71

Север

преди 13 години

Как ще осъдят мафията, ве? Че това означава да ликвидират цялата ни икономика и да останем без ръководен фирмен персонал? Кажи ми едно голямо предпирятие, което да не е приватизирано от шефовете? А сините на какво се радват? От това разцепление на българите, именно загиваме и ни завладяват кой ли не? Така се радваха и болярите, при Шишман, затова падна царството. Е, честити ни управници от 20 години! Радвате се на унищожението ни ли? Браво? Те сметките ви нарастнаха, но нашите намаляха,а и ние.

70

Анонимен

преди 13 години

Ал. Лилов: Скептичен съм към АБВТрябва нов елит, този на прехода е изчерпан, не носи идеи, воля и капацитет, коментира Лилов.Няма тайна власт, която да сваля правителства, сега в България има демокрация, която е най-голямото завоевание на прехода, обяви по БНТ Александър Лилов, бивш член на Политбюро на БКП.ГЕРБ дойде на политическата сцена в момент, когато корупцията у нас достигна високи нива, дойде с идеята и обещанието, че ще я ограничи максимално, доскоро това беше визитната им картичка, коментира той. В практиката обаче, вместо възмездие, се появиха същите такива примери и при сегашното управление, каза Лилов. Според него тези тежки подозрения дошли много бързо. България върви назад в икономическо, социално, образователно отношение, да не говорим за здравеопазването, констатира политикът и добави, че алтернативата би трябвало да е БСП, но и тя самата е в криза.Скептично се отнасям към проекта АБВ, коментира Лилов. Първанов е успешен президент, но скепсисът ми е продиктуван от две неща: България се нуждае не от партии, а от нови политици и държавници, от нов елит. Този, който направи прехода, е изчерпан. Той не носи идеи, воля и капацитет. Новият елит трябва да бъде излъчен от поколението на 40 години, тези, които бяха ученици по време на прехода.Лицата, които засега се спрягат, са другият ми мотив за скепсис, добави Лилов.

69

ейй

преди 13 години

Ле ле мноого наситено червено от най на ситеното;а спортистите са черешката на тортата.....мойте уважение към постиженията им в спорта.Не на АБВ.....

68

Бивш атакист

преди 13 години

Любопитно, но не и изненадващо е участието на Емил Кало.Разочароващо е участието на Йордан Йовчев.

67

xxx

преди 13 години

Pak stari mycyni...

66

sofeto

преди 13 години

АБВ-то полага основите с "България - на другия ден!" със старите доносници и комунезки гепачи!!

65

Анонимен

преди 13 години

"България - на другия ден!"ми звучи като"България амааа друг път"

64

Пора

преди 13 години

Пожелаваме голели успехи на Гоце ! Дано родата му да е по-големичка , че да се съберат поне 1 файтон хора в АБВ то.

63

вжв

преди 13 години

Словопроститутките..."България -на другия ден"Много бързате за другия ден,без да сме прочели предишния!?Или искате да го забравим!?Е,няма да стане!Пък и празните кратуни-ваши избиратели,взеха да свършват...а и ченгетата ви вече дезертират...Така,че "България на другия ден"ще си я правите в дълбока конспиративност!Толкова дълбока,че никой няма да разбере за нея!

62

Анонимен

преди 13 години

Изброените в материала учредители са до един тежки бандити с непростими прегрешения и огромна вина пред България и пред народа.

61

Василев

преди 13 години

Пак ще рапортуваш пред Путин на 13 ноември, жалко малко доносниче.

60

Аз

преди 13 години

И Герб се оказаха само на думи - нито осъдиха и вкараха някой в затвора от предните крадци (няма и да го направят), нито бутнаха палата на някой от престъпно забогателите (също няма да го направят),нито махнаха новините на турски - вместо това се заговори за връщането на министерство на земеделието на ДПС....

59

Баце

преди 13 години

Айде пак Априлски пленум... Ама със стария бардак!

58

до 41

преди 13 години

Аааа ,ама ти мислиш?

57

Василев

преди 13 години

АБВе всички доносници на колене, да ви *** майката антинародна и слугинска!!!

56

голмайстор

преди 13 години

Чувам че си искал голмайстори? Колко ще е наградата? Я ке ритам яко, ама и пачка искам, щото нема къщо с басенй, няма мацка нема ауто?

55

ВР

преди 13 години

Ще поживеем и ще видим и от това прасенце дето утре ще се роди каква с-..ня ще излезе

54

Коректор

преди 13 години

Грешка в заглавието! Да се чете:"България на другия мен!".

53

СериГей ефенди

преди 13 години

Гоце, Гоце защо ме изоставяш

52

Гошо Тъпото

преди 13 години

Всичко....убаво,все заслужили....ора,много ...инициативни,само че са от...движението-България на миналия...ден;Гоце е объркал и...дните и...ората.