21

Ани

преди 13 години

Либийците бяха осъдили наши медици на смърт за умишлено заразяване със СПИН. Вярваш ли го? Защо приемаш всяка тяхна дума за чиста монета? Имам чувството, че там няма следствие, а само прокуратура и съд. Явно тази женици е осъдена, още преди да са помислили за какво да я обвинят. Този съд бие българския по "ефективна работа"! Баси!

20

Анонимен

преди 13 години

Боли ме к**а за тая ...Малко проблеми си имаме в България, ще защитаваме някаква ханъма, дето нито я знаем каква е, нито що е...Ама нали Америка казва, че била от добрите и веднага изкочиха г*золизниците!

19

с.

преди 13 години

Като ви чета *** коментари направо срам ме хваща,че съм българин!Няма по-отлупена и злобна нация от нашата!Била кръшкала!В ислямските държави и изобщо *** имат обичай да уреждат бракове по сметка още в ранна детска възраст!Питайте някой български турчин и ще ви го потвърди това!Те още с памперси ходят и вече са ги спазарили!Личните предпочитания са без значение!Кой знае и тая за каква *** са я омъжили!А съучастието и в убийството не е доказано!Изобщо не е имало справедлив процес!

18

до 15

преди 13 години

Доказано е! Тази ханъма заедно с любовника си е убила собственият си съпруг! Макар и варварско, хората си имат правосъдие и го спазват. За разлика от България, където можеш да убиеш човек, да осакатиш друг, и накрая да получиш условна присъда...

17

до №14

преди 13 години

Да ви светна за моралната религия.Там се практикува така наречения ПРОБЕН БРАК.Което е нищо друго освен религиозна проституция.Алах е велик!

16

до 14

преди 13 години

Скалъпени с бял конец обвинения. Хайде сега понеже е бил убит да я набедим, че тя го е направила. И докато е жива - НИКАКЪВ МЪЖ, нали?! *** пещерното мислене!Аз вярвам, че е невинна! По-скоро в този свят е забранено на жените да мислят, да са интелигентни, да търсят права. Явно за това е и присъдата: на бесилото или с камъни ! Ти би ли я замерял? Ще попиташ ли децата и какво мислят по въпроса?

15

младен

преди 13 години

Чакай само да те питам, как ли заспива тя, и роднините на убитият и съпруг???

14

до 11

преди 13 години

Доказано ли е и как? Питай сестрите ни, дето едва не ги убиха в Либия! ***!

13

Анонимен

преди 13 години

Ани...Една долна к**ва не може да е безащитна жена...Особено ако е участвала в убийството на съпруга си!

12

Политолог

преди 13 години

Бе вие не разбирате ли, че на Запада му е през --- за тая жена?Тук става дума за политика!!!

11

Ани

преди 13 години

Тия са ненормални!!!Как заспиват убийците, които с фанатизъм замерят една беззащитна жена с камъни?Жал ми е и за дечицата на горката жена. Какво предвижда закона им за изневеряващи мъже? Кой ще отгледа децата и? Дали те няма да са бъдещи терористи, незачитащи ничии живот.

10

Анонимен

преди 13 години

Толкова ли сте прости или не можете да четете?!?! Освен прелюбодейството, тя е участвала и в убийството на съпруга си! Да и дадат условна присъда като в България освен...

9

аз

преди 13 години

Тц-тц-тц ейййй голям *** е българина!!!

8

Анонимен

преди 13 години

Всички жени освен майка ми са к**** но нека не забравяме, че и тя е жена./Наполеон Бонопарт/

7

borko

преди 13 години

Ако това важеше за БГ - то жени нямаше да останат.

6

00=00

преди 13 години

Добре ,че в белите страни няма такъв закон ,че без жени щеше да останем!!

5

Анонимен

преди 13 години

Някъде прочетох че била...не особено интелигентнаможе би още не е осъзнала в какво точно се е забъркала...дават и времеПък и с тази снимка...вероятно е от 16тия и рожден денако не беше фотогенична ..досега де е мъртва

4

Анонимен

преди 13 години

Ех, де да можеше така да се борят и да защитават правата на свестните хора по света .... !За една прелюбодейка и убийца голям шум се вдигна ...Междувременно колко ли невинни и свестни хора са си отишли от този свят, без никой да обели и дума за тях ... ?!

3

Ivanka

преди 13 години

jenata e krasiva, ne znam istoriata i, a sigurno i samo tia si ia znae v detailite. Ako saprugat i e bil niakoi ***, to moje i da e bashta na detzata i, no e bilo otarvavane ot nego. No i tova teji, makar sled vreme. Razni narodnosti s razni traditzii i pravosadie....BG makar v Europe, ne sme primer

2

Анонимен

преди 13 години

Красива е!