331

7-8

преди 13 години

Лъчо Мозъка ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗИДЕНТ !

330

Съвети

преди 13 години

1. България се пише с главна буква, "българино" !2. Има поканени от Синята коалиция.3. Спри чалгата, махни портрета на Тодор Живков от стената, прочети малко книжки и ЕВЕНТУАЛНО ще ти просветне !

329

Анонимен

преди 13 години

Лъчо Мозъка е бил пръв.

328

Анонимен

преди 13 години

Аз пак ще гласувам,защото съм мазохист!!!

327

Dan

преди 13 години

*** *** алчни!

326

Чифут убит

преди 13 години

Процентно ДПС имат най-много хора. Да не говорим, че са искали да присъстват цялата група. ДОЛУ ТУРСКАТА ***!

325

Да, вЕрвам ти :)

преди 13 години

Да бе, така е. Те от Синята коалиция имат и контакт с Извънземните, а Костов е преместил оригинала на Хеопсовата пирамида в двора си в Драгалевци :) Мартин пък пие човешка кръв и заедно с Обама управляват света :) Ставате смешни !!!!

324

българин

преди 13 години

американските гъзоблизци от сдс са организатори и затова не са отишли, тия долни предатели на българия и всичко българско работят за чужди и4нтереси и са най-продажнитеот всички дупедати. както виждате от тяхните измисленипартийкиняма поканени.

323

RM

преди 13 години

Ама много са ни интелигентни "народните избраници". Да си спомним и "нубийския" случай. Бива ли толкова алчни ***-шарани да ни управляват?

322

Пак ли?

преди 13 години

Пак ли Костов ти е виновен ? Погледни от коя група няма желаещи за телефон и после дра(и)скай !

321

Анонимен

преди 13 години

За всеки депутат по един безплатен GSM да се обадят да им запазаят по един безплатен парцел в "Орландовци".

320

до 295

преди 13 години

ами като синята коалиция е организирала цялата работа или пак им е подшушнал някой да не ходят няма да има техен депутат много е ясно . ти какво ги хвалиш май имаш фаида от цялата работа , а може и да си от парламентарната им група , кой те знае

319

revlio

преди 13 години

тука работата не е до борисов а до цялата прослоика целия цирк нещо трябва да се промени маи да се закрива цирка и палячовците в него

318

курти

преди 13 години

Ама нали този Анастасов беше бивш съдия, председател на комисията за законност или как и беше името... Майко мила!!!!!!

317

Нов Морал

преди 13 години

Лъчо Мозъка трябва да убие човек пред камерите на СНН за да го махне ББ от Парламента. Този е от Бойковите мега другарчета. Нали го хванаха да прави далавери с митничари и нищо, ама НИЩО не се случи !

316

Анонимен

преди 13 години

Е аз пък искам телефон от 1000 ле.:)))

315

7-8

преди 13 години

Новият морел е познатият стар морал.. Лобистките закони да не би да са новост ?

314

Анонимен

преди 13 години

Когато Луканов беше на власт, каза: Не трябва случайни хора да влизат в парламента!Когато Костов беше на власт, каза същото: Не трябва да допускаме случайни хора да влязат в парламента!Този принцип беше нарушен само при Великото народно събрание, когато влязоха няколко честни човека, които не са свързани с Държавна сигурност.Сега се вижда от всички, че системата не допуска честни хора в Народното събрание.Затова трябва Велико народно събрание, без нито един от днешните депутати.

313

Анонимен

преди 13 години

сега се чудят какво наказание да им наложат...според мен да ги пратят на екслурзия до Италия на издръка на НС.......;))))

312

Няма смисъл

преди 13 години

Е, той си отива и без това. Всеки ден правят мега издънки, а и през зимата ще стане страшно. Народът още не е почнал да рови по кофите, ама както са го подкарали и това ще стане.