ще си ги изхабят, а пациенти и лекари ще се унижощат под медийната пропаганда

279

генади

преди 13 години

"...Полицаи на Тутракан задържаха лекар, подменил кръвна проба на пиян водач, съобщиха от МВР..."Нека БЛС пусне декларация срещу полицейският произвол!Гадни полицаи, това български лекар да взима подкупи, да издава фалшиви медицински на престъпници и да замразява бебета в хладилника е част от служебната му характеристика! Сигурно Цветанов отново е подслушвал горкият доктор!!! Гаден фашист!!!Демокрацията е в опасност!!!Полицейският фашизъм е в настъпление!Хора, бдете!