96

Анонимен

преди 13 години

Щеше да бъде смешно,ако не беше жалко....Тази държава е тръгнала към дъното....с фанфари....

95

Станишев

преди 13 години

Хора,не бъдете наивни!!! В общ национален интерес е Н. Филчев и А. Петров да бъдат осъдени или разстреляни, а "Гоце" детрониран - изолиран от власта и да върне парите от тока. Тогава можем да говорим за първа газа на прогрес. За всичко това обаче е необходима нашата обща подкрепа!!!

94

rave

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

zagovori se?!! Mi tq cqla Bulgariq na4elo sus stolicata e pulna govorilnq! Samo 4e suda ne sudi po govoreneto ,a po dokazatelstva!!Toq Rot si napulni gu6kata qko s na6te govorilnici!^to ne hodi darazsledva za voinata v Irak? Za hlqdite civilni ubiti bez sus i prisuda?Ta ni suob6ti motivite za tazi voina?Sadam li be pri4inata ili bogatstvata nare4ebi PETROL?Da napi6e ne6to za Dik 4EINI!Za ubiistvoto na Zoran Djindji4!

93

Анонимен

преди 13 години

Много се извинявам = може ли да ми кажете коментар номер 98 кои точно правила е нарушил.Ако не можете - бихте ли възстановили мнението ми, което е облечено в правото на изказ по чл. 9 от ЕКПЧ.

92

добър лъжец

преди 13 години

Цецо: -Аз, че лъжа, така е! Но аз съм добрият лъжец, защото съм от добрия герб! Лошите лъжци са тези, които са на различно мнение от Главатаря!

91

Анонимен

преди 13 години

Откога Министър на ВР "твърди" разни неща ? доколкото знам или поне си мисля че знам това министерство не е на пропагандата за да твърди какво и да е било .... поправете ме моля но МВР не ДОКАЗВА ЛИ РАЗНИ НЕЩА ???? хората по кръчмите и седянките твърдят не Минстъра на ВР ....Или в Бг всичко е на обратно ?

90

Nobody

преди 13 години

Абе, що ми се струва, че между ТВ7 и прокуратурата има разлика? И че Цецо е объркал микрофоня?

89

Юрген Рот

преди 13 години

Цветанов ме информира, че Филчев е поръчал убийствата на Колев и Георгиева

88

zorba

преди 13 години

Бившият главен прокурор на България Никола Филчев е заподозрян като поръчител за две убийства през 2000 и 2002 г.А БА ЦВЕТАНОВ ТИ И В 681 ГОДИНА ЩЕ НИ ВРЪЩАШ САМО И САМО ДА ЗАМАЖЕШ ЦИРКАДЖИЛЪЦИТЕ С КОИТО СТОПИРА ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ЗА ПРОВЕРКА НА ИМОТИТЕ - СПРИ , НЯМА ВЕЧЕ КАК ДА ТИ СЕ ВЯРВА - НЯМА , ДОИЗКАРАЙ СИ КОЛКОТО ТЕ ДЪРЖАТ НА ПОСТА И ТВА Е

87

Анонимен

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Докога един министър на вътрешните работи ще говори като вестник Шок. Кога ще каже нещо,за което има доказателства - вместо да осмива институцията,която заема. Кога най-накрай милиционерът Цветанов ще разбере ,че след 89 г. САМО СЪДЪТ може да каже кой е виновен за нещо, и никой друг орган на държавната власт - още повече публично да съди. Че същото води директно до нарушаване на Европейската конвенция по правата на човека и на всякакви норми на справедлив съдебен процес. Освен всичко и до осъждания от съда в Страсбург.И най-трудният въпрос - кога най-накрая народонаселението ще прозре ,че чрез милиционерщина социална справедливост НИКОГА няма да има. Че докато произволни милиционери като Цветанов сами не спазват законите, НИКОГА, ама никога няма да има нищо по-различно от полицейска държава, без контрол за спазване на гражданските права, в която нискообразовани физкултурници се изживяват като Тоталитарни лидери на държави от Третия свят ИЗВЪН ЕВРОПА без да подлежат на контрол от никой. Просто оправдавайки произволията си с някоя красива цел...

86

>>>

преди 13 години

Може и да плюете Цветанов, но за това, че главният прокурор е поръчвал убийства се заговори още преди Цветанов, преди Герб. Само че, тогава управляваха тези, които трябваше да разследват. Вдовицата на прокурора Колев също дълго време твърдеше, че мъжът и е казал, че Филчев ще г опремахне, понеже знаел за убийството на адвокатката

85

4avdar

преди 13 години

dobre,4e ia svesten ministyr tova vedomstvo,4e predisnite bqha gola voga,bravo na zvetanov,napred i nikakvo vnimanie na uyrepkite ot bkp

84

SP

преди 13 години

Що питаш само Цецо? Да не смяташ, че е един-едствен!!!! Те всичките ни управници от 21 години насам са много в час с цените на имотите! Можеш да питаш и Доган как вървят сараите, или агент Гоце - апартаментите в Париж, а пък Масларова - знае абсолютно навсякъде цените на имотите....

83

Х

преди 13 години

Не, че е важно, но все пак ... Знае ли някой от форумджиите държава, вътрешният министър, на която работи в медиите и прави изказвания, които дори бегло да се доближават до поредния опус на Нацвъканов? Тук не коментирам лъжа/истина/манипулация. Само питам, има ли друг като нашия юнак? Кой?

82

komuniagite

преди 13 години

mogat da smardiat kolko si iskat. Fakt e che samo GERB praviat neshto i roviat v bokluka, deto chervenite izakaha

81

Безпартиен

преди 13 години

Цветаов,Вече почти никой не ти вярва.Ти си един "барборко" и лъжец. Барборко си ,защото само теб слушаме как ще ги" изловиш" или как някой друг ти е виновен ,че после съдът ги пуска ит.н.Лъжец си защото не обори нищо от обвиненията за многото "наследствени "имоти,за хонорарите си от "консултантската"си дейност.

80

Анонимен

преди 13 години

85-Па що си си сложил плюсче:))) Лижеш ли, лижеш,а! Да ти е сладко:)

79

ETE

преди 13 години

Ако това е Говорителя на МВР, кой тогава е Министъра ?

78

192-те неразкрити уб

преди 13 години

Другарю Цветанов, кой ще разкрие 192-те неразкрити убийства, от времето, когато пожарникарят генсекваше в МВР? Защо още преди 20 години не се захванахте да се борите срещу престъпността, а предпочетохте да се занимавате с мутренски дейности и да си купувате луксозни апартаменти?

77

Анонимен

преди 13 години

Платен драскач ли си на БКП и лижеш ли д-то на серГЕЙ ?Да-плюсчеДа-минусче