160

Киро

преди 13 години

ПОРЕДНИЯ ЦИРК ЗА БЪЛГАРИЯ,УОРЛИК НЯМА ЛИ КАЖЕ НЕЩО ПО ТЕМАТА ПАЛЯЧОВЦИ

159

inatut

преди 13 години

съдът.. съдът кога ще бъде съден... малки човечета... но и вие ще умрете един ден..

158

паметник

преди 13 години

верно е символ на пробитата ни държава и липсата на държавност :)

157

Анонимен

преди 13 години

Че то същото важи и за теб:))))))))))))))

156

Somebody

преди 13 години

Ама това не е новина, че съдът е пуснал някого ...Новина ще е , ако има осъдени...

155

Анонимен

преди 13 години

И кво ша праим сеа! Съдии нефелни, прокурори нефелни, Цецо -нефелен, Боко - нефелен, Станишев-нефелен,Масларова-нефелна, абе всички нефелни! Само пишещите в този форум,интелигентни,високи,стройни, със сини очи,финансово осигурени, с висок социален статус, стават, но никой не ги бръсне за слива:)))))))

154

Bravo!!!

преди 13 години

Супер, сега следва едно блиц-дело в Страсбург за нарушаване на човешките права при задържането на Цонев и България , т.е. НИЕ - нейните граждани и данъкоплатци ще плащаме заради простотията на ЦЕЦКО !!! Няма такива смешници просто...

153

Бай Уй

преди 13 години

Цонев е щастлив, че се е родил в ***, ако беше в Китай отдавна щеше да е разстрелян на стадиона за назидание на следващите потенциални далавераджии.

152

шити с бели конци

преди 13 години

Ама то целта не е да го осъдят, целта е по-дълго и по-често да имат повод да си четат сричанките по телевизоро....От кога казвам, сичките обвинения на Цвъцко са шити с бели конци само за Пи Ар ...... тоя ша миряса само напролет га го сложат на тезгяха на съда и му барнат една истинска присъда......

151

слонска памет

преди 13 години

а,а,а е какво стана с-лягаи на земята,щото си абсолютен престъпник?

150

Анонимен

преди 13 години

Ама аз не казвам, че сделката е чиста като сълзица!Мисълта ми беше(без да съм запознат с конкретния случай, признавам си го) че нещата обикновено се изпипват, така че никой да не може да им каже копче! Прави се един фалшив конкурс, явяват се само подставени фирми и се стига до космически цени за най елементарата доставка... Ноо, възложителя си има бетонно оправдание, че ето на, проведохме конкур, ама никой не се нае за по малко, аз кво да правя?! Всичко е законно! Неслучайно конкурсите за обществените поръчки неизменно присъстват във всички критични доклади на ЕК към нас! Но точно с тези неща, точно с регламента, със закона за обществените поръчки никой не се занимава. Никой даже не обелва дума за това, сякаш всичко си е наред и нямаме никакви проблеми! И това е логично, защото там, където бяха червените фирми, сега са се наместили гербавите... Всеки следващ управляващ се облажва от това, затова все така ще си стоят нещата! Само ни хвърлят прах в очите с подобни малоумия, като това дело, с надеждата, че като видим, как новото правителство преследва последствията, няма да забележим, че причината, че базата е прогнила....

149

пепо секса

преди 13 години

да бе, да.искали му 5 години,пък те го оправдали.все едно,аз на околовръсният,да правя сделка за вувузела-аз да давам 20,тя да иска 2000?явно някои,не е в час,а?хахах,ако прокурорките излязат там-гладни останаха да знаете

148

Анонимен

преди 13 години

"Бих призовал всички български граждани да продължат да вярват в българския съд, който е един от символите на държавността в държавата", обяви веднага след края на делото Николай Цонев.

147

Злобен

преди 13 години

На Цонев няма да му се размине... Искра Фидосова ще го издебне... И ще го изнасили...

146

Анонимен

преди 13 години

144Е, ако за цяла България имаш предвид себе си, то значи, че цяла БГ е разбрала, че "всички съдии са необразовани и некомпетентни ***, на всичкото отгоре корумпирани." А това да пожелаваш неизличими болести си е болестно състояние на пожелаващия:)Дай Боже каквото пожелаваш да ти се върне тройно:)

145

Анонимен

преди 13 години

И защо обиждаш! Това, че Господ не те е дарил с ум е ясно, н не обиждай другите хора! Всички не сме еднакви - нито физически, нито интелектуално, нито в социален аспект:)

144

Анонимен

преди 13 години

Съдът сам си копае гроба!Цяла България разбра че всички съдии са необразовани и некомпетентни ***, на всичкото отгоре корумпирани.Надявам се децата им да боледуват от неизлечими болести.

143

132

преди 13 години

Виж приятелю до някъде си прав, но далеч не напълно. При сключване на тази сделка има куп нарушения като например, че тази машинария не е била в плана за материално-техническо осигуряване, не е провеждан конкурс щото тия са единствени и т.н. Но това са подробности. Въпросът е, че *** *** от МВР не са успяли да съберат доказателства нито за това, че сделката е неизгодна (което всъщност е така) нито за това, че Цонев е имал лична полза от тази сделка. А понеже имам известна информация и за машинарийката, която на пръв поглед е много готина и изгодна ама има един недостатък - бачка само с определен вид ламаринка, която се произвежда само от една единствена фирмица (тази която е доставила машинката :)) пък и едва ли някой може да ме убеди, че като ти дадат некое милионче няма как то да се открие далеч не е невъзможно ако тия с 3 млрд. бюджет се бяха понапънали да вземат и да докажат тия нещица. Да ама тях ги мързи пък са и некадърни. И ето го резултата :)))

142

Йордан Лечков

преди 13 години

Аз вярвам в Българското законодателство! То е безпристрастно и правосъдието винаги справедливо! Аз вярвам в Българските съдий! Те са ми, като Майка и Баща! Ето още един със сигурност невинен и несправедливо обвинен човек, като Николай Цонев, който и той разбра, че в България има справедливост! Скоро и г-жа Масларова ще получи оправдателна присъда, която тя със сигурност заслужава, защото и тя е несправедливо обвинена! Да живее Българското съдийство, ние всички сме му задължени МНОГО!!!

141

въй - въй

преди 13 години

ВЪЙЙЙЙЙ,ВЪЙЙЙЙЙЙ ЧИ ТО ТУК У БГ ВСИЧКИ НЕВИННИ БРЯ ... ХА ХА ХА ХО ХОХ ОХ ОХ ХО .... СМЯХ В ЗАЛАТА