519

БЪЛГАРИН

преди 13 години

ОЧЕВИДНО ТАЗИ ПСЕВДОПОЛИТИЧЕСКА ПОМИЯ КОЯТО РАЗГРАБИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ИЗПАДА В КОЛАПС. ГОРБАЧОВ НЕПРЕКЪСНАТО НАПОМНЯШЕ "...ПРОЦЕСИТЕ НА ПЕРЕСТРОЙКАТА ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВАТ СВОЕТО ЕСТЕСТВЕНО РАЗВИТИЕ ВЪВ ВРЕМЕТО....". ТОВА ВЕРОЯТНО ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРСКИЯ ВАРИАНТ НА ПЕРЕСТРОЙКАТА.

518

хахо

преди 13 години

Другарю Костов , забравил си да споменеш и министъра на спорта, понеже България не спечели нито един златен медал на Олимпиадата , понеже Бербатов не стана голмайстор на Англия и още много причини...а също така и оставката на бъдещият министър на здравето,че не е предвидил няколко години предварително,какво ще се случи в бъдеще ...

517

Антрополог

преди 13 години

Здрасти АСИ, радвам се, че помогнах за доброто ти настроение. Белезите за които писах по-долу са нещо като контролен номер на автомобил. *** не могат да се отърват от тях, дори единият от родителите им да не е ***.

516

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов, любимецът на медиите, на народо, на олигархията, на милицията, на ченгетата от ДС, на абсолютно всички е и най-удобeн на нашата арогантна левица(ДС), не може да е десен, той затова е най-очебиен пример на дясно менте. По тази логика пък най-мразеният от общността, медиите и ченгетата политик, именно Иван Костов, се оказва, че е комай единственият десен политик на България.

515

МАЯ

преди 13 години

e i? TOWA ЛИ Е НАЙ ВАЖНОТО СЕГА ? ЩО ЗА ТЪПАНАРЩИНА ОБСЪЖДАТЕ КОСТОВ? ПИТАМ АЗ ТАЯ КАЛИНКА ЗАЩО НЕ Е ЗАДЪРЖАНА/ ЗНАЧИ МОЖЕ ДА СЕ НАХЪЛТВА ПО КЪЩИТЕ НА ХОРАТА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО А ТАЯ С ТАКАВА КРУПНА ИЗМАМА КАКВО ЧАКАТ???РЕЗИЛ! БОЙКО ДА ВЛИЗА В ЧАС! КАЛИНКА НА ПРОКУРОР И В ЗАТВОРА!ЩЕ ГО СЪСИПЯТ ХОРАТА ОКОЛО НЕГО ДА ГО ЗНАЕ!КЪДЕ Е ЦВЕТАНОВ СЕГА ДА ГО ЧУЕМ ДА ЛАЕ/? НЕЩО СЕ ПОКРИ ПО ТЕМАТА! ЗАЩО? АЙДЕ ВЛИЗАЙТЕ В ЧАС ЧЕ ЩЕ ВИ ГОНИМ! ПРЕКАЛИХТЕ ЗА ЕДНИ ДА СТЕ МАЙКИ ЗА ДРУГИ МАЩЕХИ!!

514

анонимен

преди 13 години

а бе хора я малко се осъзнайте...виждам пишете с повече турски думи отколкото с българския...спрете се В България сме ..тука на български ще си говорим ...а колкото до злобните хора ... Ехх вие сте злобни само защото сте с промити мозъци от сегашното управление. Вие сте дрогирани без дори да го осъзнавате което е най-лошото.. Но как иначе сегашното управление само това прави промива мозъците.. А колкото до Костов..Вие го мразите защото никой не обича умните и способни хора.. вижда заплахата...

513

АСИ

преди 13 години

ТИ МЕ РАЗБИ ОТ СМЯХ.

512

Бъдещето

преди 13 години

Прав си не става . Нужни са огромна доза простотия, безхаберие и некадърност. А колкото до свирките никъде не съм споменавал нещо такова .

511

p.stoqnoff

преди 13 години

KAJI IM...IVANE........ TE 6TA...RAZBERAT

510

Антрополог

преди 13 години

В много от коментарите не само в този форум и не отсега се твърди,че Костов е ***.Тези които го набеждават съдят само по лицето му.Това не е достатъчно.Има други два белега които носят информация дали един човек е *** или не.Време е г-н Костов да покаже единият си крак без чорап и *** си без ***.На *** задната част на петите е поне 1 см. назад от ахилесовото сухожилие и обувките им винаги "хлопат".Точно над бузите(върху опашката) на *** си *** има тъмен триъгълник.

509

za 514

преди 13 години

Предишните са я харесали от 850 кандидата......това само съ *** не става

508

анонимен

преди 13 години

а бе хора вие осъзнавате ли че пишете повече турски думи отколкото български ..стига В БЪЛГАРИЯ СМЕ... на български трябва да си говорим я се стягаите малко ........ а пък колкото до злобните коментари .... Хората са толкова злобни в Бг само и единствено защото искат да сме управлявани от долни хора, които само дрогират населението с глупостите си ... Злобарите .. ВИЕ МРАЗИТЕ УМНИТЕ ХОРА САМО ЗАЩОТО ОСЪЗНАВАТЕ ЗАПЛАХАТА ПРЕД ВАС И СЕ ПЛАЧИТЕ КАТО МАЛКИ ЗАЙЧЕТА ....

507

ОИ

преди 13 години

Вчера се върнах от Серец в Гърция - животът на местните е доста под станадарта, които помна.Преди 2 години.те викат, че ние сме били по-добре от тях, ама едва ли е така.Идват в при нас да си правят зъбите и да си купуват някои храни. А , Костов е за затвор - няма спор!

506

още

преди 13 години

a` "Бентонит" - Кърджали (собственост на СИБанк - пряко и чрез офшорни фирми) - собственик и управител. Предприятието е закупено в периода 1998 1999 г. от РМД с участието на частни фирми, като сделката е финансирана от свързаната със Славчо Б. Христов БРИБ. Понастоящем има назначена прокурорска проверка за произхода на парите за неговата приватизация като част от разследването на кръга Капитал.a` "Консорциум каучукова индустрия"- АД, София - член на Съвета на директорите;a` "Ай Ти Пи - България"- ЕООД - собственик и управител;a` "Интерпрайм тобако"- ООД - съдружник и управител. Във фирмата участва Румен Николов Пашата чрез фирмата си Арена 95.a` Ипон-2"-ООД съсобственик;a` Прахайм"-ООД - Червен бряг съуправител;a` "Цебра"- ООД (която от своя страна е съдружник в "ИПОН - Агенция за сигурност и охрана" ООД) съдружник;a` "Сириус-2"- ООД съсобственик;a` "Химтекс"- АД - член на Съвета на директорите "***", Лихтенщайн (офшорна фирма) - управител на търговското представителство на фирмата в България. Представителството се помещава на адреса на "Ипон"; председател на фондациите Екофонд-Ра и Българска медицина (свързана със Славчо Б. Христов). Двете фондации държат 9.87% от акционерния капитал на СИ Банк.От м.октомври 2001 год. Цветелина Бориславова е председател на Надзорния съвет на СИ Банк. Договорено е на среща в Гърция през пролетта на 2001 год., на която присъства и Бойко Борисов.На 27.03.1997 год. е взривен джипа й, вследствие на което е тежко ранена и претърпява няколко операции.

505

Бъдещето

преди 13 години

ТаЗ Калинка я познавам лично . Учи в Берлин дълги години неуспешно в Свободния. Явно след това и е дошла гениалната идея за фалшива диплома . Приятеля и беше няква *** ултрас на Левски алкохолик и замерваше хората с бутилки като се напие . Никви ДАНС и никви 5 лева няма замесени тука - чиста некадърност олицетворяваща целия кабинет в момента !

504

АСИ

преди 13 години

ВКАЛИНЧВАМ,,КАКВО ЗНАЧИ ТОВА БЕ ХОРА,АЗ ТАЯ ДУМА НЕ Я РАЗБИРАМ.

503

СИН

преди 13 години

Не знам но де що има спастрена пара ще я профукат и то на инат а отделно ще ни заборчат до девето коляно и ако имам някакво доверие на някой то това е Иван Костов. Аргументите са ми, че го доказва постоянно та той 9/девет/ години не е във власта и цървените шебеци и ченгета от ДС не престават да вият като вук на месечина.

502

za 506

преди 13 години

Големи сте уфсе , таз калинка си бръмбар на ДАНС , що са я избрали *** от 850 кандидати според вас.........

501

Жокера

преди 13 години

ХАХАХАХАХАХхааххахахаХХАХАХАХАХахахаххахахАХХАХААХхахахахахахХАХАХАХХАхахахахахахХАХАХАХАХхахахахахахХХАХАХАХАхахахахахаПробвай пак с първи клас. Този път може да ти се получи и живот и здраве догодина ще можеш да броиш !

500

добре бе

преди 13 години

Черният *** е за затвор . Взел мнения да ми дава , ***