59

Шерлох Холмс

преди 13 години

Ако сметнем процентите на алчността излиза, че най-лакоми са от ДПС -75% лакомия и БСП- 50% от поканените за телефон са отишли да си вземат телефонче. Най-предпазливи са от синята коалиция.

58

Vertu

преди 13 години

E kato niama Etichen Kodeks priemete edin za kvo ste tam, samo da lapate li? Mekereta dolni!

57

трол

преди 13 години

Тогава ще се бутаме за телефони от по 6 000

56

Пич

преди 13 години

А ? Нещо имаш ли да коментираш, ако имаш давай смело ?

55

Анонимен

преди 13 години

не си кривете душата всеки обича подаръци и е лесно да си морален, когото нямаш възможности за обратното

54

Пич

преди 13 години

Коле, ако си напънеш малко главата ще ти стане ясно, че всичко зависи от това на колко хора са предложили. То е ясно, че от 100 души винаги ще се намери някой, който да издъни работата. Не оправдавам тия от ГЕРБ, но цялата работа си е класическо манипулиране. Ако бяха предложили на пропорционален брой хора в зависимост от парламентарното представяне на всяка политическа сила, е тогава щях с удоволствие да видя резултатите ... ама да ми предлагат само на 2-*** комунисти при положение, че имат 40 д

53

Дени

преди 13 години

Не намирам нищо странно в гениалния номер на журналистите. Много е просто -Преценили са колко им е багажа ,долу-горе са ги опознали що за стока са и са им спретнали това шоу. А и всички ние в последната една година сме свидедели на уникално цирково искуство ,което би заместило играта и номерата на истинските циркови артисти.Манталитет ,какво да го правиш .Това е българският депутат ! Охранен и алчен!

52

Анонимен

преди 13 години

нормално е от синята коалиция да откажат. Все пак за да си член на дясна партия, не може да си бедняк а в десни партии влизат най-често бизнесмени, работодатели. Бедняка лесно може да го залъжеш с джиесемче, нахранения трудно може да го излъжеш, не че е невъзможно.

51

Dan

преди 13 години

Бай Кольо , а защо не коментираш, на БСП са предложили само на двама???? Ето ти и списъка на предложените по бройки ГЕРБ - 21, Атака , ДПС, синя коалиция - 4,независими-3 , БСП и РЗС - 2 ......нещо да кажеш по въпроса?

50

Журналист

преди 13 години

Не беше баш тъй.Лъчо се дърпаше най-много.Все викаше:"Аз съм на работа!!Пуснете ме!".И понеже дигна много двангър го бутнахме в багажника на бавареца.*** номера мина,нали?

49

Oleee

преди 13 години

А вземи пак си провери цифричките! Че нещо май не мислиш....

48

Анонимен

преди 13 години

/До номер 38/Ако имахме малко по- нормални доходи, да не говорим за близки до депутатските, изобщо нямаше да се бутаме за банани, олио или каквото и да е. Изобщо не ги оправдавай.

47

Dan

преди 13 години

Извинявай не съм искал да те повтарям, явно виждаме нещата по един и същи начин!

46

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Да бе-кой ми с.а в гащите???

45

Dan до 35

преди 13 години

Колко странно а като тръгнеме да ги срафняваме с факти започвате да пищите стига сте говорили за Станишев вижте ги тези...все едно че не е бил никога на власт, ама едно са вицовете друга е реалноста!

44

БайКолю

преди 13 години

Така си е пич, аз още вчера ти го писах, сега пак ще се съглася с теб!Мръсни гадни комунистит са тези медии! Хванаха Лъчко от гербавата партия и още няколко честни хора, вързаха ги с белезници, насила ги качиха в служебните мерцедеси, насила ги натъпкаха в някаква зала в някакъв хотел, и въпреки че те завалиите през цялото време крещяха "Не щем джиесемиииии, не щем джиииеесемииииии", мръсните гадни комунисти им ги тикава в джобовете.... Долна пасмина са тва медиите, ей!!!!

43

Анонимен

преди 13 години

Тоя Димо се прави на отворен, но истината е, че го е яд, че на него не са му връчили покана и сега прави разцепващи изказвания по адрес на тия, които са отишли :)

42

vini

преди 13 години

Прави ми впечатление че поканите са били дадени на квотен принцип а как да си обясним че БСП уж е втора по големина а има само двама поканени от които един отива нещо има господа журналисти.

41

Азъ

преди 13 години

Не се дразни.Коментара ми е за това,че ако не са присъствали това не означава,че не са искали или чакали подаръче.Помисли-при подобна оферта не е ли редно депутатът да сподели с шефа на групата си?Някой да е направил нещо подобно?Хайде да проверим с картите на отишлите кой е гласувал в парламента.Да не се окаже ,че са другите от списъка.

40

бай Ганьо-депутат

преди 13 години

ЕЙ КЕЛЕПИР ИМА В ТАЯ РАБОТА ЕЙ